iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 41-ва тема

• 44 429
  • 762
  •   1
Отговори
# 105

И да питам по-компетентните, от втория акаунт, който си направих платих с картата на мъжа ми. Въпроса ми е мога ли сега да плащам с моята карта /за да трупам rewards  Wink/, с която съм плащала от основния си акаунт. Има ли опасност, да не ми зaбранят достъпа до сайта накрая?

Код за отстъпка при първа поръчка ZOK345
Не плащай с картата от стария си акаунт.

За синдрома на Мениер пак да си повторя питането ,дали има нещо подходящо от сайта?

Днес и аз си получих в пощата поръчката ,много съм доволна  Mr. Green

# 106
След като някои се похвалиха ,че са получили пратки за над 60 долара в пощата, аз днес получих пратката си от 06.12 за 11,20долара в митницата и с начислено ДДС. За поръчката използвах 20 долара бонус, който даваха в началото на декември и явно митничарите са сметнали по пълната стойност. Има ли смисъл да споря с тях? Мога да разпечатам извлечение от картата си и от акаунта , където се вижда ясно платената стойност? Някой с подобен опит, да даде съвет?

# 107
  • Miami
Привет на всички,
да споделя, тъй като се бях оплакала, че пратка от 17.11 си я взех вчера от пощата, тъй като ми се обадиха, че изтичат 20 дни и ще я връщат
dessie_d, как ти се обадиха? От къде ти имат телефона?

Оф, аз досаждам от преди нова година в нашия пощенски клон, дано да проверяват хубаво, че малко троснато ми отговарят служителките  ooooh! Проверявам и на митницата, там са по-любезни.

# 108
  • София
След като някои се похвалиха ,че са получили пратки за над 60 долара в пощата, аз днес получих пратката си от 06.12 за 11,20долара в митницата и с начислено ДДС. За поръчката използвах 20 долара бонус, който даваха в началото на декември и явно митничарите са сметнали по пълната стойност. Има ли смисъл да споря с тях? Мога да разпечатам извлечение от картата си и от акаунта , където се вижда ясно платената стойност? Някой с подобен опит, да даде съвет?

Ще спориш, разбира се Simple Smile
Занеси им банково извлечение за да видят реално колко си платила - начислява се ДДС за суми над 30лв.

Ако си получила известие и на него е отбелязано, че трябва да платиш ДДС не се притеснявай -  отбелязват го на всички известия, без значение дали ще се плаща или не

Разпечатай ордера от сайта:    My Account - Order History  -  Order Number - номера на поръчката -натискаш [View] - отваря се поръчката - горе в дясно - натискаш и принтираш или мяташ на флашка и разпечатваш в копирен център

Grand Total: - показва колко си платила и трябва да съвпада със сумата от банковото извлечение

цък

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919  

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 19:33 от denis_d

# 109
Има ли още някой неполучил пратка от 27.11? Аз още чакам, ама като гледам няма да дойде  Sad
Провери в пощата може да е там, но да не са ти донесли още известието.
Аз днес си взех пратката от 27.11.

# 110
  • София
Кори тел. ми го имат от кашончето, демек от лепенката на iherb, освен адреса има и тел., ако си го въвела в данните в акаунта ти. Всъщност не ми звъннаха, а кликнаха, и аз реших да набера номера.  Grinning И добре, че го направих. Не ми е ясно дали това е практика или служителката в нашия пощенски клон процедира така. Но е хубава практика!

Сигурни ли сте, че не трябва да плащам с картата от основния ми акаунт, в другия?

Код за отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 111
Има ли още някой неполучил пратка от 27.11? Аз още чакам, ама като гледам няма да дойде  Sad
Днес получих от 29.11.

# 112
Здравейте момичета!
Знаете ли от къде мога да си купя палмово масло? Търсих в Кауфланд, но на щанда където са олиото, зехтина и т.н. няма. Може би трябва да търся на друг щанд ???

# 113
  • на последния етаж
Бихте ли ми препоръчали добавки за подобряване на оросяването и мозъчната дейност - алтернатива на ГинкоПримСмарт?

# 114
  • Пловдив
Честита Нова Година на всички   bouquet  bouquet

и аз чакам от 06 и от 13 декември , днес проверявах на митницата - още ги няма.

Днес ги получих в купом в пощата  newsm78

Бихте ли ми препоръчали добавки за подобряване на оросяването и мозъчната дейност - алтернатива на ГинкоПримСмарт?

От Пинко знам а и аз съм взимала с резултат  Vinpocetine  първия на линка
http://www.iherb.com/search?kw=vinpocetine#none

# 115
Имам известие за поръчката от 01.12  Peace

# 116
  • София
dolores, можеш да си вземеш от този Bromelain
dessie_d, можеш да си плащаш с картата и от втория акаунт, няма да имаш проблем  Peace
milinka, в сайта предлагат червено палмово масло

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 117
Bobka, благодаря ти! Видях, че в сайта предлагат червено, но за съжаление ми трябва обикновено...

# 118
  • на последния етаж
MAMA GALQ, благодаря!  Grinning

# 119
  • София
Something_new, щом имаш мерителна чашка с нея отмервай, гледай колко пише са милилитрите, защото от чаена лъжичка до чаена лъжичка има голяма разлика, обикновено американските са с по-големи.

Лита, точен аналог на Гинкоприм няма, но в сайта се предлагат много хубави формули с Гинко Билоба:
http://www.iherb.com/search?kw=ginkgo%20formulas#cid=2275&none
Това гинко е с качествено, цената е добра и е с  висока потенция.

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

Общи условия

Активация на акаунт