ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 16

• 68 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Да ви се похваля.Днес се обзаведох доста с разни мацила. PeaceПърво купих си хубава четка за руж и един руж на АртДеко.От една  аптека пък намерих продуктите които ми трябват за почистване на сносни цени.Взех измиващия гел на Нукс за 21лв. и понеже промоционалната мицеларна вода на Авен 2х400 мл. за 27лв. аптекарката каза,че ги разделят и ми даде едната вода за 13.50лв.,та избрах нея пред Биодермата.Дано не съм сбъркала PraynigСъщо една Витализираща маска на Сан Суси си вкарах и съм мноого доволна от себе си LaughingПортмонето ми не е особено доволно но...това е положението.Че се запалих сега и по тия четки и...лоша работа. ooooh!
Сега чакам да ми препоръчате някакъв хубав скраб Hug

# 706

Сега чакам да ми препоръчате някакъв хубав скраб Hug
хммм, и аз ползвам мицеларна вода за почистване, а скраб не... мицеларната вода не е ли достатъчна?

# 707
  • София
Преди седмица си взех moisture surge на Clinique,и съм доволна,за пръв път от доста време да ми хареса фондьотен с толкова слабо покритие ,ползвам го самостоятелно,само че не мога да го преценя,дали ми хидратира достатъчно. newsm78
 Имам въпрос към ползващите,вие слагате ли крем под него?

# 708
  • Пловдив
kg , едни обикновени тоалетни трици - кестенови или други (според вкуса) биха свършили чудесна работа, аз съм много доволна , а цената е от 0,50 до 1,50 лв.  Laughing

# 709
  • София
Преди седмица си взех moisture surge на Clinique,и съм доволна,за пръв път от доста време да ми хареса фондьотен с толкова слабо покритие ,ползвам го самостоятелно,само че не мога да го преценя,дали ми хидратира достатъчно. newsm78

Аз слагам крем задължително. Никога не слагам оцветен крем/фдт без крем за основа, при мен ефекта е по-добър така. Кожата ми е смесена Peace

# 710
Аз също слагам крем почти винаги, тъй като съм със суха кожа и на мен сякаш не ми е достатъчен, пробвала съм и без, но зависи от моментното състояние на кожата. Аз също много го харесвам, за лятото и за през деня като цяло ми е супер Peace

# 711
  • София
Заредили са ББ крема на Герлен в нашите магазини. Ето за това става дума: http://bestthingsinbeauty.blogspot.com/2013/04/coming-attraction … -lingerie-de.html

Вчера пробвах на ръка в Дъглас. Има озаряващ завършек, но за радост без блескулки. Много е пигментиран - едно леко мацване в/у ръката успя да остави в/у салфетката, с която почистих впечатляващо количество пигмент. Цветовете са два, аз пробвах светлия. За разлика от ББ-то на Кларанс, където светлият цвят е по-скоро за тъмни български кожи и в никакав случай за светли и нормални, този на Герлен е светъл с жълт подтон, което за мен е чудесно  Simple Smile

Цената е към 90 лева за 40 мл. В мрежата още няма изчерпателни ревюта и проби, ще следя как се държи на смесени кожи. От проба на ръка и с риск да подведа на този етап - мисля, че и този път Герленският продукт ще бъде най-доброто в класа си.

# 712
  • Пловдив
Голям похвал за матиращата база на Estee Lauder , много съм доволна и като консистенция и като издръжливост, носих я 3 пъти от тестер и бих си  я купила, въпреки че използвам база много рядко . Базата на Clarins червената я ползвам от време на време , но ми е странна... честно казано, не виждам как скриваа пори и тнт, иначе е много хвалена, но за мен си остава неразбулена нейната хубост  Laughing

# 713
  • варна
Понеже и за мен е тайна в кое се крие превъзнасянето на кларинската червена база,моля да споделиш с кое те впечатли  базата на Ести?Прикри ли пори,бръчки?С омазняването как се справя, как е откъм дълготрайност ?

# 714
И аз се нареждам да чакам отговора на Ан за базата на Ести.

# 715
  • Пловдив
   Доволна съм откъм матиране, с другите продукти, които използвам лъсвам много по-бързо, а тук няколко часа всичко е ок , онзи ден бях и на РД в София и си се гримирах вкъщи, изкарах от обяд до късно вечерта само с 1 матиращо листче по средата на деня. За прикриване на пори и бръчки не мога да кажа (бръчки нямам все още) , със сигурност не ми се подчертаха порите с нея , както е ставало с някои други продукти... ,  . Моето тестерче беше пакетирано , но сигурно и ще ви отсипят ако нямат пакетирани и ако имате късмет и да не е развален тестера Laughing ще придобиете представа .... Консистенцията е много лесна за разнасяне и много приятна,  нещо като на Герленските перли прилича, но малко по-гъста.

А между другото за пори козметичката ми даде тестер за серума за пори на Collin . Страхотен е и си го поръчах в пълен размер  .

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 20:43 от aH~

# 716
  • Бургас
Аз пък не я харесах тази база на Ести.  Rolling Eyes Имах малка опаковка от нея, даже май все още се мота някъде тук. Не видях някакъв ефект от нея.
Базата на Кларинс също я имам. И тя не ми допада особено...  Laughing
Доста бази съм изпробвала и досега от никоя не съм била очарована. Или са ми прекалено силиконови, или пък никаква работа не вършат.

# 717
  • София
Ан, можеш ли да споделиш повече за този серум?
Благодаря!

# 718
  • Варна
Препоръчаха ми мус на Л'ореал, който бил в малко бурканче , матира или може да замсети фон дьо тен/. Сещате ли се за кой продкт може да става въпрос  newsm78 ?

# 719
  • Пловдив
bib.bib , консистенцията е много рядка , съвсем малко количество е необходимо , слагам само на местата, където имам пори , може да се използва самостоятелно или под друг крем, тестерът от 5мл. ми стигна за доста време, много добре си чувствам кожата в тази зона, когато го нося и мисля, че има видим прогрес.

Общи условия

Активация на акаунт