С нетърпение чакаме всички, първата КОЛЕДА на СЕПТЕМВРИйските звездички!

• 30 698
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Коса - решим се винаги след баня! Ама и иначе се чеше детето - все нещо я сърби - като се оплюе или върне кърма ако не съм я почистила добре и веднага зачервява врата и почва да се дере там милата! Мажа вече там с бепантена и се изчиства!
И нашата количка й се остъргва коша в бордюра ! Имам си някакви техники на бутане, с които го свеждам до минимум - от бордюр винаги слизам на задни гуми, веднага вдигам задните щом предните опрат бордюра  и така!
Голяма сте краста, значи! Аз хич не съм гледала за лятна количка - викам колкото изкарам с тази и ако видя зор - да взема на племенника (синя  Joy), а сега заради вас гледам, зяпам, харесвам разни модели  Mr. Green
Аз за бебешките 'гозби' си имам заделена непипната голяма касерола!

И на нас сефтето - обърнахме се от гръб по корем!  newsm32
Понеже имаме две въртележки за легло и днес сложих другата на фишъра, че и батерии й купих, а малката се скъса да реве - голи се кърмихме да се успокоим newsm07

# 661
Здравейте мамчета и бебчета  bouquet
Нещо напоследък не ми стига времето да пиша и предимно ви чета. От утре съм пак на лекции и направо незнам Crazy Малката нещо си измести съня. Вече заспива към 23ч и сутрин става към 8ч, даже тази сутрин на няколко пъти отварям очи и тя си лежи кротко и ме гледа Shocked. Така около час това дете не гъкна и аз си доспивах, накрая ми стана жал и станах Mr. Green
В нашето семейство ММ е с широки пръсти и аз все го въздържам. Никога нищо не ми е казал, независимо колко съм похарчила, а що се отнася до малката - няма значение кое колко струва, ще го вземе на момента ако му позволя Mr. Green. По принцип не е много хубаво качество, но поне не ми прави проблеми за покупки.
Ох много сте зарибяващи с тези летни колички Crossing Arms Heart Eyes. Сега и аз се навих да си взема, а мислех да карам с тази която имаме.
Силви И аз реша, но не толкова че има много коса, а още имаме малко крусти.
Miii И аз съм на 90ДД  Heart Eyes Да споделяш как върви при теб. И аз съм с две ръце за нея, нямам проблеми с кърмата Heart Eyes

# 662
Работата стана "Зарибен ли си "  smile3534 hahaha hahaha hahaha
Барби аз също не харесвам количка с 2 дръжки. Първата (Дот, нещо не ме грабна), а другата Бъгса, вчера я гледах, еми грозничка ми е и тежка (това си е мое мнение). Най- ми допадна Зупъра, ама и тя с 2 дръжки, пффф. Голямо съм мрънкало. АЗ и на Арията намерих кусур, ама 1 де, не се свалят всички гуми (предните). Че аз обичам да си ги измия, след като съм минала през някоя и друга мръсотия и така да си я оставя в коридора. Ех, в тоя ред на мисли, забравих да питам тапицерията дали се сваля за пране  smile3538. Пък за багажника не ми дреме. А пропуснах, повечето нямат борд отпред, иначе аз и МАкларана харесвам, ама много постни и пак с 2 дръжки  Crossing Arms Като заключение, Арията води за сега (и Вела изи драйв не е лоша, но не я видях на живо, а колелата нещо ме притесняват, че ще се изметнат като на сегашната ми количка, щот са подобни).
Марти, мен все повече ме сърбят ръцете за това Чико, ще видим, както каза Фейт, дребното има повече пари и от нас  Mr. Green

# 663
Ох изчетох ви накрая.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Аз лятна количка няма да купувам,дано не ми се наложи де.За сега смятам да си карам с тази.Стол за хранене ми дадоха таман два така че и от там ще спестя.Единия е  голям,а другия е някакъв малък който се захващал за стол.Трябва да го разуча newsm78.
Относно заспиването ние го правим като сме си хванали косата, а в последно време и на гърда.Нали суче само по 3минути на хранене гледам да и давам и като заспива.Вадя и бибероната и така я излъгвам.Така  заспива  на спалнята.Лошото е че май и става навик и вече като сме на разходка пак търси да яде като заспива и тогава плаче все едно е гладна. Косичката все още не я реша макар че има доста.Чудя се какво да и купя четка или гребен?Карта за градския транспорт изкарах още като беше  на 40дена.Казаха ми че важи за 2години.Досега сме я ползвали един път.Относно пазаренето ние сме много икономични и въпреки това пак е насъбрала доста играчки и дрешки от подаръци.
Даная благодаря за снимката,утре ще разгледам албума.От един час преча с този компютър на дъщеря си.Опитва се да заспи пък той и шуми.
Хайде отчетох се подобаващо.Лека и спокойна вечер.
Забравих  искам да ви питам: Ползвате ли  възглавниците за кърмене?Удобни ли са ви?

# 664
Честит имен ден на всички носещи имената Калоян, Иван, Ивайло и Ивелин. Да са живи и здрави, да им се носи славата!
И един специален поздрав:

Иванчо седи на пода и реве с цяло гърло. Майка му пита:
 - Кво става бе, що си ревнал?
 - Ми... щот'... тати си удари.... ръката с чука, когато ковеше един пирон...
 - Ти пък, я се успокой! Не трябва да ревеш за такива неща! Трябва да се смееш!
 - Да, да... аз нали... затова рева... 'щото се смях...

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 08:20 от sky*

# 665
Добро утро  Heart Eyes

Ние не си пипаме косата , защото просто нямаме такава  Joy Толкова сме редички там горе, че с баща му вече свикнахме да му викаме рошльо  Joy

ЧИД на всички празнуващи  и на братчето ми, което има РД и днеска навършва христова възраст Heart Eyes

Имен ден празнуват Иван, Иванкa, Иванина, Ванина, Ваня, Ваньо, Йоанa, Йоан, Калоян, Йовко, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Ивелин, Жан, Жанa, Яна.

Ариелче ... честито ви обръщане ... сега започва купона  Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 08:23 от F.a.t.e.

# 666
аз сега няма да купувам лятна,стига другата да изкара до лятото./иначе и аз гледах в нета,нищо че нямам пари/ Embarassed
Ариелче,браво на вас за обръщането
Честит имен ден на всички днес!

# 667
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 668
Честит имен ден на всички празнуващи.

Не смея и да поглеждам към летните колички  Simple Smile Ще си ползвам тази.

Вашите бебета ръмжат ли? От няколко дни се скъсваме да ръмжим. В леглото като е недоволна ръмжи и се кара и се изпъва и усуква сякаш ще изпръсне. Като я нося и й докривее пак ръмжи и се напъва. Зъби ли тръгнаха, какво е, нямам идея. Ръцете са в устата, взех чесалки, но още не може да ги държи. Какви чесалки ползвате вие и от кои сте доволни?

# 669
Честит имен ден на Ивелин на мама Рошличка
Честит имен ден на Ивон на мама Канела
Честит имен ден на Йоана на мама Смайли
Честит имен ден на Ива на мама Мацко
Честит имен ден на Ива на мама Пипи дългото чорапче
Честит имен ден на Ивайло на мама Велвиамо
Честит Ивановден и на всички празнуващи!

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 10:29 от unforgiven

# 670
Ех момичета, подкокороса ви Зори, че остават малко дни до пролетта и всички се метнахте на летните колички, а навън и за зимна не става newsm62
Аз съм на тема столчета за колата (2 при това), че там си е едно четене, избиране...а лятото ще си бутам танка, че съм му свикнала и си го харесвам....само като тръгнем из чужбинско ще е зор с него...ама ще го мисля като му дойде времето.

# 671
здравейте,
пак станахме късно - преди половин час, ама снощи докато заспи голямо приспиване беше, уж заспала слагам в кошарата реве, оповръща се, 2 пъти я преобличах, накрая заспа в 1, яде в 7.30 и пак спахме

Честит имен ден на всички именници днес!

# 672
Здравейте Simple Smile. Ние сме си все така, нищо ново, все още не се обръщаме, но вече пък си хващаме играчките и много им се радваме. Любимото й е да и подаваш гиричката дрънкалка или някоя друга играчка, тя да си подрънка да я пусне и пак да и я подаваш Wink. Иначе ние ползваме възглавницата за кърмене и съм страшно доволна, че дадох толкова пари за нея Simple Smile. Ползвам я от средата на първия месец.
Честит празник на всички именници! Да им е живо и здраво името! Много щастие и любов!

# 673
здравейте,
пак станахме късно - преди половин час, ама снощи докато заспи голямо приспиване беше, уж заспала слагам в кошарата реве, оповръща се, 2 пъти я преобличах, накрая заспа в 1, яде в 7.30 и пак спахме

Описала си моята вечер просто Crazy Голямо приспиване, голямо нещо. И след първото хранене днес си доспах много сладко и пропуснах лекциите ooooh!.
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet
teta014 Аз ползвах докато бях бременна само и я направих на нищо Mr. Green , но ми беше много удобна за спане. Според мен и обикновена възглавница ще ти свърши работа Peace

# 674
Добро утроооо!!!!!

Честит имен ден на всички празнуващи!!! Да са живи и здрави !!!!
Ънфоргивън ги е изброила много добре, няма и аз да го правя  Mr. Green Heart Eyes

Лятна количка със сигурност ще си купя и аз, ама не сега ами май-юни, да стане по-голям. Аз много ги харесвам с двете дръжки и такава ще си взема сигурно http://kasida.bg/cangaroo-lqtna-kolichka-mickey-sinq-46-11003.html  Heart Eyes

Аз възглавница за кърмене не използвам, не знам дали е удобно  Heart Eyes

Ариел честито ви обръщане  Wink Heart Eyes

Моя син пак започна да се буди в 24 часа да яде и така отново ядем по 8 пъти на ден, в скоро време май ще стане малко слонче  Mr. Green Heart Eyes

Вчера рева един час, май от зъби, мазах с Калгел, купих и Дентокинд , дадох, ама май нямаше много ефект. Ама сега като се замисля може и от глад да е ревал  Mr. Green одеве в 11.20 пак така взе да реве и си мисля, че са зъби сигурно ( беше ял в 9 сутринта ) ама  му дадох да яде и се успокои и заспа. Та вече не знам какво да мисля, утре сме на консултации ще питам педи какво ще каже, че аз май си въобразявам вече за тия зъби  Mr. Green Heart Eyes

И аз не реша косата, а си имаме бая, не съм купила още нито гребен нито четка, чудя се на коя марка да взема, вашите какви са ?

Тони заспива като си ближе дланта на ръчичката и затова като сме на вън с космонавта и заспива трудно, защото ръчичките са му прибрани и не може да ги стигне  Mr. Green Heart Eyes

Отивам да видя готова ли е манджата, да сипя на баткото да яде и да ходи на училище  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт