Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 171
  • 806
  •   1
Отговори
# 45
Te са само с 5 долара разлика. И предполагам не са добре изпипани. Ще го мисля за сега, много искам да намеря нещо от наш магазин.

Кабукито ми е в специално чантичка (така се продаваше) и него не го мисля. А и честно казано почти не го използвам.

# 46
  • София
Жаки, не пропускай и доставката на Сигма, и митницата  Tired

# 47
Ако го поръчам ще има и няколко четки за бонус...да не пътува самичко Grinning

# 48
  • в 1001-та нощ
Благодаря за темата  Hug

Не съм чела новата, включвам се с няколко коментара по старата  Peace

Цитат на: NovemberRain
http://www.makeupgeek.com/reviews/product-smackdown-giorgio-arma … lible-eye-shadow/ Нещо интересно в светлината на сутрешната дискусия. Аз така и не си купих от тези сенки. Навсякъде тестерите са сухи като тебешир

Адри  Peace нямаш проблем да пробваш моите - с лилатото от Надето - вече имам 6 бр  Mr. Green

Цитат на: B & C
Аз също харесвам светли и добре пигментирани сенки.
Ярките и светещи цветове също ми харесват и нямам нищо против цикламеното   

Peace идеята ми беше, че под "ярки" нямам предвид крещящи  Hug но то стана ясно  Heart Eyes

# 49
  • в 1001-та нощ
...И в този ред на мисли, Аленка, кафявата очна линия на ГР от този вид имаш ти, нали? Тя дали прави като Мейбълинската. Размазва ли се лесно? И това е матовото кафяво или?

такава е  Peace никоя очна линия на ГР не ми се е размазала нито веднъж  Peace  на Мейбълин не съм ползвала никаква, за да сравня  Peace

Пух  Hug прекрасно синьо е станало  Peace

на тема изумруд - съм готова и с бижута и със сенки  Blush

# 50
Благодаря ви Blush Hug  bouquet

От единични сенки и аз се пазя, засега имам само две двойки, една четворка и две кремообразни в допълнение на двете палитри 120 бляскави и 88 неутрални цвята, и почти не ми липсват цветове - единствено по лореалското братче на Блекбъри въздишам и сигурно ще го взема скоро.. Големите палитри са страхотно решение за цветови експерименти - иначе никога не бих си купила отделни зелено, тюркоаз, розово или оранжево например.

# 51
Аз съм харесала две златни на ГР, но понеже безумно се пазя от бройки и единични сенки и аз не ги купувам, въпреки че ги хванах и на промоция някаква.

Вече избягвам да влизам абсолютно нарочно в Лили и ДМ и категорично не купувам гримове от щандовете разположени там. Все нещо от 4-5 лв хваща окото и отваря някакси автоматично тик-така на портфейла ми, а това ми е абсолютно ненужно.

# 52
  • в 1001-та нощ
тази тактика и аз започнах да я прилагам  Joy hahaha

# 53
И аз не искам вече единични сенки, но вчера влязох в Инглот с намерение за една малка палитра и се загубих  Crazy Като има толкова много цветове на едно място и изобщо не успях да се спра на нито един  #Crazy
Затова минах през щанда на ГР с идеята за хайлайтер, пък те имаха промоция - на всеки 20 лева по 5 лева отстъпка и затова се сдобих и със сенките  Mr. Green Как да откаже човек промоциите  Joy

# 54
  • GYM
Благодаря за новата тема  bouquet
Напоследък хич не ми е цветно и някак не ми се гримира, освен с неутрални, нюд цветове. От време на време слагам някое ярко червило за настроение. В тази връзка и аз спрях да купувам сенки, и без това се въртя все около черно, кафяво, тоуп, сиво и бежово Tired На Нова година най-вероятно ще сме по домашному, така че гримът ми е най-последна грижа Crossing Arms

# 55
Орифлеймския калъф с четките го имам,не може да се разделя  като този на Сигма в смисъл,че има уплътнение с дупчици,които държат четките и е залепено,а ако го извадиш ще е трудно да затваряш калъфа(не знам дали обясних правилно и разбираемо).

# 56
  • София/Горна Оряховица
Казаха ми, че трябвало да се посрещне в тъмни тонове   Thinking
Цветовете на 2013 ще са изумрудено и кобалтово. Ако ги носите в нощта срещу 1-ви ще ви носят късмет! Сигурна информация Peace

Малко ми трябваше  Mr. Green .

# 57
здравейте и мерси за темата.
Аз главно ви чета  Rolling Eyes
Гласувах за пин ъп грим. Така ходя в последно време, като на очите е цветна линия с моливи.
Много обичам и изумрудено ( синьо не ми стой добре), так че ще се носи много.

# 58
  • София
Изпуснала съм цяла тема  ooooh!.

Обмислям и аз новогодишният грим. Чудя се между златно и тъмно синьо  newsm78. Накрая ще сложа нещо съвсем друго  Mr. Green.

# 59
  • София
Привет в новата темичка! Simple Smile
Мис Нели! Hug  bouquet

mis_val- страхотно гримче, много успешно! Peace

Вече избягвам да влизам абсолютно нарочно в Лили и ДМ и категорично не купувам гримове от щандовете разположени там. Все нещо от 4-5 лв хваща окото и отваря някакси автоматично тик-така на портфейла ми, а това ми е абсолютно ненужно.
Абсолютно! Но аз от няколко години, виждайки накъде отива "лудостта" ми Mr. Green се владея точно по този начин. Отделно интернет покупки не правя и не гледам, защото там още по-лесно се изваждат пари за неща, които често са разочароващи. Пълни шкафове не ми трябват. Искам 1, ама за 100. Naughty
Официално спирам с покупката на сенки! ooooh!
Ако някой ме е чул да казвам, че ще купувам сенки, публично да ме линчува! Тук. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт