Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на ИКЕА по време на празниците?
Докога ще има намалени коледни артикули в ИКЕА?
Какви са впечатленията за качеството на мебелите от ИКЕА?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на ИКЕА по време на празниците?
ИКЕА работи на 24 декември от 10:00 до 20:00, магазинът ще бъде затворен на 25 декември, ще работи от 10:00 до 18:00 ч. на 31 декември и ще бъде затворен на 1 януари. През всички останали дни работното време остава непроменено: от понеделник до събота от 10:00 до 21:00 ч. и неделя от 10:00 до 20:00 ч.
-
Докога ще има намалени коледни артикули в ИКЕА?
-
Какви са впечатленията за качеството на мебелите от ИКЕА?
Мненията за качеството на мебелите от ИКЕА варират, но повечето потвърждават, че механизмите и боядисването са отлични. Освен това те се отварят и затварят перфектно, което ги прави лесни за сглобяване. Някои клиенти смятат, че качеството на мебелите от ИКЕА е по-добро от това на други магазини в същия ценови диапазон.
-
Какви са впечатленията от спалното бельо на ИКЕА?
-
Какви са вашите мнения за електроуредите на IKEA?

. Може ли снимки
се използват за външни облицовки, скари и пр. Тоест те са доста водоустойчиви при правилна поддръжка. Трябва редовно да се мажат с препарат - импрегниращ за дърво - в Икеа си има специален. Височината на плочката е такава, че да може да се оттича водата и да не се задържа. Разбира се, ако терасата ви е с неправилен наклон в един момент дървото ще започне да страда от влагата. Хубавото на този тип под е, че може да си го прибереш зимата
Във всеки случай много ми хареса идеята.
когато едва ли не всяка седмица метях и миех, защото не се тъпваше от прах, пясък (как ги вдигаше вятъра до 6-тия етаж).... И не можех да си помисля че ше простря прането, ще духне вятър и айде наново пери. На мен поне ми беше в пъти по-практично с декинга!
. Аз точно такъв ефект търся
)