Къде в Бургас (35)

• 71 760
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Веднъж ми се наложи да посетя прословутото ателие до операта, но жената ми отказа да ми смени ципа   Crossing Arms не знам какво не и хареса на чантата... но въобще не беше любезна с мен  Naughty Ако знаете друго място в центъра, където сменят ципове, ще съм  ви благодарна.  Peace

# 421
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте! Някой може ли да ме насочи къде се провеждат частни уроци по английски език, за подготовка за В2, не курс, а учител. И ориентировъчна цена.

Аз се готвих за FCE, (по ЕС стандарти отговаря на B2), в Words индивидуално. 15лв. на час, питай за Елена.

Останах много доволна, взех си FCE. Елена (учителката), обяснява много подробно, дава допълнителни упражнения, готви много целенасочено, обяснява целта на всяко упражнение, познава критериите за оценка, следи за новите задачи, които се дават на изпита, така че да си максимално подготвена.

# 422
Здравейте,къде в Бургас мога да намеря луксозен плик за пари. Благодаря предварително   bouquet

# 423
В ателиетата за опаковане на подаръци

# 424
  • София
Вече за няколко сватби купувам от магазинчето за сватбени аксесоари и опаковки до подлеза на Операта, срещу ДСК се пада, то е единствено там. Много красиви ги прави момичето, има готови, а може и по твоя идея да ти направи. Мисля, че цената беше 5 лв.

Момичетата тук в темата ме насочиха натам и вече директно там си отивам, без да се лутам насам-натам, за което им благодаря още веднъж!  bouquet

# 425
Кьде боядисват дрехи-става вьпрос за черен панталон който взе да сивее.И след това цветьт траен ли е?

# 426
  • Burgas
Кьде боядисват дрехи-става вьпрос за черен панталон който взе да сивее.И след това цветьт траен ли е?
В новия мол в химическото, като видят етикета на дрехата ще ти кажат дали ще е трайно, на мен последния път ми казаха, че няма смисъл един панталон да го боядисвам защото след 2-3 пранета пак ще стане същото.

# 427
  • Бургас
В новия мол в химическото, като видят етикета на дрехата ще ти кажат дали ще е трайно, на мен последния път ми казаха, че няма смисъл един панталон да го боядисвам защото след 2-3 пранета пак ще стане същото.

И аз съм за химическото в Мола. Работят бързо и качествено  Peace

# 428
Благодаря,ще отида и дано стане

# 429
  • Бургас
Здравейте, къде продават от онези магнити за стена, на които се слагат/лепят кухненски ножове

# 430
  • Бургас
Виждала съм такива комплекти в @home на 2-рия етаж, на Плаза мол, но не знам дали продават само магнита.

# 431
Момичета,моля ви помагайте!Знаете ли някъде в Бургас да организират козметичен курс по програмата "Аз мога повече"?

# 432
За Коледа ни подариха такъв комплект ножове с магнит. МИсля че са от магазина на Топ Шоп и струват около 40 лв.
Прясното мляко на Домлян и за нас е най добро. Киселото мляко на Родоопея
е страхотно.
Някой беше питал за магазина на Самсонайт. Работи си,но цените им са безбожно високи. Последните  години използваме на Естил и сме много доволни.Качество доближаващо Самсонайт,а цените им са доста по ниски.

# 433
  • Бургас

Някой беше питал за магазина на Самсонайт. Работи си,но цените им са безбожно високи.
Писахме вече, че по принцип работи, с дребната подробност, че целия февруари не работи. .
А за цените- за качеството, което предлагат по мое мнение са ОК.  Peace

# 434
  • София
Да ви кажа миналото лято спешно трябваше да си купя куфарче за личен багаж и грабнах едно от магазина на Тонино на Александровска. Някакъв обикновен модел за 40 лв., е, да ви кажа, страшно съм доволна. Такава експлоатация му правим с мъжа ми, а не е мръднало. Късмет ли беше това, не знам. А иначе Самсонайт се е Самсонайт, няма две мнения.

Общи условия

Активация на акаунт