Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 19 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Акаша, аз съм тук ако искаш Simple Smile

# 586
  • Сопот, Пловдив
и аз съм тук засега.

# 587
  • София
 Обличам нещо старо, носено, но много любимо, покрай игрите пренебрегвах Моника прекалено дълго  Laughing
 Всички сте прекрасни както винаги   bouquet
 Малвина, аз също имам желание да ти помогна, но дано да не се наложи и бързо ти оправят техниката.

# 588
  • Варна
Привет от мен, все пак успях и намерих време да се включа в играта,защото си е предизвикателство за мен да участвам.
Много хубави идейки видях, поздравления, прекрасни сте.
Аз се преоблякох с една хубава фотосесия на Amber Heard.
Успях на всички участници  bouquet

# 589
  • В Космоса
Благодаря на съветничките! Hug Въпреки, че нямаше съвпадение в мненията им, все пак ми стесниха избора. Винаги ми се налага да решавам между красивото и нестандартното и го правя според моментното си настроение Crazy

# 590
  • София
Ето ме и мен!

# 591
  • Петрич
И аз съм готова с нещо, което носих скоро и много любимо. Heart Eyes
Малвина, дано бързо ти оправят лаптопа, ако имаш нужда от помощ за събирането и аз съм на линия до късно вечер. Peace Hug
Джери, бързо оздравяване на детенцето ти. Hug

# 592
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малвинка, не ме чакай за общия пост, не ми се играе Peace

# 593
Джой, много си хубава на тая снимка. Heart Eyes

# 594
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, Джой много си усмихната и ведра на снимката Heart Eyes, нещо си си променила излъчването newsm78 Има нещо хубаво около теб Heart Eyes

Малвина и аз мога да предложа помощ за общия пост, но аз за разлика от другите не мога да седя до късно вечер, че моя син се буди рано и ми е тъпо като съм недоспала да го гледам цял ден, а пък и не иска без мен да ляга... Sad Така, че съм на разположение до към 8 довечера...ако се нуждаеш от мен Hug

# 595
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ради, снимката е стара, ама аз съм си все същата Laughing
Мерси ви Hug

# 596
Хоп да се покажа и аз със снимки на Даян Крюгер. Адски много харесвам черно-бяла портретна фотография и като чух темата реших, че ще съм с нещо такова. Допреди малко се чудих между Даян и още 2 варианта пак с известни личности, но тях ще си ги оставя за друг път. Имам кофти усещането, че аватара съм го виждала на някой преди, извинявам се ако някоя от вас го е ползвала, но реших да участвам с тази комбинация, защото снимката от аватара ми е много любима, ще я оставя няколко дни само за играта и после ще я сменя.

# 597
Значи си ни показвала сериозни снимки newsm78 Така си по-хубава Heart Eyes

# 598
Момичета, благодаря ви за предложената помощ! Hug По принцип, ако нещо ме възпре, сме се разбрали с Лока да помага.
Аз си оставих днес единия лаптоп на сервиз, но тепърва ще го диагностицират и може би утре ще ми се обадят, за да ми кажат вече какво му е положението. Другият вирусен не го щяха, защото сервизират само HP. Crossing Arms На него допълнително трябва да му търся доктор. Laughing

Сега почвам да ви събирам. Peace

# 599
МалвинаHug дано съвсем скоро ти оправят дадения Praynig

Общи условия

Активация на акаунт