Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 226
  • 806
  •   1
Отговори
# 630
И аз се пробвах, нищо не падна този път по бузите, даже снимах, но незнам какво се е получило - нямам опит със снимки. Изтупах пръчицата, Денси  Simple Smile Спомням си, че като го купувах, консултантката ми каза да го нанасям с едно движение. Е, не стана с едно,  имаше нужда от малко поправка. Денси, а ти съчетаваш кохла и каяла ли?
Да почти винаги ги съчетавам. Понякога дори в различни цветове. Каяла на Пучи е уникално лилав и е много красив. Кохл винаги черен нося както споменах. Кохл мога да нанеса с пръчката и отгоре вътре в окото /така става цялото око очертано и влажно/, но е много трудно, много опасно и го правя рядко.

Много харесвам пустинни мъже с кохл в очите. Heart Eyes

http://arabwives.wordpress.com/2010/12/28/%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%BB/

Jемата за каяла

# 631
Всъщност автентичните пустинни мъже са такива.  Mr. Green

Скрит текст:

# 632
  • София
Пуля се от 30 минути ,но не виждам разлика в "бялото" на едното и другото око  Crazy
може да е от светлината,но обиколих всички лампи вече  newsm78

a навлажни ли се окото?  Rolling Eyes newsm78

Да, в началото,като се разплаках  Mr. Green
Не знам, може би малко..
Аз ще продължа да опитвам упорито, утре ще се гримирам както трябва сутринта и после ще докладвам, както си му е реда,след няколко часа носене и наблюдения. Peace

# 633
  • София
Кохл мога да нанеса с пръчката и отгоре вътре в окото /така става цялото око очертано и влажно/, но е много трудно, много опасно и го правя рядко.

Явно при мен това е проблемът  Thinking Аз се опитвам да нанеса едновременно и горе и долу като слагам пръчицата надлъжно върху долната водна линия, затварям око като я притискам с клепачи и тогава я изтеглям. Очертава се перфектно и отгоре и отдолу, но винаги имам и прах вътре в окото, който след няколко мигвания се събира на топче.

# 634
  • Sofia
Боже, мислех че кохл и каял са едно и също.  ooooh!

# 635
Всъщност автентичните пустинни мъже са такива.  Mr. Green

Скрит текст:

Може ама конярите им. Mr. Green Те също обаче някога са били младоци с кохл. Whistling Crazy Flutter Joy

Адри, аз така с едно движение нанасям обаче само отдолу. Отгоре се нанася като пръчката се държи косо и буквално се бърка с връха и вътре в окото под клепача. Не мигаш и само да мръднеш можеш да се нараниш.

# 636
  • София, Лагера
Мерси за отзивите, Жаки, Sladkishi  Peace

Check Please, тези твоите пустинни мъже слагат хол по цялото лице, не само в очите  Laughing

Дами, можете ли да ми опишете разлика като ефект между обикновен черен молив, каял и кол?

БТВ върнах се назад в спомените и може би това, което слагаха на децата в Непал е било въглен, не каял (само че не си намирам записките  Confused)

Въпрос към светлооките момичета: слагате ли наситено черен грим? В мен ли е проблема, че не се възприемам? Наистина ми стои много тежко. Виж, шарено, искрящо, електриково - първа писта! Ама черно...  Tired

# 637
Боже, мислех че кохл и каял са едно и също.  ooooh!
Karen , доколкото знам кохл-а е странната джаджа, а каял знам, че викат на много черните моливи ...

Скъп е, но е вечен. Никога според мен не може да се изхаби.
Аз го слагам на ниво спирала като годност  Confused - реално за мен да се ползва повече от 6 месеца е лудост. За мен спирала над 3-4 хайде 5 месеца е за смяна (в действителност по-обикновените и евтинки ползвам около 2 месеца ежедневно, по-скъпите ми изкарват повече, не знам защо - към 3, максимум 4 месеца. Освен, че свършват, консистенцията се променя и дразни - от микроби, въздух, стоене), а това е още по-опасно, пък и предполагам безумно скъпо  Laughing

NovemberRain, как е пудрата на Too Faced?! Хареса ли ти - на мен повече ми допадат 2-те пудри нa MAC, които имам, като ги поразносих прецених, че ми дават доста по-добър ефект. Тази остана на заден план  Tired

Check Please, много точно  Joy

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 22:41 от elhi4ka

# 638
  • София
Кохл мога да нанеса с пръчката и отгоре вътре в окото /така става цялото око очертано и влажно/, но е много трудно, много опасно и го правя рядко.

Явно при мен това е проблемът  Thinking Аз се опитвам да нанеса едновременно и горе и долу като слагам пръчицата надлъжно върху долната водна линия, затварям око като я притискам с клепачи и тогава я изтеглям. Очертава се перфектно и отгоре и отдолу, но винаги имам и прах вътре в окото, който след няколко мигвания се събира на топче.

Не съм пробвала с kohl на Герлен, но в Турция бях загледала преди няколко години някакъв- не знам каква е била марката. Чудих се, чудих и консултантката тогава ме гримира с него- направи точно това, което ти правиш- на притворени очи, почти затворени, прокара пръчицата в хоризантално положение  Peace Имаше нанесено и отгоре, и отдолу така и никакви сълзи  Grinning

# 639
  • София, Лагера
На моя черен молив (обикновен Макс Фактор) пише също "kohl pencil"  Rolling Eyes
А отдолу - "khol kajal"

# 640
Боже, мислех че кохл и каял са едно и също.  ooooh!

На моя черен молив (обикновен Макс Фактор) пише също "kohl pencil"  Rolling Eyes

Ноеми, на много черни моливи им викат така - кохлават ги и ги каялват  Whistling, малко като рекламно ги ползват тези термини, оттам май и идва объркването кое какво е. И аз имах май на Буржоа такъв  Peace

# 641
  • в 1001-та нощ
ко(х)л е прахчето, което се слага с пръчка, а каял е пресовано, като восък - т.е. молив, затова има ко(х)л каял и само ко(х)л  Peace

..
Въпрос към светлооките момичета: слагате ли наситено черен грим? В мен ли е проблема, че не се възприемам? Наистина ми стои много тежко. Виж, шарено, искрящо, електриково - първа писта! Ама черно...  Tired

по никакъв начин не се харесвам почернена, обичам очертани очи, но не и много черно в сенките  newsm78

сега - ако сложа черно и отдолу - ми идва малко силно, преди много ми харесваше  Rolling Eyes

за отдолу - повече ми харесва - на 1/3 от външния край - тръгва от опашката на очната линия и затихва към средата на окото  Peace пускала съм снимки във всичките варианти  Heart Eyes

# 642
elhi4ka, няма нищо общо със спиралите. Grinning Това е пудра на прах, като стрит въглен. Имам един от 5 години и не е мръднал, не му и личи, че е ползван.
С Метеоритите ги взех преди 5 години от Ягодата и още са с мен. hahaha Искам да свършат. Кохла със сигурност ще го изхвърля, никога няма да свърши. За Метеоритите Митик имам обаче надежда. Mr. Green

# 643
Ноеми, аз много се ха есвам с наситен черен грим. Въобще на мене сиво и черно ми дай. Но така съм си свикнала. Виж, с кафяво на очите изобщо не мога да се възприема, а и нямам нито една кафява дреха даже.

Може ли да ми препоръчате добър черен автоматичен молив за очи. Сега имам този на Буржоа, много ми харесва, но ми е на привършване, а бих искала да опитам нещо ново. Без значение от ценовия клас, да е добро.

# 644
  • София
Елхичке, харесва ми Too Faced пудрата. Аз я ползвам за контуриране само, но ми е малко светла (вече се оплаках, че в Сефора ми дадоха млечния шоколад погрешка, а не стандартния шоколад). Като дойде класическия шоколад този сигурно ще отиде в размените или ще го подаря на някоя по-бледолика приятелка.
Ти какво ползваш за контуриране на МАК? На мен всичко, което разгледах като цветове ми се стори оранжевеещо сякаш  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт