БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 965 969
  • 1 766
  •   2
Отговори
# 1 350
Здравейте, детски ендокринолог да препоръчате?
За кой град?

# 1 351
  • Бургас
Здравейте, детски ендокринолог да препоръчате?
За кой град?

За София. От Бургас сме, но мисля в София направо да стартираме.

# 1 352
Доц. Савова
Преглежда в собствен кабинет в центъра на София.
Има информация за телефон и адрес в нета Simple Smile

# 1 353
  • Бургас
Доц. Савова
Преглежда в собствен кабинет в центъра на София.
Има информация за телефон и адрес в нета Simple Smile

Благодаря 🌺

# 1 354
Христос Воскресе! Бъдете здрави!След дълго лутане из специалисти акушер- гинеколози, все още не съм намерила своя гинеколог. Посетила съм почти всички най-известни имена в София и някои не толкова известни, сред които и репродуктивни специалисти.
Проблема при мен е, че никой не може да потвърди или да отрече диагнозата СПКЯ, никой не може да потвърди имам ли овулация или не. Единственото което знам със сигурност е, че имам ИР, имам и дефицит на витамин Д. Тях ги лекувам.
Проблема при мен е, че цикъла въпреки, че е редовен, наистина не усещам овулация и почти винаги е изключително обилен ( с кр. с-реци)и продължителен. Сега в момента менструацията ми продължава вече 11 ДНИ и не знам защо….
Знам, че многократно е задаван този въпрос, но реших и аз да го повторя, за което се извинявам!
Моля, да ми препоръчате вашия гинеколог който адекватно да се заеме с проблема, по възможност да е по НЗОК и по-възможност да следи бременност на жени с ИР и СПКЯ, тъй като ми се иска един ден да си имам детенце. Може и да са два различни АГ, няма проблем. Става въпрос за гр. София. Благодаря ви!

# 1 355
https://acibademcityclinic.bg/tokuda/lekari/detaili/doc-d-r-petur-markov-dm
За мен е един от най-добрите - Доц. Петър Марков.
Не съм сигурна обаче дали приема по ЗК.

# 1 356
Здравейте, група,
Налага ми се да сменя личния си лекар, тъй като аз от 2012г не живея в града, в който е тя, а и предвид, че ще се пенсионира скоро, тя не може да ми препоръча къде да ида, а аз нямам и на идея как да започна търсенето и как става самата процедура по смяна на личен лекар. Някой може ли да даде информация по въпроса както и препоръка къде да се запиша? За град София става въпрос.

# 1 357
Здравейте, група,
Налага ми се да сменя личния си лекар, тъй като аз от 2012г не живея в града, в който е тя, а и предвид, че ще се пенсионира скоро, тя не може да ми препоръча къде да ида, а аз нямам и на идея как да започна търсенето и как става самата процедура по смяна на личен лекар. Някой може ли да даде информация по въпроса както и препоръка къде да се запиша? За град София става въпрос.
Юни и декември могат да се сменят личните лекари. Потърсете във Вашия или околните квартали общопрактикуващ лекар и идете да говорите с него дали записва нови пациенти  защото някои не искат. Ако каже да- отивате през юни и той ще Ви запише( питайте за процедурата самия лекар,  че не помня какви документи трябваха).
Повечето квартали в София имат фейсбук групи. Може да потърсите за Вашия и там да питате за съвет за конкретен лекар. Успех!

# 1 358
Носите си здравната книжка при избрания личен лекар и той и попълва каквото трябва и ходи където трябва.

# 1 359
От книжарниците в ДКЦ-тата се купува формуляр за смяна на личен лекар,попълва се и се дава на новия.Сега се сещам,че наистина имаше и здравни книжки,но никой не ми я е искал доссега

# 1 360
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали добър детски гинеколог в гр.София?

# 1 361
Искам да включа Доктор Зоя Маджарова Гастроентеролог,от МЦ ,,Хубча" София,Бял Лекар и Човек,за съжаление и дойде много наплива и вече работи само с частен прием!

# 1 362
Здравейте!
Искам да изкажа изключително положителното си мнение за трима лекари,които са моите ангели в бяло.

д-р Янчо Делчев - завеждащ АГ отделението към болница "Доверие". Извършва роботизирана хирургия.

д-р Калин Видинов - ендокринен хирург. Работи в Ендокринологията, която се помещава в сградата на "Майчин дом ", а операциите извършва в болница "Софиямед".

д-р Лидия Чавдарова - завеждащ отделението по Нуклеарна медицина към болницата в Дървеница.

За да се доверя на един лекар той трябва да бъде добър специалист, но също и да не е загубил човещината и емпатията към хората! ❤️

# 1 363
Христос Воскресе! Бъдете здрави!След дълго лутане из специалисти акушер- гинеколози, все още не съм намерила своя гинеколог. Посетила съм почти всички най-известни имена в София и някои не толкова известни, сред които и репродуктивни специалисти.
Проблема при мен е, че никой не може да потвърди или да отрече диагнозата СПКЯ, никой не може да потвърди имам ли овулация или не. Единственото което знам със сигурност е, че имам ИР, имам и дефицит на витамин Д. Тях ги лекувам.
Проблема при мен е, че цикъла въпреки, че е редовен, наистина не усещам овулация и почти винаги е изключително обилен ( с кр. с-реци)и продължителен. Сега в момента менструацията ми продължава вече 11 ДНИ и не знам защо….
Знам, че многократно е задаван този въпрос, но реших и аз да го повторя, за което се извинявам!
Моля, да ми препоръчате вашия гинеколог който адекватно да се заеме с проблема, по възможност да е по НЗОК и по-възможност да следи бременност на жени с ИР и СПКЯ, тъй като ми се иска един ден да си имам детенце. Може и да са два различни АГ, няма проблем. Става въпрос за гр. София. Благодаря ви!
Ако още не сте намерили,търсете Доктор Дяволов(такава е фамилията😁)Майчин дом👍Страхотен АГ ,може и да ви насочи към колега по РМ,успех!

# 1 364
Здравейте! Имам 2 неуспешни бременности - 1 мисед в 9 г.с. и 1 прежевременно раждане в 22 г.с. Отказала съм се от лекарите в Бургас и си търся добър специалист в София. С тромбофилия съм, Хашимото, завишени НК клетки. Чух много хубави мнения за д-р Сигридов, но записването на час при него ми се струва като мисия невъзможна - попълних формуляра в сайта му, но кой знае дали ще ми се обадят. За Любомир Христов от Надежда също чувам хубави мнения, но за юни няма часове, за юли все още не можели да ми кажат. Та, момичетата от София бихте ли ме посъветвали за добър специалист, който да се занимава с рискови бременности? Вероятно при следващ път ми казаха, че ще се налага и серклаж. За Николай Ковачев някой има ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт