БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 966 155
  • 1 766
  •   3
Отговори
# 1 365
Здравейте! Имам 2 неуспешни бременности - 1 мисед в 9 г.с. и 1 прежевременно раждане в 22 г.с. Отказала съм се от лекарите в Бургас и си търся добър специалист в София. С тромбофилия съм, Хашимото, завишени НК клетки. Чух много хубави мнения за д-р Сигридов, но записването на час при него ми се струва като мисия невъзможна - попълних формуляра в сайта му, но кой знае дали ще ми се обадят. За Любомир Христов от Надежда също чувам хубави мнения, но за юни няма часове, за юли все още не можели да ми кажат. Та, момичетата от София бихте ли ме посъветвали за добър специалист, който да се занимава с рискови бременности? Вероятно при следващ път ми казаха, че ще се налага и серклаж. За Николай Ковачев някой има ли мнение?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1528921

# 1 366
Моля, някой ако има мнение за ортопед в София, става въпрос за коляно да пише в темата. Благодаря!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1564877.msg46566974#msg46566974

# 1 367
Може ли да препоръчате добър гастроентеролог за София или Благоевград?

# 1 368

За София - доц. д-р Петко Карагьозов в Токуда.

# 1 369

За София - доктор Николай Кацаров в болница "Здравето". Винаги е внимателен, помогна ми няколко пъти.

# 1 370
  • София
За доктор Кацаров първия свободен час е за 5 октомври...

# 1 371
За доктор Кацаров първия свободен час е за 5 октомври...

Отидете сутрин на място в болницата, в кабинета долу, досега не е връщал никого и говорете за какво сте, ако сте за колоноскопия или гастроскопия, ще Ви запишат час. Питайте и сестрите, но на място в кабинета, долу се слиза.

# 1 372
Кой номер е кабинета? Благодаря! 🤗

# 1 373
Кой номер е кабинета? Благодаря! 🤗
Отивате и ще видите, откъде да помня, написано си е името му. Винаги има хора пред него. Ще Ви и попитат за какво сте и ако сте за тези изследвания или искате час само за преглед, също си кажете, те ще Ви упътят по-добре кое и как според ситуацията, но се срещнете и питайте, поне някоя от сестрите към отделението.
Там никога не се остава да се спи, подготовка за изследвания, за колоноскопия, съм си правила у дома и двата пъти, когато правих и след процедурата, след отново разговор с лекаря, той пуска да си отидем.
А, когато има някой извън София, може и да се спи в болницата, но за това вече не зная точно как е.

# 1 374
Благодаря Ви! Желая здраве!

# 1 375
Бих искала да споделя колко съм доволна от прекрасното отношение и професионално свършена работа на д-р Росен Илиев, хирург в Първа Градска Болница София. Опитах се да намеря най-подходящите думи, но все пак е трудно да изразя пълната си благодарност към него.

Когато се наложи да се консултирам с д-р Илиев, аз бях просто един случаен пациент, бях малко тревожна, но той успя да ме успокои със своята увереност и знания. Не само че беше изключително компетентен в своите отговори, но и много търпелив и отзивчив. Той се обърна към мен с внимание, отговори на всичките ми въпроси и ме запозна с всички детайли, свързани с процедурата, която щеше да ми бъде извършена.

Операцията премина безпроблемно, благодарение на високият професионализъм на д-р Илиев и на останалата част от екипа. Той се грижеше за мен не само по време на операцията, но и през целия следоперативен период. Неговата грижа и внимание направиха цялото преживяване напълно поносимо и се чувствах спокойна и подкрепена. Чувствах се все едно съм на почивка, а не в болница.

Искам да изразя още веднъж огромната си благодарност към д-р Росен Илиев за неговата професионална и човешка грижа. Той е истински пример за изключителен лекар, който се грижи за своите пациенти. Препоръчвам го с горещо сърце на всеки, който се нуждае от отличен хирург и висококачествена медицинска помощ.

По принцип останалати ми впечатления от тази болница са и в частност хирургията е, че това е една много добре функционираща и добре смазана машина, която работи перфектно благодарение на всички доктори, сестри и санитари работещи там.

БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА!

# 1 376
Здравейте може ли да препоръчате добър акушер гинеколог

# 1 377
Здравейте, бихте ли ми препоръчали невролог, за предпочитане да работи със здравна каса, но и да не работи, е ок Flowers Hibiscus

# 1 378
Здравейте, бихте ли ми препоръчали невролог, за предпочитане да работи със здравна каса, но и да не работи, е ок Flowers Hibiscus

Доц. Мария Рашева, д-р Славея Папазова

# 1 379
Искам да препоръчам д-р Манчева, специалист по образна диагностика в Сити Клиник Ачъбадем Младост. Това сигурно бяха най-обстойните и внимателни преглед и мамография, които някога са ми правили. Чудесен млад специалист с призвание!

Общи условия

Активация на акаунт