Къде в Бургас (35)

• 71 832
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
 На доста места в града има такива "млекари". В "Зорница" например идва пред бл.15 и пред спортната зала също. Но са рано сутрин. Преди време идваха и двама около подлеза м/у Изгрев и Зорница, но скоро не съм ги виждала.
  На мен лично почти всичко от магазините на Руен ми мирише гадно, да не кажа по-силни думи, а киселото мляко чак ми горчи  Rolling Eyes На мандра "Веселие" им харесвам повече продуктите, но не знам имат ли прясно мляко, защото не обичаме и не купуваме. Но сиренето и кашкавалът им имат вкус на истински без да миришат на крава  Mr. Green

# 376
  • Бургас
На "Руен" и ние бяхме редовни клиенти, но след ужасния кашкавал и кисело мляко, което или нямаше никакъв вкус или се вкисваше преди срока на годност, спряхме. В момента си купуваме млечните продукти от магазина на "Родопея" на Краснодар. Киселото мляко е превъзходно - вкусно и гъсто. Прясното им мляко леко намирисва на моменти, затова си купуваме на "Домлян" /това от 500мл/.
Аз си поръчвам прясно мляко за заквасване от една жена. Скоро не съм правила кисело мляко, но ще я помоля пак да ми донесе и ще направя. Препоръчаха ми една купешка закваска и тъкмо ще я пробвам.

# 377
На "Руен" и ние бяхме редовни клиенти, но след ужасния кашкавал и кисело мляко, което или нямаше никакъв вкус или се вкисваше преди срока на годност, спряхме. В момента си купуваме млечните продукти от магазина на "Родопея" на Краснодар. Киселото мляко е превъзходно - вкусно и гъсто. Прясното им мляко леко намирисва на моменти, затова си купуваме на "Домлян" /това от 500мл/.
Аз си поръчвам прясно мляко за заквасване от една жена. Скоро не съм правила кисело мляко, но ще я помоля пак да ми донесе и ще направя. Препоръчаха ми една купешка закваска и тъкмо ще я пробвам.

offtopic Пробвай прясното мляко на Наси, продава се в Домлян.

На нас продуктите на Руен ни харесват. ММ много им хвали млякото  Peace Оттам не пазарим толкова често, колкото от Равдин и Домлян, но не сме спирали.

# 378
Има ли го още магазина на Samsonite близо до спирката на бул. Христо Ботев ?

# 379
  • Бургас
Да  Peace

# 380
# 381
  • Бургас
Има ли го още магазина на Samsonite близо до спирката на бул. Христо Ботев ?
а аз да вметна, че не работи целия месец февруари!
Миналата година пак така в последния момент се сетих, че ми трябва още един куфар за ръчен багаж и бях доста неприятно изненадана, че не работят през февруари.
Ще поръчам онлайн днес, то се е видяло. Simple Smile

Да попитам: в Бургас Плаза на първия етаж видях, че са направили щанд на кафе Престо. Продават ли кафе за вкъщи или правят и продават само на място?

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 07:23 от LaDiDa

# 382
Цитат
Пробвай прясното мляко на Наси, продава се в Домлян.
Освен това мляко, много хубаво е млякото на Добрев.Изобщо всички продукти на Добрев са  много добри и от както са открили магазин в Бургас, само от там купувам млечни продукти.След тях мога да кажа, че с добро качество са тези на Домлян.От продуктите на Руен и аз съм разочарована.На Веселие сиренето и кашкавалът наистина са хубави, но и аз до сега не съм срещала мляко на тази мандра.

# 383
Веселие не предлагат мляко, но сиренето, кашкавалът и маслото им са мн хубави.
Домлян имат най -доброто кисело и прясно мляко. Маслото им също е мн хубаво
Добев също има хубави продукти /не съм пробвала млякото им/
Руен преди години се разочаровах и вече не купувам

# 384
  • Бургас
къде е този Добрев

# 385
Млекарницата на Добрев” – Бургас
Aдрес: ул. “Конт Андрованти” 9,

Това е точно до Пощенска банка, която е срещу   Старата поща.Почти срещу млекарницата е месарския ''Йоги''.

# 386
  • Бургас
сетих се, не знаех, че се казва Добрев, още не съм се наканила да пазаря оттам, казаха ми, че купува млякото от Унгария, защото било по-добро от българското

# 387
Вкъщи се пие всеки ден мляко. Ние пробвахме почти всички продукти на пазара, но само на Домлян се спряхме и това се консумира у нас.
Свекърва ми и свекър ми купуват мляко от един човек от години, който идва всеки ден в Бургас от някакво село. Млякото е много прясно, много маслено, гъсто. Човека носи до врата млекцето.   bouquet

# 388
  • Бургас
Вкъщи се пие всеки ден мляко. Ние пробвахме почти всички продукти на пазара, но само на Домлян се спряхме и това се консумира у нас.
Свекърва ми и свекър ми купуват мляко от един човек от години, който идва всеки ден в Бургас от някакво село. Млякото е много прясно, много маслено, гъсто. Човека носи до врата млекцето.   bouquet
и аз бих купила, ако ми го донесе до вкъщи, свекърва ти в центъра ли живеят, имат ли тел. на този човек

# 389
сетих се, не знаех, че се казва Добрев, още не съм се наканила да пазаря оттам, казаха ми, че купува млякото от Унгария, защото било по-добро от българското
Масово  мандрите и произвидителите на млечни продукти  в Бг работят с мляко от Унгария и Франция, да не кажа че всички.Наистина е с по-добро качество.А и в Бг няма кой да гледа крави, за да си имаме наше мляко..за съжаление,та се налага да внасяме Confused

Общи условия

Активация на акаунт