Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Другото е, че банкнотата от $20 има изображение на норвежки кленов лист, а не на канадски. ......

еееех тая Канада! насреща ни да тича пак не можем я стигна с тази, сал една, снимка на Роки маунтинс в Пампорово  Whistling

време ли е за едно ирландско?

# 631
Според Мозила не е, щото не ми отваря снимката.  hahaha

# 632
  • Mars Hotel

Пуу, как хубаво го измисли! Жива да си!  Hug

# 633
Аз едно време преди 20 години така излязох извън България, по програмата Tempus и повече не се завърнах. Тогава попълвах документите сама, колкото можех със знания от гимназията (езикова).  Нямаше и интернет, кой знае какви съм ги къдрила.  Laughing и пак са ме разбирали, така че не се притеснявай.
Нямаше още Еразмус - дойде към средата на деветдесетте по спомени... Ех, младост.....
Малей съм дърта!  ooooh! Съм писала курсови работи баш за тия програми, май и Сократ имаше една  newsm78 newsm78

# 634
  • Казанлък of all places

Не мога да си отворя очичките днес, бе!

# 635
  • Пазете Гор
Грозно, наедро и доста некометентно казано Caucasian в англоезичния свят казват на всичко, дето има европейски вид.  Нямат предвид, че някой е чеченец или аджарец, примерно. А нашите взели, че превели.

Нали съм ви писал как Orthodox Jews стават православни евреи, като се понапъне човек малко.

# 636
Грозно, наедро и доста некометентно казано Caucasian в англоезичния свят казват на всичко, дето има европейски вид.  Нямат предвид, че някой е чеченец или аджарец, примерно. А нашите взели, че превели.

Нали съм ви писал как Orthodox Jews стават православни евреи, като се понапъне човек малко.

О, боже! Аз чак сега се усетих за кавказката!  Embarassed

# 637
'Ми аз за какво ви наричам мили ми кавказки съдругарици?  Mr. Green Всички сме оттам.
Куркума, бях забравила за православните евреи, мерси.  Joy

Софи, значи канадските пари не трябва да ходят на юг от Канада?  Mr. Green
  bouquet за proof of academic enrolment, никога нямаше да ми дойде на ума.

# 638
Православните евреи са номер едно.  hahaha

А за промоция на здравето чували да сте?

# 639
  • Ænima/Albuquerque
Вчера мернах няква реклама на разни тютюноотказващи средства и на опаковката на едното пишеше "Инвизипач". Както щете, така го разбирайте.  doh

# 640
  • Казанлък of all places
Нося ви 25 полезни думи, които не съществуатв английския език. Култ просто, култ.
http://sobadsogood.com/2012/04/29/25-words-that-simply-dont-exis … J6loJw.like%22%7D

# 641
# 642
Цитат
24 Waldeinsamkeit (German): The feeling of being alone in the woods

Е, ама въх, де. Друго си е да си сам в градски условия.

# 643
  • Mars Hotel
Цитат
24 Waldeinsamkeit (German): The feeling of being alone in the woods

Е, ама въх, де. Друго си е да си сам в градски условия.

Това обяснение не прeдава много точно значението. Думата има положителна конотация, ако не ме лъже паметта. Все едно усещане за спокойствие, независимост и недосегаемост.

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 13:18 от Светлица

# 644
Аха, но буквално го превеждат като чувство в гората, да? Окей тогава, харесва ми.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт