Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 232
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета! Аз пих Мадал Бал за 10 дена и вече съм на захранката. Искам да попитам за салатите какво може да се слага. Сол какви зеленчуци-грах,царевица,авокадо,зелена салата. Както и за супата можели да се овкусява.В описанието за занхранване пише преждевремената консумация на кафе,гъби,яйца....  е строго забранена,за кога важи това,след захранката може ли да се приемат. Аз свалих само 5 кг за 10 дена малко но сигорно е защото пия хормонални хапчета Simple Smile. От 58кг - 54кг съм сега. Благодаря ви. Моля някой да ми погне. Успех момичета Simple Smile

По време на захранването също се свалят килограми. Успех

# 646
  • София
Здравейте Simple Smile

На мен утре ми е 10-ти ден, но се чудя дали да не ги направя 14  newsm78
Така и така стигнах до тук ......като ще е гарга, да е рошава! Simple Smile

Вие какво ще посъветвате?????

А сега чета захранването.....ам'чи то по-голяма мъка от сиропуването....някакви зеленчукови сокчета, супи.....къде ще ги готвя аз като съм на работа всеки ден?  newsm78

Иначе яко ми се яде от всичко - и салата, и пица, и спагети, абе ВСИЧКО....само да подуша нещо и ставам като чичо Скрундж при вида на пари Simple Smile

# 647
Благодаря ти Bojidarche.  bouquet
А за въпросите малко помощ Simple Smile

# 648
Здравейте Simple Smile

А сега чета захранването.....ам'чи то по-голяма мъка от сиропуването....някакви зеленчукови сокчета, супи.....къде ще ги готвя аз като съм на работа всеки ден?  newsm78

Иначе яко ми се яде от всичко - и салата, и пица, и спагети, абе ВСИЧКО....само да подуша нещо и ставам като чичо Скрундж при вида на пари Simple Smile

Здравей , щом си стигнала до тук 4 дена не са никакъв проблем , соковете без първия ден от втория нататък си ги копувах на капи , защото и аз съм на работа а те трябва да се пият пресни. А колкото до това за яденето незнам и аз какво ще правя , може би си прочела коментара ми много ме е страх като свърша да не се нахвърля на яденето.... и после като си кача пак килограмите какъв ще е смисъла от толкова време ограничение и изкушаване ...

Моля някой , ако има отговор на въпроса ми какво да правя след като приключа да пише.

# 649
Здравейте Simple Smile

Не се измъчвай 14 дни, няма смисъл! А относно захранването, ДА.. по-гадно е от самото сиропуване да го ева  smile3517  Много ще ти е трудно да го спазваш това захранване повярвай ми аз за 2ри път бях на този режим.  1я път горе долу го спазих ама сега мале... днес ми беше 1я ден от захранване ами какво да ви кажа пих фреш, пих и най-накрая не ми издържаха нервите и си нарязах една огромна купа със салата и се натъпках като невидяла! После естествено съжалих, но късно.. Много е трудно след като си се лишавал толкова време и после да стоиш още толкова кажи речи отново гладен. Сега е пролет организма изнемогва от към витамини, минерали и всякакви такива вещества, нормално е да жадуваш за храна. : )

# 650
Аз правих 1вият път 14 и сега пак планувам да е 14 дни,като си се намъчил 10 дни още 4 са нищо. Shocked Grinning

# 651
  • София
Днес ми е 10ти ден и реших да прекъсна сиропуването. Така ще мога да се захраня и поне на рождения си ден да се почерпя с приятелите си. Вчера се теглих и свалените ми килограми бяха 8,1кг. След това играх зумба 1час, та се надявам до днес да съм ги закръглила на 10кг.
За съжаление или не в нас нямам кантар и резултатите си отчитам само като ида на фитнес - още един повод да спортувам  Wink

Да ви питам как сте със съня? По принцип спях по 4-5 часа на денонощие, но откак започнах режима все ми се спи. Спя по 8-9 часа. Снощи легнах в 21:30, а днес не мога да се събудя в 7:10ч.  Едвам се надигнах от леглото. Като се пораздвижих и пийнах сиропче за закуска малко се тонизирах, но като цяло се чувствам изморена и не бих отказала да полегна за някой час, но за съжаление съм на работа... smile3507

# 652
Здравейте. Искам да попитам някой който знае за захранването салатите какво може да садържат-авокадо,салата,грах,царевица-могат ли и да се осуляват?В описанието на захранката пише строго забранено преждевремената консумация на яйца ,гъби,кафе... За кога се отнася,след захранката може ли да се консумират яйца. Благодаря

# 653
  • София
Здравейте. Искам да попитам някой който знае за захранването салатите какво може да садържат-авокадо,салата,грах,царевица-могат ли и да се осуляват?В описанието на захранката пише строго забранено преждевремената консумация на яйца ,гъби,кафе... За кога се отнася,след захранката може ли да се консумират яйца. Благодаря

Салатата се прави от зеленчуци. По принцип е добре те да са сезоони. Авокадото е много мазно за захранване.
Има зеле , моркови, чушки....един куп неща. Вече има и зелени салати и марули.Краставици също. Грах и царевица според мен - не.
За нещата, които не се ядат по време на захранването - да могат да се ядат след това. Но по малко и постепенно се вкарват в менюто.
Между другото всичко вече е изписано във темата. Има стотици страници.Не е лошо повече да се чете.
Успех  bouquet Simple Smile

# 654
  • София
Прави ми впечатление в последно време,че почти всички претупват захранването. Чвстно казано ако човек си знае , че няма воля изобщо не е препоръчително да започва това сиропуване.Не го казвам с лоши чувства. Peace Просто няма никакъв смисъл. Ако изчетете поне 50-тина страници ще видите, че това е най важното. Нито килограмите ще останат, нито детоксикация се случва защото се яде по време на сиропа. А най-важното е че здравословно може да се навреди ужасно много.И май никой не обръща много внимание на това. А ако не си здрав килограмите ти стават най-малкия проблем.
Има много и различни диети и режими, които са по-леки и лесни за спазване.По-добре бавно и равномерно отколкото ударно 7-8 килограма и после обратния ефект.Просто всеки се познава и може да прецени дали ще може да се дисциплинира достатъчно.
Успех момичета каквото и да изберете и най-важното е да сме здрави все пак   bouquet

# 655
Чeстно казано ако човек си знае , че няма воля изобщо не е препоръчително да започва това сиропуване.

newsm10

Абсолютно! Подкрепям с две ръце!

# 656
5 ден захранване ...
Чувствам се чудесно още 2 кг свалих и дори не ми се яде /което си е своеобразна победа за лакомия като мен/
Но и аз съм на мнение , че по-скоро програмата е за да се научите как да живеете здравословно, да хапвате по-малко но на често.
На мен лично целта ми беше не само да сваля килограми, а да се науча да пия вода , да хапвам често и да разбера , че кивито, протокла и др.плод са не по малко вкусни от шоколада.
Успех момичета
PS...Аз кафета пих по 2 броя/не мога без това/
Салатите не ползвайте царевица....все пак я ползват за угояване на свине , та предполагам не е най-доброто Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 14:02 от DarkMoon

# 657
  • София
  Но и аз съм на мнение , че по-скоро програмата е за да се научите как да живеете здравословно, да хапвате по-малко но на често.
На мен лично целта ми беше не само да сваля килограми, а да се науча да пия вода , да хапвам често и да разбера , че кивито, протокла и др.плод са не по малко вкусни от шоколада.
Успех момичета
 Именно  Grinning newsm10

# 658
  • София
Чeстно казано ако човек си знае , че няма воля изобщо не е препоръчително да започва това сиропуване.

newsm10

Абсолютно! Подкрепям с две ръце!

А ти , Бланка си герой с тези две поредни сиропувания!  newsm74

# 659
  • София
Днес вече и аз сиропувам. Изпих вече 5 дози, което е 1,5 л., но явно ми дойдоха вповече - само като си помириша чашата /тя е пред мен на бюрото/ и ми се повдига. Отивам да я измия и за днес приключвам със сиропа.
Попрочетох назад доста страници и много ви се радвам на успехите и силната подкрепа, която си оказвате.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт