iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 41-ва тема

• 44 394
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, препоръчайте ми нещо като допълнение към Хиалуроновата к-на. Майка ми я пие заедно с Натокиназето, бромелаина и серапептазата. Но се оплаква че я боли доста стомаха, макар да я приема с храна. А болките в ставите не намаляват( Трябва ли да приема и колаген и пще други неща? Стават й адски много лекарствата и ако има нещо комбинирано newsm78
Код  при  Първа поръчка:  CUG302

НА е за  смазване на ставите, не е директно за болка /а косвено би повлияла този симптом/.
Каква е причината за болките в ставите? - подагра, ССЗ,  възпаление и т.н. - напр. една хламидиална инфекция също може да е причина.
За ставите е по-добре Глюкозамин, Хондроитин, МСМ  и т.н.  Босвелия, Куркума за болките - но при естествено износване  или натоварване на ставите.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919   

# 76
  • Варна
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621
Поръчах тази коластра по препоръка тук в темата. Каква е дозата за деца 1 или 2 капсули на ден?

# 77
Честита 2013!

Остана ли някой с неполучена пратка от началото на декември?
Чакам от 01.12  Confused

# 78
  • Стара Загора
Здравейте и Честита Нова Година! Много здраве и късмет на всички ви през новата година!   bouquet

Така първо да се отчета поръчката шипната на 27.11 си я взех на 27.12 от пощата, като пратих мъжа ми да пита дали случайно не е дошла, е беше дошла, но бележка от пощата не бяхме получили.  #2gunfire Като ги попитал защо не са пратили бележка те са се сконфузили нещо и даже никаква такса не са му искали. Simple Smile
Получих това: http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Tocomin-SupraBio-Full-Spect … 60-Softgels/27484 и искам да попитам преди, след или по време на хранене да го приемам? А и след отваряне в хладилник ли да го държа?
Също и за коластрата на 21st Century си спомням че препоръчвахте на гладно да се приема, но синкото (на 2г.) не може да гълта още хапчета, а разтворена във вода не я иска, единствено в кисело мляко успях да му я пробутам, та ако някой може да предложи друг начин някакъв моля да сподели.  newsm78 Също и за съхранението на коластрата - в хладилник или не?
И последно питане, сега ще пускам нова поръчка и искам да взема сироп от черен бъз (за да го давам на малкия, по-скоро като го усетя да се разболява), но гледам че този http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-For-Kids-Berry-Flavor … fl-oz-240-ml/9342 ,  който препоръчвахте не е в наличност. За нещо подобно, дори и по-скъпо да дадете съвет? Че от днес сме на ясла и трябва да имам с какво да реагирам ако се наложи.  Rolling Eyes
Благодаря предварително и дано не съм ви досадила.

# 79
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621
Поръчах тази коластра по препоръка тук в темата. Каква е дозата за деца 1 или 2 капсули на ден?

На дъщеря ми -почти на 4г. давам по 1 капсула на ден, а ако започне да се разболява увеличавам на 2 до 3 капсули за няколко дни.

код за отстъпка при първа поръчка ZUJ947

# 80
  • София
Много благодаря ьа бързото включване sladurka и denis_d

Тъй като съм на 23 мисля, че ще се спра на 1-вия предложен, другият ми се струва, че е анти - ейдж.
Има ли някаква схема за приемане на колаген?! месец се пие - един се почива, например? Мисля да поръчам по - голямата разфасовка (250) и се чудя да не са ми много newsm78
EDIT:Поръчах
 Много благодаря за помощта Hug Ще споделя мнение. До тогава :
код: TKV580

Според мен си много млада и за Колаген и за НА табл.
На тази възраст по-добия избор е  Омега 3, Омега 7, Масло от Пореч, Коластра, Мултивитамини - или добавки за коса, кожа, нокти, Бирена мая, Лецитин ...такива неща.

За Колагена - приема се на гладно с повече вода, добре е да се добави и 200-300мг вит.С / на отделен прием/ и някаква мазнина /ЕМК/ - Омега 3  напр.
Синтеза на колаген не става бързо - поне 1-2  месеца трябва да се приема за да има ефект

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919   

# 81
  • Варна
Честита 2013!

Чакам от 01.12  Confused
Аз също чакам пратка от 30.11 за митница е, дали да не им пиша? Имам пуснати още 2 също за митница на 20 и 29. 12.

# 82
  • София
Здравейте и Успешна Нова Година на всички!

Какво вие мнението за малиновите кетони в сайта?

Дали имат противопоказания, ефективни ли са? Надявам се вещите да се произнесат... Praynig

# 83
Честита 2013!

Чакам от 01.12  Confused

Честита Нова Година!

Аз чакам пратка от 09.12 - за пръв път ми се бави толкова време (а е за 18 долара, т.е. би следвало да дойде в пощата).

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com: TOV126

# 84
  • на морето
И аз да помрънкам-понякога помага Mr. GreenЧакам от 6.12 Confused

# 85
  • София
Чакам пратка от 2.12 за митница. Когато си взех пратка от 3.12 направих справка , но нямаше друга пристигнала. Не  ми взеха такса за справката. Въоръжила съм се с търпение и оптимизъм Simple Smile

ЧНГ и много здраве на всички!

# 86
  • Пловдив
Честита Нова Година на всички   bouquet  bouquet

и аз чакам от 06 и от 13 декември , днес проверявах на митницата - още ги няма.

# 87
Имам известие за поръчка от 12.12  Party

Код за отстъпка: CUG302

# 88
  • Варна
Пратката от 30.11 за която се притеснявах вече е при мен  newsm44 в късните следобедни часове получих известие.

# 89
  • София
Това е дневната промоция!
http://www.iherb.com/Paradise-Herbs-Green-Coffee-Svetol-60-Veggie-Caps/45677
Извинете ме за невежеството, но точно какво представлява и за какво се приема, изобщо някои ако е наясно с този или подобни продукти, нека даде някаква информация за него.
Много благодаря!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт