Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 19 994
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
заради тях в същност попитах, аз клонях към черно и бяло и ми стана сега едно, все едно аз се деля от идеята Peace

# 556
Аз мисля, че и двата варианта са ОК.  Peace

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 21:55 от hot tea

# 557
  • España (Плевен)
Ами и аз да се преоблека, че утре сутринта не знам дали ще имам време.
Комбинирах си една мома, която гази боса покрай стара къща..  Mr. Green Mr. Green
Утре ще е интересен ден. Пълен с изненади.  Hug

# 558
  • Варна
ами и аз мисля така, но все пак да се застраховам, че ще съм по правилата. Дано успея утре да намеря нещо, че нямах грам време , а и интернет Laughing

# 559
  • КиТ
А да бе,ми де да знам,не беше ли темата черно-бяла  Thinking newsm78

# 560
  • София
Благодаря за пожеланията ! Нямам думи за чувствта, които ме обзеха като видях колко положителна енергия се изпраща на момиченцето ми. Благодаря!
Горещ чай, точно тематична си ми, ние от ренген идваме. Моето конте така се озъби на ренгена, щото знаеше, че ще я снимат, та хубава да излезе, че избухнах в смях както се бях притеснила  Mr. Green Всичко е нормално иначе. Бронхит.
Ройс, абсолютно не смятам , че трябва да се извиняваш.Аз обмислям един да вдигна на комщията, но той не шуми по обедно време и малко не иде ама... От три месеца прави ремонт и какво къртят толкова не знам, но всекидневно е такова ручене, че понякога си мисля, че ако спрат няма да мога да работя ( аз много често работя от дома).
Девичка, и твоето детенце бързо да се оправя!

# 561
Горещ чай, точно тематична си ми, ние от ренген идваме. Моето конте така се озъби на ренгена, щото знаеше, че ще я снимат, та хубава да излезе, че избухнах в смях както се бях притеснила  Mr. Green Всичко е нормално иначе. Бронхит.

Пожелавам бързо оздравяване. И много горещ чай. Wink

# 562
И аз си позволих да се преоблека,защото утре ще ми е малко трудно.  Peace
Аз разбрах,че темата е черно-бяла ,я не черно И бяло.  Thinking
Бързо оздравяване на болните дечица.  Hug

# 563
ау, че сте хубави Simple Smile
Черно - бяла е темата Peace

# 564
Момичета, влизам само да ви се оплача, че няма да мога да участвам, а не знам и дали ще мога да ви събера.  Confused
Днес успях да прецакам два лаптопа - на единия му отиде монитора, а на другия се лепна някакъв вирус, който не позволява дори да си пусна браузъра.  #Cussing out
Сега пиша от лаптопа на мъж ми, макар да съм заплашена да не го доближавам...разбираемо, остана единствения работещ Laughing
Утре сутринта ще тичам до сервиз, но не знам колко време ще се забавят. Confused
Ще пиша утре пак по някое време...ако ми позволят. Laughing

Темата е черно-бяла, а не черно и бяло.
Преоблечените, сте прекрасни! Heart Eyes

# 565
  • В Космоса
Еее, значи ако някой зададе черно и бяло си имам готови комбинации, защото събирах и по 2-та варианта. Ще си ги запазя тях.

Малвина, ако нямаш възможност утре вечер да правиш общия пост мисля, че ще мога да помогна. Peace Неприятно с лаптопите.  Дано бързо оправят проблема. Hug

# 566
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз се преоблякох, защото моето черно И бяло май не беше по темата Simple Smile Така ще да съм  Joy

# 567
  • Сопот, Пловдив
Мерси за мненията, момичета, понякога на човек му е нужно да чуе и друг какво мисли. Не съм се извинила... все още  Grinning . Ще видим утре какъв акъл ще ми дойде.  Grinning

И аз се преобличам, почти полунощ е. Благодаря на Лока, Нези и Деси за помощта  Hug До последно се  колебах между тази комбинация и долната, която ми е много на сърце и преди съм я носила между игрите, но реших в крайна сметка да сложа това, с което не съм се показвал досега.

Скрит текст:

# 568
Показвам се, готова за играта и отивам да лягам  Flutter

Болничките да оздравяват  Hug

# 569
Добро утро  Hug
Много сте красиви всички, пак успяхте приятно да ме изненадате с идеи  Heart Eyes
Аз ще се преоблека до края на деня.
Малвинка, как е тръгнало да не сринеш и форума  Joy Да си оправиш бързо техниката  Hug
Джери, бързо да се оправя детенцето ти  Hug
Девичка, и твоята девойка също  Hug
Ройс, никакви извинения, явно са си го заслужили, за да се стигне до там  Hug
Хубав понеделник!

Общи условия

Активация на акаунт