Време е за Икеа! - Тема 16

• 76 405
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, търся мнение за фурна и плот от Икея ако някой си е купувал да сподели. Харесала съъм от последни бройки една  Praynig

# 106
  • София
ами аз споделих за плот, нямам забележки  Rolling Eyes

# 107
Уредите са производство на Whirlpool. Нисък клас, стандартни, с 5 години гаранция. Ако ти са достатъчни функциите и програмите на ел. уредите купувай, но на същата цена и същия клас има и фурни на Миеле. Плота горещо ти го препоръчвам индукционен, или комбинирай домино плотове, така ще си разшириш възможностите, макар че когато имаш индукция надали ще готвиш някога отново на церан.

# 108
но на същата цена и същия клас има и фурни на Миеле.

newsm78
Може би, но не в България. Ето за сравнение:
http://www.ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=kitchen_in&cID= … u1=12&Menu2=0
http://shop.mcm.bg/index.php/furni/buildin.html

# 109
  • София
нашия плот е електролукс, не е Whirlpool, всъщност го купихме защото беше най-евтиния възможен , който за момента имаше  Rolling Eyes

# 110
Привет! Simple Smile
Да споделя за дивана- много сме доволни,много широк и удобен за сядане.  Heart Eyes Възглавниците са големи,удобни,а в комбинация с лежанката става идеално. Simple Smile  Много съм доволна от покупката си,защото си имаше риск-нямахме възможност да отидем на място в магазина и разчитах на близки да разгледат диваните,беше ми предавано на живо от Икеа Joy (чрез скайп ,разбира се) ,но като цяло малко успях да видя добре. Дамаската ме изненада приятно.
Сега цялото семейство сме доволни. Heart Eyes

# 111
  • Варна
Привет! Simple Smile
Да споделя за дивана- много сме доволни,много широк и удобен за сядане.  Heart Eyes Възглавниците са големи,удобни,а в комбинация с лежанката става идеално. Simple Smile  Много съм доволна от покупката си,защото си имаше риск-нямахме възможност да отидем на място в магазина и разчитах на близки да разгледат диваните,беше ми предавано на живо от Икеа Joy (чрез скайп ,разбира се) ,но като цяло малко успях да видя добре. Дамаската ме изненада приятно.
Сега цялото семейство сме доволни. Heart Eyes

Транспортна фирма ли ползвахте за доставката?

Дамаската не се сваля, но дали ще е лесно да се ушият калъфи се чудя?

# 112
  • Berlin
И аз имам едни столове, за които искам да си ушия 2ри комплект калъфи. В Икеа не предлагат допълнителни.

# 113
Транспортна фирма ли ползвахте за доставката?

Дамаската не се сваля, но дали ще е лесно да се ушият калъфи се чудя?

Ползвахме траспортната фирма, която работи с Икеа.Ренус,или нещо подобно.  Малко ми е соленичка доставката,но на тази цена хубав диван не можах да си намеря ,така,че въпреки цената,доставката ме устройва.  Simple Smile
Дамаската не се сваля,но намерих сайт,където шият по поръчка,не български сайт разбира се. Давам го като пример,че калъф може да се ушие.
http://www.bemz.com/en/products/sofa-covers/manstad/

Аз се влюбих в поне 20 калъфа,обаче...... Надявам се в Икеа скоро да започнат да предлагат калъфи и за Манстад. Ще бъда изключително доволна.  Heart Eyes

# 114
Каква е цената на транспорта в рамките на София?

# 115
Каква е цената на транспорта в рамките на София?

Зависи броя на кашоните. До 5 кашона включително е 25лв.

# 116
Забравих да спомена,че дивана е 4 кашона. Около 130 кг . За 3 зона си е сума...

# 117
Благодаря на всички които отговориха на въпроса ми за уредите. Пуснах мейл на Икея и ми отговориха, че фурната е уърпул.
За тези пари съм харесала бош, вярно не е с пиролиза а каталитични панели, единствено сега се колебая между модел на бош и горение, макар за боша като че ли клоня повече.
  bouquet

# 118
Благодаря на всички които отговориха на въпроса ми за уредите. Пуснах мейл на Икея и ми отговориха, че фурната е уърпул.
За тези пари съм харесала бош, вярно не е с пиролиза а каталитични панели, единствено сега се колебая между модел на бош и горение, макар за боша като че ли клоня повече.
  bouquet

Ние сме с Горение вече 4-та година и сме много доволни. За Бош имам лоши впечатления.

# 119
И от мен положителен вот за Горение, от шест години я имаме, страхотна. От Бош нямам впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт