Отговори
# 75
Тия, дето са известни с това, че са известни, нали? И аз много им злобея и им завиждам.  hahaha

# 76
Тия, дето са известни с това, че са известни, нали? И аз много им злобея и им завиждам.  hahaha

Аз пак не, да ти кажа.. в смисъл, не ме вълнуват повечето. Особено, защото те не са се направили сами "известни" - каквото търсенето, такова и предлагането Wink. Т.е. явно хората се интересуват от тях, те ги правят известни... И това ни е после "хай-лайф-а" - много ясно, та такъв си го искаме явно.

# 77
Шегувам се, де, СовеLaughing Ако трябва да спра да се шегувам, ще кажа, че цялата "селебрити-култура" ми предизвиква най-чисто недоумение. Но не си права, че не са се направили сами известни - много "знаменитости" стават такива, защото името им бива бутано, тъпкано и навирано в лицето на публиката, основният икономически закон не е верен на 100%. Но това важи не само за тези хора.

# 78
От поне 100 години известен не се става само с талант, дарба и продуктивност. Трябва много повече.

# 79
  • София
Нашенските, а може би и не само нашенските, се самовъзпрроизвеждат - едни и същи нощни клубове, едни и същи лица на сцената и по масите, едни и същи псевдожурналисти от едни и същи предавания, които се въртят по едни и същи медии. Преливане от пусто в празно.

# 80
  • на брега на морето
Ти пък! Много е важно да имаме окончателна диагноза дори за неща, от които нямаме представа и лични впечатления!  Naughty

# 81
От поне 100 години известен не се става само с талант, дарба и продуктивност. Трябва много повече.

Но от значително по-скоро се става известен и при тоталната липса на тези три неща.

# 82
  • София

Но от значително по-скоро се става известен и при тоталната липса на тези три неща.

Това твоето кое от изброените в заглавието е? - Заядливост, Злоба,Хейтърство или Критичност, Песимизъм, Отстояване на мнението ?

# 83
Аз съм от партията на Мамасита! Обединен фронт срещу всякакви глигани, бизони и невестулки. #2gunfire

Peace

Мамасита, кефиш ме , че винаги великодушно отминаваш дребнавите заяждания........ Hug Права си, не си струва  Stop

# 84

Това твоето кое от изброените в заглавието е? - Заядливост, Злоба,Хейтърство или Критичност, Песимизъм, Отстояване на мнението ?

Ивонска, разбрахме, че се идентифицираш стабилно с първата половина от заглавието, но все пак темата не е изцяло за теб, чувствай се свободна да си отдъхнеш.

# 85
  • София
...

Ивонска, разбрахме, че се идентифицираш стабилно с първата половина от заглавието, но все пак темата не е изцяло за теб, чувствай се свободна да си отдъхнеш.

Остави на мен, сама да реша...  Wink

# 86
ИрПуц, права си, медиите лансират определено.. Обаче аз пак мисля, че и като цяло хората това си искат.. а после се оплакват. Кой ще ги гледа и обсъжда, ако нямаше интерес..?
Мисля си, че ние си имаме.. някакво прекалено, може да се каже дори нездраво любопитство/клюкарщина в кръвчицата.. към другите. Кой, какво, защо... изобщо.
Е примерно едно време, преди петнайсетина години, га бехме млади и още ходехме по вървежни заведения често (и още си бяхме в БГ, много ясно) Wink.. мислех, че не аз съм У ред. Където и до отидехме, още щом седнехме и се поориентирахме в обстановката.. се намираше някой, дето да почне да обсъжда превъзбудено "глей там кой е(?), тоя е на оня.. видя ли му навънка колата, а колата на... ооо, а там идва и...". Начиии... това не го разбирах, и до сега не го разбирам. Не сме ли на дискотека просто? Защо трябва да познавам някакви си там...? Какво ме интересува кой, защо, на накой гадже/син/дащеря бил и колко пари имал (да бе, да..)??
Още го има това, вижда се навсакъде, по-малко е, но го има.
Никой, никога не познавах... явно и да съм ги виждала, не ги запомнях... ама все се намираше някой да ми ги обяснява... докато ги науча, и те вземеха, та изчезнат от "известните"..
Е, това за тия, другите известни, не за медиините Wink

Ама като принцип е пак същото - хората болезнено се вълнуват от другите, а даже не знаят защо.
Ей това ми е наистина противно. И винаги ми е било.

# 87
На обикновената клюкарщина се пънете да лепнете по-хай етикети. Grinning
Коя бутала Щоке, пък еди си коя носела не знам къв си анцуг. Пфу, че простаци! Не съм от тях, како Сийке! smile3544

# 88

Точно в цитираното изречение ли? Просто наблюдение, не съм влагала емоции.

# 89
ПредновогодиТо да пусна ЕДИН хейт и отивам да празнувам. Само българска мамма съм виждала да ходи на разходка в гората с колицхката и ВИСОКИ ТОКЦХЕТА Joy
А, да, детето се връзва в колицхката независимо дали тя е стокке или не.
Виж, по българските тротоари всяка колицхка има затруднениа.

Общи условия

Активация на акаунт