БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 965 661
  • 1 766
  •   1
Отговори
# 1 755
Д-р Люмил Благоев - хирург.
Приема в МЦ ПТБ-Мед
София · бул. Д-р Петър Дертлиев 25, TK Лабиринт, блок Б
Също и в МВР Болница.
Перфектен в професията си . За втори път се налага лечение при него по различни причини. Прие ни с направление и вече четърти път ходим за наблюдение и превръзки.

# 1 756
  • София
Препоръчайте ми детски пулмолог, който да прави спирометрия. Разбрах за доц.д-р Снежина Лазова, но търся и други както и мнения за нея ако може.

# 1 757
# 1 758
  • София
Тя прави въпросното изследване ли? Защото сме били при нея и нито веднъж не е предложила.

# 1 759
  • София
Правила е на сина ми. Вярно, че беше свързано с проучване за лекарство и преди 5г, но предполагам, че и иначе го правят в кабинета.

# 1 760
  • София
Не ми върши работа тогава, защото съм карала детето със спазъм и няколкократно съм обяснила положението, но не ми е предлагано дори това изследване. Иначе по принцип съм доволна.

# 1 761
Има ли ходили при доц. Мария Гайдарова- детски нефролог? Какво е впечатлението ви?

# 1 762
Аз съм доволна. Беше преди пет години, но подходи адекватно и с желание.

# 1 763
Здравейте искам да попитам, някой има ли мнение за  др. Лукан Мишев. Посещавал ли го е, оперирал ли се е при него, като цяло какви наблюдения имате.  По-конкретно ме интересува операция за отлепяне на ретината,някой дали е правил.

# 1 764
Здравейте искам да попитам, някой има ли мнение за  др. Лукан Мишев. Посещавал ли го е, оперирал ли се е при него, като цяло какви наблюдения имате.  По-конкретно ме интересува операция за отлепяне на ретината,някой дали е правил.
Здравейте! Аз преди малко повече от година. Препоръчвам го на 120%. Ще си позволя да дам непоискан съвет-не отлагайте операцията, независимо къде ще решите да я направите.

# 1 765
Здравейте искам да попитам, някой има ли мнение за  др. Лукан Мишев. Посещавал ли го е, оперирал ли се е при него, като цяло какви наблюдения имате.  По-конкретно ме интересува операция за отлепяне на ретината,някой дали е правил.
Здравейте! Аз преди малко повече от година. Препоръчвам го на 120%. Ще си позволя да дам непоискан съвет-не отлагайте операцията, независимо къде ще решите да я направите.
.
Благодаря за отговора. В никакъв случай няма да отлагаме. Утре ще го посетим. А вие операция ли сте правили при него .

# 1 766
Здравейте, въпреки че темата е за лекарите от София, аз ще си позволя да похваля един чудесен лекар от Бургас. Д-р Димитър Ламбовски - хирург, гръден хирург. Практикува в МБАЛ "Сърце и Мозък"-Бургас, преглежда и в МЦ 1(Бургас) по ЗК. Страхотен лекар. Срециалист, влагащ старание към всеки един пациент. Работи по съвременни методи, не изписва ненужни, скъпи лекарства. Също така е и изключително добър диагностик. Препоръчвам  д-р Ламбовски с две ръце и се надявам повече лекари в България да бъдат така отговорни и внимателни към пациентите си като него.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 11:29 от Penevata

Общи условия

Активация на акаунт