Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 348
  • 806
  •   1
Отговори
# 315
ЧНГ на всички! Желая ви много здраве и много успехи през 2012г.!

Ауууу Ноеми, страхотно!  Heart Eyes Crazy Mr. Green Heart Eyes
И с перука и без перука изглеждаш страхотно!
Единственото нещо, което не ми харесва е очертаването на устните. Ако моливът беше по-светъл, щеше да е по-добре.

*Polly*, много красив грим!  Heart Eyes Аз обожават тези цветове, а и на теб ти стоят прекрасно!  Heart Eyes

LOSHKA, за твоето гримче нищо не мога да кожа - нито добро, нито лошо - от тази снимка виждам цвета на очите ти (той е много красив) и виждам, че имаш мигли  Laughing
Ще се радвам ако следващия път малко повече се постараеш при снимането, защото има какво да ни покажеш и съм сигурна, че гримът ти е бил много красив.

# 316
  • София, Лагера
Мерси  Hug

Повече ми допадаш без перуката обаче. С нея придобиваш някак странен вид.  Laughing

... странен  hahaha Да, да, ама то това е идеята  Laughing Peace

Къде посрещна НГ с тази визия?
На гости на приятели - 4 семейства. Всички с перуки  Grinning (без децата).
(другите - особено мъжете, бяха още по-яки, ама не е редно да показвам техни снимки )

# 317
Ulenceto, и на снимката гримът ти изглежда много добре, но е жалко, когато при снимането се променят цветовете  Rolling Eyes

Аз със сигурност ще отида до Ingot и ще разгледам какво имат  Grinning
Дано не ми дразнят очите техните сенки Praynig , защото имат прекрасни цветове, които ги няма при МАС  Heart Eyes

А ти iv4enceto_91 си толкова красива, че изобщо не ти трябва грим!
Ако бях на твое място, щях да си слагам спирала и гланц за устни + евентуално от метеоритите и нищо повече.

# 318
B & C,
много ти благодаря за куража.  bouquet Нямам опит в снимане на грим....ще се постарая повече Simple Smile

Ноеми, щур син грим Simple Smile

# 319
  • Стара Загора
Мерси  Hug

Повече ми допадаш без перуката обаче. С нея придобиваш някак странен вид.  Laughing

... странен  hahaha Да, да, ама то това е идеята  Laughing Peace

Къде посрещна НГ с тази визия?
На гости на приятели - 4 семейства. Всички с перуки  Grinning (без децата).
(другите - особено мъжете, бяха още по-яки, ама не е редно да показвам техни снимки )

Може би, защото никога не съм слагала перука и затова така реагирах. Ама без ми харесваш много повече, така си си ти.  Laughing

B & C, благодаря ти.  Hug
Със сенки очите ми придобиват по-добър вид сякаш, нали постоянно протестирам за клепача си.
Но си ходя и често само със спирала, като ме налегне мързела. Crazy

# 320
Ноеми, страшно ми хареса синята ти визия. Синьото червило ти стои невероятно, многооо красиво Peace Peace

# 321
Ей, няма да се смеете!  Naughty Laughing
Напротив, много ти отива. Само ми се струва, че ако си горната ти дреха е различна от синьото ще стои още по-добре синия ти грим.

# 322
От днес  Simple Smile

# 323
Честита Нова Година!
Пожелавам ви любов във всякакви аспекти.

Много ми харесват показаните гримове.
Синьото червило на Ноеми си е супер. Heart Eyes

Аз си бях с любимите минерални сенки в черно-злато на Мас. Е и още доста продукти по лицето де. Crazy И страшно много като количество и разновидности, блестящи пудри.
С детето така се напръскахме, като за Нова година. Трябва да има отмет и да се свършват, та хич не съм пестила. Обстановката беше помпозна /Луи 14/ и позволяваше страшно много грим. Възползвах се. Околните също. Whistling

# 324
  • София
Като стана дума за празнични блясъци- ако някой иска блестящата пудра Liu- тук е на невероятна цена сегаOnly: £25.25

http://www.escentual.com/guerlain/guerlainmakeup063/

Аз влязох, защото реших, че искам драконовите метеорити, но са изчерпани. Така става човек като се чуди, сега ги няма никъде. Rolling Eyes

# 325
Аз открих цялата коледна колекция на Герлен в Стара Загора, без червилото. Но може и него да го има. Драконите ги има със сигурност защото питах и взех за приятелки. Там никой не се интересува от такава козметика ми казаха мацки, криза е и имаше намаления на някои от високия клас козметика. Предимно на Диор, но и на Шисейдо, Шанел, Герлен и др. Не на коледните колекции обаче.

Винаги когато и където ходя обикалям като луда и търся съкровища, парфюмни и козметични. Винаги намирам страхотни неща по малките градове. Heart Eyes

# 326
  • Стара Загора
Драконите и аз ги видях в Бютизон, но още в края на ноември. Сега не знам какво е останало, още повече щом Денси е минала от там.  Laughing
Във Феери на центъра предполагам има също. Peace

# 327
Честита Нова Година и от мен!!!  Mr. Green

Страхотни визии и гримчета сте показали. Едвам наваксах  ooooh!  Mr. Green От тази и предишната тема по спомени много харесах гримчетата на Жаки, Лепи, Алена, В&C, Elle...   bouquet Имаше и още, но четох малко по диагонал  Blush

Ноеми, страхотна визия.  Party Не знам на снимките дали гримът е реален, но аз бих опушила и затъмнила повече очите към края. Иначе червило и перуката са супер  Sunglasses

Лошка, гримът изглежда доста добре доколкото се вижда, но наистина има нужда от повече и по-добри снимки Wink

Аз не се снимах вчера. Бях с грим през деня на работа (един цвят синкаво синьо с брокат и сребристо под веждата и в ъгълчето на окото). За вечерта го затъмних повече като добавих черно в края, качих сивото малко по-нагоре на коста и го опуших, а на долния клепач сложих тюркоазено. Много ми хареса как стана  Grinning На лицето лек ФДТ, пудрата от Здрач, теракота руж на ГР и любимото ми червило на МАС - Pretty please  Heart Eyes

# 328
Banana_Moon,
благодаря ти  bouquet
Ще "тренирам" грим и снимки Simple Smile

# 329
  • GYM
Като стана дума за празнични блясъци- ако някой иска блестящата пудра Liu- тук е на невероятна цена сегаOnly: £25.25

http://www.escentual.com/guerlain/guerlainmakeup063/

Аз влязох, защото реших, че искам драконовите метеорити, но са изчерпани. Така става човек като се чуди, сега ги няма никъде. Rolling Eyes
Аз вече я поръчах Mr. Green А бях се зарекла, че няма да купувам вече блескулки ooooh! Поне ще ми влезе в употреба  Wink

Общи условия

Активация на акаунт