Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 19 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Mомичета, благодаря ви  Hug  Hug  Hug То е рано, рано и мислех, че днес първа ще пиша, но вие сте ме изпреварили Simple Smile
Честита Коледа!!! Да сте здрави ... другото ще ви намери   bouquet

Почерпете се виртуално за моето днешно "одъртяване"  Joy Ставам на цели 36 ..., а 'що не се чувствам толкова голЕма  Mr. Green ?

# 46
Честито Рождество! Бъдете здрави и щастливи и нека никога нищо не ви липсва!  Hug
Честит рожден ден на la vida loca! Желая ти от всичко по много!  Hug
п.п Момичета,благодаря ви за комплиментите!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 10:26 от nezito

# 47
Ехооо  Hug
Честит рожден ден на Джойчето   bouquet  Hug
Честит рожден ден, Ла вида! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet  Hug
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави, усмихнати и озарени от топлина и щастие във вашия дом!  Hug
Нези, много си ми хубава  Hug
Ройс, мерси за темата  Hug
Чудотворен ден от мен!

# 48
Честита Коледа, момичета! Hug

Ла вида лока, честит рожден ден! Много здраве, късмет и все хубави неща да ти се случват! Hug

# 49
Весела Коледа!

Честит рожден ден на la vida loca!

# 50
  • КиТ
Честита коледа и ом мен момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много здраве и късмет, дружина! Hug Hug Hug

Честит рожден ден на   la vida loca Hug Hug Hug

# 51
Весела Коледа, момичета.  Hug
Чудни сте всички!!  Crazy

# 52
Весела Коледа, момичета Hug Желая ви много здраве, радост и благополучие Hug (и много подаръци  Mr. Green Close-mas:)

la vida loca, честит рожден ден  bouquet Желая ти много здраве, късмет, любов, добро настроение и страхотно изкарване на празника Hug
Скрит текст:
П.С. Нези, наистина си страхотна Heart Eyes човек го хваща коледното настроение само като те погледне как се усмихваш Hug

# 53
Има ли Коледно настроение?  Close-mas: Мен нещо ме зацепи главата, а не съм пила, луда работа. Crazy

# 54
Честита Коледа, прекрасни момичета! Всичко най-хубаво и незабравими празници.Истинско удоволствие е да ви познавам, макар и виртуални.

Ла вида лока, Честит Рожден Ден. Много здраве, късмет и любов. Прекрасен ден да се родиш. Hug

# 55
  • Варна
Ама че хубав ден за рожден ден, la vida locabouquet
Бъди здрава и успешна нова година!
santa2

# 56
  • В Космоса
Честита Коледа на всички!

La vida loca, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая!

# 57
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много ви благодаря за милите пожелания, момичета, страшно много ме трогнахте Hug

Честит ден ден на Ла Вида Лока, бъди много, много щастлива Hug

И последно- щастлива, топла и уютна Коледа на всички нас Simple Smile

# 58
  • Петрич
Честит Рожден Ден, la davida loca! Да си жива, здрава и много много щастлива! Hug
Весела Коледа, момичета!  Пожелавам ви повече любов в сърцата,  повече здраве в телата и много, много щастливи мигове с любими хора!  Hug

# 59
Весела и топла Коледа момичета!
Честито на рожденичките, пожелавам ви най-вече здраве и още по-хубави аватари  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт