Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 275
  • 806
  •   1
Отговори
# 510

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 09:56 от densi

# 511
  • София, Лагера
Представяте ли си - идва ви на проверка данъчен - с червена коса, обеца на носа и 2 на веждите и черно червило  Laughing
Сори, че оспамих темата!  Hug

# 512
Леле Господи Shocked Не знаех, че има такива неща Rolling Eyes
To все едно отивам на работа при Хю Хефнър....ама там поне ще мога да се гримирам Laughing

Добре поспамихме Blush Blush

aйдееее на глитърите

# 513
Ето го въпросното измито "жълто" от новогодишния ми грим:
Скрит текст:

Надявам се Ел Мем да се включи и тя със снимков материал, защото нейното устройство снима в пъти по-добре. Peace

Загледах се нещо в Ютуб, и по-специално в клипчета за контуриране. Е, убийте ме - не мога да го направя това. Мисия невъзможна ми се струва. Mr. Green

http://www.temptalia.com/maybelline-barely-branded-color-tattoo- … w-photos-swatches - ново Тату;  Blush

# 514
  • в 1001-та нощ
идреално си го снимала

сега започвам да се чудя колко добре ще ми стои това злато, но без проба няма как да разбера  Rolling Eyes

да ми дойде нейкид 2 и ще преценя  newsm78

чудя сеи  някой по-златно жълт брокат как би се справил (моят е розово златен), явно ми харесаха  Heart Eyes

# 515
Току-що намацах AMC Shine 155 и Half Baked от Naked2.
На тази изкуствена светлина за мен имат разлика.
На пръв поглед не може да се забележи, но окото ми вижда, че НВ е по-жълто златно, отколкото 155. Peace   bouquet

# 516
  • в 1001-та нощ
дай да видим  Blush

# 517
Ох, излиза ужасно наистина.
Ще се постарая утре на дневна светлина да снимам, защото сега е много трудно. Hug Hug Hug

# 518
  • в 1001-та нощ
 Peace

# 519
Юле, можеш ли да прецениш дали 155 прилича на пигмента на Essence Be my bridesmaid? Тук на тези снимки е крайният вдясно: http://www.pinkypolish.nl/2012/09/20/review-essence-colour-arts-pigments/

Инглотското изглежда по-топло като че ли, но пък и тези снимки на пигмента не са съвсем достоверни...стуват ми се сходни като замисъл  Thinking

И едно въпросче - кои са ви любимите четки за нанасяне на хайлайт? Особено ще се радвам на препоръки от Real Techniques, но и всички други ще са добре дошли  Hug

# 520
Ако приемем, че снимките са достоверни - не съвсем. Пигментът е по-бледичък като цяло, докато 155 си е злато, та злато. Laughing
Между другото, ако се колебаеш, защо не мацнеш малко от пигмента и не отидеш в Инглот и до него да сложиш сянката, за да прецениш?
В същия ден, когато купих 155, минах през ДМ и харесах точно този пигмент, но нямаше от него - беше останал само тестер. Tired

Много се чудя на пудрата от Здрач..

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 00:08 от Ulenceto

# 521
  • София
ЮЛЕ искам този рефил
за грима и работата: работя в офис и нося всякакъв грим
имам и татута - 2 броя на гърба и на глезена
за интервюта слагам грим, но в нюд вариант , права коса и прилични дрехи

# 522
Тези четири показани пигмента на Есенс внесени ли са в България?
Знам,че има някакви,но така и не разгледах точните цветове

# 523
Тези четири показани пигмента на Есенс внесени ли са в България?
Знам,че има някакви,но така и не разгледах точните цветове
Да, има ги.  Peace

# 524
  • София
Загледах се нещо в Ютуб, и по-специално в клипчета за контуриране. Е, убийте ме - не мога да го направя това. Мисия невъзможна ми се струва. Mr. Green

Дай някое насам, и аз имам какво да уча за контурирането определено Blush

Общи условия

Активация на акаунт