Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 253
  • 806
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
аз имам един молив кол каял на ГР, който взех по отзиви на Адри - за устойчивост, но не съм го ползвала още, защото експлоатирам супершока  Peace

# 571
# 572
  • София/Горна Оряховица
Сега се сетих, че във втория филм от Сексът и Градът Кари си купи освен едни обущенца и още нещо. Е, тя май си взе каял, можете да я видите  Laughing .

Иначе го изписвам кохл, ама си го произнасям ко:л (удължено о). Някакси като напиша "кол" се сещам за нещо, което се забива до доматите  Laughing .

# 573
  • в 1001-та нощ
то затова, ако се изписват с латински букви - няма проблеми  Heart Eyes

Контеса, твоят какъв цвят е  Rolling Eyes

# 574
Да, от пазара където си купи пантофките. И преди срещата с Иън си сложи от него Heart Eyes

# 575
  • София
то затова, ако се изписват с латински букви - няма проблеми  Heart Eyes

Контеса, твоят какъв цвят е  Rolling Eyes

Кафяв.. Flutter с  блестящи частички... Ама изобщо не знам защо си го взех тогава,търсих черен,но нямаха и реших да си взема какъвто има, защото си го бях навила на пръста  Crossing Arms

# 576
  • София
Аз имам герленския прахообразен kohl с пръчицата. И аз не мога да се оправя с него. От 5 пъти един успявам да го нанеса без да си напълня окото с прах, който после се събира на топче в ъгъла на окото  Sick. Иначе наистина е хубав и траен и не само, че не ми дразни окото, а напротив - всяко капилярче сякаш се свива и изчезва и бялото става още по-бяло.
Може би кремообразният, който е като стик щеше да ми е по-лесен за употреба, но опаковката му някак не ме привлече толкова  Laughing

# 577
На мен ми харесва точно опаковката на кремообразният.
Иначе ми е много интересно какво има вътре, че прави очите по-бели, та даже и свива капилярчета Thinking
Каквото и да е, дано и ГР са го сложили.

# 578
  • в 1001-та нощ
е, това с бялото вече ме предизвиква  Mr. Green

Да, от пазара където си купи пантофките. И преди срещата с Иън си сложи от него Heart Eyes

Жаки, докато вдяна за какво става въпрос  Joy hahaha понеже си писала след мен - тъкмо се чудих, че никога не съм си купувала пантофи от пазар, че и някаква среща с Йън  Joy hahaha

# 579
 tooth

Даже и клипчето от филма намерих

Ама той Иън ли беше или Ейдън....вече го забравих Mr. Green

eто го точно кой е каяла

# 580
  • София
Тя пък Кари с тия малки свински очички само е за Khol  Joy

# 581
  • София
Как така бялото става по-бяло? Серизоно ли? Ъ!
Сега ще ме накарате да се измъча тази вечер ,докато не го сложа като хората и ще наблюдавам резултата  Mr. Green

Така се слага..само като го гледам и вече започват да ми сълзят очите!  Tired

Скрит текст:

# 582
  • София
Ейдън  Peace

Алена, разхилих се с твоите пантофи и тайни срещи и всички в офиса се чудят какво точно става  Joy

# 583
Тя пък Кари с тия малки свински очички само е за Khol  Joy
Недей, че и аз съм с такива ама се бутам между шамарите Joy

Ейдън  ooooh! писала съм дипломна работа за тоя филм и да не знам Laughing

# 584
  • София
А, Жаки, твоите очи сме ги виждали. Кари не можеш да я стигнеш по никакъв начин. Пък и при нея самата структура на лицето прави очите да изглеждат още по-малки.

Общи условия

Активация на акаунт