Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 19 965
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Калифорния, да ти е живо и здраво рожденничето!
Как сте, момичета?
Аз вероятно и в следващата игра няма да участвам, въпреки че темата много ми харесва.
Скрит текст:
Тръшна ни някакъв вирус всички. Аз вече се пооправих. Цяла седмица бях с температура, нещо, което все обяснявах, че на мен не ми се случва никога...
Лошото е, че детето го кара най-тежко, вече и с усложнения и сътветно, вече на антибиотик, който се надявам да и подейства, че  трети ден го пие, а ето в момента чакам да и падне темп. Това и е вторият път, в който пие антибиотик изобщо, та все се надявам да ѝ действа. Онази вечер вдигна 39,7 Ц (който са били 40, защото тази вечер установих, че не ни е точен термометъра). На никой не го пожелавам, голям ужас изживях. Дано никога вече не се случва.
Извинете за мрънкането, но имах нужда...

# 526
  • Сопот, Пловдив
Джери, бързо да оздравявате всички и най-вече детенце!  Hug

# 527
  • КиТ
Джери, дано бързо оздравеете  Hug Hug Hug

# 528
  • София
Джери, много неприятно!
Дано момиченцето се възстанови бързо!  Hug

# 529
Джери, бързо оздравяване на всички Hug

# 530
Скорошно оздравяване и възстановяване! Hug

# 531
  • Сопот, Пловдив
Да ви потормозя малко с офтопик терзания:

Скрит текст:
Вдигнах един лют скандал преди малко на едни комшии, за пореден път в този блок някой започва да кърти между 14 и 16 часа в събота и неделя. И този път не ми издържаха нервите. Не съм убедена, че имаше ефект, потропаха още след това, ефекта ще е че сега ще се гледаме на кръв из входа. Не съм им казала обидни думи, но може би бях по-рязка като ми отвориха вратата и им казах, че ми е писнало и да си погледнат часовниците. Те не ми останаха длъжни, та си спретнахме един скандал. Аз не се съмнявам в правотата си, но мразя да вдигам скандали на хората и сега се чудя дали да не сляза да се извиня за резкия тон. Извинете ме, но тези дни съм много драматична, чак аз не се търпя.  Laughing

# 532
  • София
Rois,

Скрит текст:
Аз не бих се извинила в такава ситуация.
Първо, ако са възпитани хора, не биха вдигали
силен шум точно в неделя по обяд. Да, за
съжаление, се стига до размяна на любезности
в такава ситуация, но не смятам, че те биха
оценили твое извинение.

# 533
Да ви потормозя малко с офтопик терзания:

Скрит текст:
Вдигнах един лют скандал преди малко на едни комшии, за пореден път в този блок някой започва да кърти между 14 и 16 часа в събота и неделя. И този път не ми издържаха нервите. Не съм убедена, че имаше ефект, потропаха още след това, ефекта ще е че сега ще се гледаме на кръв из входа. Не съм им казала обидни думи, но може би бях по-рязка като ми отвориха вратата и им казах, че ми е писнало и да си погледнат часовниците. Те не ми останаха длъжни, та си спретнахме един скандал. Аз не се съмнявам в правотата си, но мразя да вдигам скандали на хората и сега се чудя дали да не сляза да се извиня за резкия тон. Извинете ме, но тези дни съм много драматична, чак аз не се търпя.  Laughing

Скрит текст:
Ройс, на твое място не бих се извинила, те трябва да се извиняват. Толкова пък не могат да се научат да спазват някакви елементарни правила ooooh!

# 534
  • В Космоса
Джери, да се оправяте бъзро! Hug

Rois, и аз мисля, че не трябва да се извиняваш. В правото си си била да им направиш забележка и това, че те не са се поправили, а се е стигнало до скандал е показателно. Така, че да не ти пука. Те са тези, на които трябва да им е неудобно. Peace

# 535
  • Сопот, Пловдив
Мерси, момичета  Hug , знам че сте прави и исках нещо такова да чуя, мен, пусто, все ме гризе съвестта след такива случки,а повярвайте ми, за цял живот съм вдигала не повече от 5-6 скандала на разни хора и явно много трудно го преживявам.  Laughing

# 536
  • КиТ
Няма смисъл да се извиняваш и баща ми понякога лятото не се съобразявал,ама като му кажат и той спира Crazy Ама иначе не го свърта вкъщи,трябва да си върши там нещо  ooooh!

# 537
  • в огледалото на живота
Джери бързо да се излекува детенце  Hug
Моята и тя от снощи нещо ми сумти и хърка и утре ще посетим доктора май....

Ройс,има законоустановен правилник и той трябва да се спазва  Naughty
Който не се съобразява с това и го прави постоянно, явно има нужда повече от скандал......но ти си знаеш де  Hug

Софи ,красива си  Heart Eyes

Аз няма да участвам в тази игра девойки,нищо не успях да си намеря,но ще дам глас  Peace

# 538
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ройс ... вече са ти дали съвет - няма смисъл да се извиняваш ... Ако хората са добри - ще те разберат ... Ако те "гледат на кръв" ... и да се извиниш - все е тая ...

Джери - бързо оздравяване  Hug

Момичета, аз съм преоблечена, защото не знам утре на къде ще ме отвее ... Представям ви: "Малка черна рокля" - в случая е така известната "Парижанка" създадена от Парфюмна къща Guerlain ... Ето малко из историята на известната фраза, че "всяка жена трябва да има в гардероба си малка черна рокля" Simple Smile:

Скрит текст:
През 1926 г. в американския "Вог" излиза рисунка на черна рокля – права, с ниска талия, дължина до под колената и четири диагонални линии. "Вог" я нарича "Фордът на Шанел", защото също като легендарния Model T малката черна рокля е достъпна за жени от всякакви социални прослойки и предрича, че тя ще стане "един вид униформа за всички жени с вкус".

Почти цял век по-късно френският "Вог" представя La Petite Robe Noire на Герлен (една от малкото марки, които правят само козметика и парфюми, но никога мода) - като un parfum déjà culte – парфюм, който вече е култов. Заемката от Шанел е някак озадачаваща, при това Avon имат парфюм Little Black Dress още от 2001 г. Само че според някои историци на модата малката черна рокля всъщност е създадена десетилетие преди Шанел от Мадлен Вионе. Според Lydia Kamitsis* Шанел е била не толкова пионер в това отношение, колкото знаменитост, която успява да наложи мита за легендарната униформа. И много добре е знаела какво прави - казват, че когато великият моделиер Пол Поаре видял Габриел Шанел, облечена в семпла черна рокля, възкликнал: "Мадам, за кого сте в траур?" "За вас, мосю" – отговорила Коко.

Незаменимото предимство на една черна рокля с класическа кройка е нейната универсалност. Със сако и балеринки е офисна, с кубинки е гръндж. С дълги черни ръкавици е еротична като Рита Хейуърд, когато пее Put The Blame On Me. Едит Пиаф носи черна рокля със сърцевидно деколте през цялата си кариера на сцената, за да не привлича внимание към вида си, а към гласа си. Изглежда, че и досега всяка жена - от Меган Фокс до Мишел Обама, която трябва да изглежда представително, но държи да подчертае и личните си качества, се възползва от нея.

# 539
Ройс, напълно си права. Аз много преди теб да съм го вдигнала скандала. Доста пъти съм вдигала скандали, когато ми нарушават правата! С малко дете си все пак! Никаква съобразителност. Ми това детенце може да му се спи.

Общи условия

Активация на акаунт