Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 194
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
Аз днес разглеждах  подробно чантите и гримьорските куфари на Инглот и реших за РД да си купя един голям куфар. Знаете ли къде се продават на други места и за какви пари? Инглотския струва 165 лв. и 65 лв. май беше малкия, който също е много хубав и ще ми върши отлична работа.
Въобще къде на друго място да търся такива неща? Hug

Ел, ти имаше май куфари и чанти от Инглот. Харесват ли ти, доволна ли си от качеството им и въобще каквото споделиш все ще ми е от полза? Hug

# 736
B & C много хубав и нежен грим.
Алена, прекрасно. Показваш все по-красиви гримове.
Densi, първия цвят горе в ляво от палитрата ти много ми хареса.  Simple Smile

# 737
  • София
Densi, имам големия куфар, да  Hug Когато си го взех беше 140 и няколко лева. Аз много го харесвам, защото е доста голям. От всяка страна излизат по 2 етажерки. Има "подвижни стени" на всеки етаж във вътрешността, за да си правиш колкото големи искаш "стаички". Вътрешната част е доста обемиста, наистина огромна. Мога да ти снимам от всички страни, за по-добра представа, а ако искаш мога и да ти напиша размери. Единственият минус за мен е, че е изключително тежък. Аз съм доста... силна да го наречен  Mr. Green но пак ме озорва  ooooh! Като качество нямам забележки, но го използвам като шкаф. Не съм го носила никъде. Отварям и затварям всеки ден по няколко пъти - пантичките не са мръднали.

# 738
На мен молива на UD мноого ми харесва./Ползвам всеки ден като очертавам половин око извън водната линия./Мазен и много приятно се нанася, много траен и не се размазва.Влюбих се в него. Heart Eyes

# 739
Много ти благодаря. Heart Eyes Hug  bouquet Аз го видях, огледах подробно и няма нужда да пишеш размери. Куфара е професионална работа и затова е толкова скъп. Много ми хареса. Heart Eyes
Нямам 10 % отстъпка, защото пазарувам много малко от магазина и това е реалната му цена. Може обаче да ползвам на някоя съфорумка, ако желае да ми помогне.  Hug
Аз също няма да го нося някъде надалеч, но и да се случи съм свикнала, защото абсолютно винаги нося със себе си или на много сигурно място, когато нощувам извън къщи, парфюмната си колекция. Тя се побира в 4 куфарчета и в огромен сак. Whistling

# 740
И аз днес се добих с класическото червено червило, което търсех.
01 на Кейт за Римел. Hug
Но ме гложди едно питане... Сега тряба ли ми молив за устни? Ми че аз от години такова нещо не съм имала и позлвала.
Цвят? Нюд ако взема? Няма ли да ми е универсално за всички червила се питам или трябва да си "гоня" цвета на червилото непременно. Thinking
Tочно така, трябва да се гони цвета на червилото - нюд - нюд, червено - червено. За мен - аз не мога да си сложа ярко червено червило без молив. След това като се избере червеното червило идва въпросът какъв ефект иска да се постигне
- с нюанс близък до червилото
- с по-тъмен нюанс
Ефекта от червилото е съвсем различен и като се ползва молив всичко е много прецизно! Peace
Ако пробвате ще видите, че изглежда съвсем различно с номера с двата червени молива. Имах удоволствието да се консултирам с много добър гримьор и видях доста показно на живо.

# 741
  • София
О, ти си тренирана  Flutter
Аз без намаление го взех, явно са вдигнали цените. Сигурна съм, че ще го вземеш на по-добра цена Wink

# 742
  • София
Tочно така, трябва да се гони цвета на червилото - нюд - нюд, червено - червено. За мен - аз не мога да си сложа ярко червено червило без молив. След това като се избере червеното червило идва въпросът какъв ефект иска да се постигне
- с нюанс близък до червилото
- с по-тъмен нюанс
Ефекта от червилото е съвсем различен и като се ползва молив всичко е много прецизно! Peace
Ако пробвате ще видите, че изглежда съвсем различно с номера с двата червени молива. Имах удоволствието да се консултирам с много добър гримьор и видях доста показно на живо.
Супер! Вече ще имам предвид и казаното от теб! Мерси!  bouquet Peace
А исках всичко да е лесно! Wink

# 743
Аз мразя моливите за устни повече и от остренето на тези за очи... хахахаха а!  Mr. Green Четох, че уж моливът е задължителен с червеното на YSL, но на мен ми хареса и без, а и нямаше разтичане... Така че ще си спестя усилието.

# 744
Евала на момичетата, които успяват да се направят без молив с ярки червила Peace, аз не мога.
Добре, че нося почти само по-телесни, леко розковки, беж - при тях мноооого рядко слагам молив!

Някой питаше за Инглот куфари. На мен обаче не  ми се струва практично непрекъснато да влачиш и премяташ голям куфар и всичкия грим да се подмята при местене.. Поне за вкъщи, някакво шкафче би било най-практично Grinning

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 16:52 от elhi4ka

# 745
Е точно първия е големия куфар, който съм харесала, а на втората снимка е малкото куфарче.

# 746
Спомням си, че и в Пеги Саж имаха куфари, но Инглотските в черно изглеждат по-добре. За мен куфар няма смисъл да се купува, ако се ползва само в къщи. Сутринта прегледах клипчето на Тифани, харесва ми тоалетката й!
http://beautybetty.eu/index.php?page=shop.browse&category_id … rt&Itemid=169

# 747
А може ли някой да ми даде идеи за 4 откачени, екцентрични, различни, супер готини цвята от Инглот, с които да запълня гнездата които ми бодат очите. Hug
Лилаво, синьо, тюркоази?!

# 748
kopche, ако не искаш да се затрупваш с моливи за всяко червило, можеш да вземеш безцветен ограничител, който пази червилото да не се разтича - поставя се по ръба на устните, по външния контур Peace Ето такъв или такъв например (аз имам първия и съм доволна). Прецизност при нанасяне се постига лесно с четка за устни Flutter

# 749
  • София
Като стана дума за моливи и червила, Too Faced имат безцветен молив за устни, който служи да предпазва червилото от разтичане, независимо от цвета му - http://www.beautybay.com/cosmetics/toofaced/borderlinelippencil/
Предполагам, че го има в нашата Сефора.

Някой ползвал ли е базата за устни на Too Faced? Върши ли работа за увеличаване на трайността на червилото?

Едит: С Пух сме писали едновременно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт