Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 210
  • 806
  •   1
Отговори
# 660
  • в 1001-та нощ
Адри, аз малко по-рано писах, че го имам след твоя препоръка  Heart Eyes

аааа densi, и аз искам урок  bowuu bowuu Heart Eyes ще седим на един чин с Жаки  bowuu

# 661
Никакъв спомен нямам, честно Blush Пък и пръчката да си ми показала Embarassed

# 662
Мерси за включванията за молив. Важно ми е да е автоматичен, така съм си свикнала и ми харесват. Иначе имам и на UD 24/7 Perversion, но ми седи непипнат. Може би все пак трябва да го изпробвам.
О давай го него. Страхотен молив е. Пробвай го още утре и сподели как го чувстваш. Hug
И аз мисля, че е много добро моливчето - имам го, но друг цвят. Много ми допадат и на Буржоа моливите Crazy, имат много свежи цветове!
Но не изключвай Ейвън за автоматичен - на мен ми харесваше много.

# 663
Ноеми, относно тъмния грим...аз съм със светли очи и се харесвам най-много с тъмни сенки./основни тъмно сиви/.Със светли сенки не се възприемам.Отдолу очертавам половин око с черен или тъмнолилав молив.И може леко по-светъл цвят около молива.

# 664
На мене ми правят впечатление главно неща, които все едно те удрят в лицето.
Hope като показа златната пудра на Шанел и
Все едно ме халосаха по главата. Така ми действат скинфиниши, блестящи неща, готини цветове.
Но честно казано черна линия в окото никога няма да забележа.

# 665
Мерси за включванията за молив. Важно ми е да е автоматичен, така съм си свикнала и ми харесват. Иначе имам и на UD 24/7 Perversion, но ми седи непипнат. Може би все пак трябва да го изпробвам.
О давай го него. Страхотен молив е. Пробвай го още утре и сподели как го чувстваш. Hug

Ще взема да го пробвам. А ако ми хареса, ще трябва и острилка да си взимам за него... А как не го обичам това острене. Ей затова преди мнооого време минах на автоматичните.

Този на ейвън май съм го пробвала, но доколкото си спомням нещо не ми допадна и мисля, че даже го изхвърлих.

Буржоато много си го харесвам, доволна съм от него и ще си го купя пак, но ми се пробва нещо друго.

Все пак някой знае ли дали са налични тия на шанел и мак, дето ги писах по-напред?

# 666
  • София
Аз от сума време му се каня на 24/7 на UD в Perversion (мнооого готино име  Crazy )
Разглеждах цените и в крайна сметка ми се струва, че е по-изгодно за 65лв (толкова излиза в сайтовете) да си купя палитрата Smoked, която върви с такъв молив и с праймър, вместо да дам 30-35лв само за молива  Laughing
Лошото е, че имам вече толкова много сенки, че ме е срам от самата себе си да взимам още, макар и в тази палитра всички цветове да са ми мнооого любими  Crazy

Предчуствам, че палитрата на Инглот много скоро ще бъде засилена нанякъде и ще си оставя само сенки на UD защото ми харесват значително повече като текстура  Thinking

# 667
Никакъв спомен нямам, честно Blush Пък и пръчката да си ми показала Embarassed
Е то едно ли е, много хора, много неща на масата и аз като дойда със сака?! Mr. Green Ужас! Blush
Нищо пак ще ги донеса разбира се. Hug  bouquet

Ох аз точно се нервирам сега на някакъв автоматичен Brоwn Sugar на Ейвън. Така се бях размазала, имах топчета в ъгъла на окото. Сега още се маже като си пипам очите, след изтрит грим и вадя някакви парцали черни от очите. Sick Беше сложен отгоре на клепача над сенки, както винаги правя. Досега такова чудо не съм видяла от този молив.

Моливите на UD са много качествени. Heart Eyes

# 668
Аз имам на Avon един автоматичен Brоwn Glow, но седи супер. Никакво размазване, блести като за световно. Вече 2-ри молив купувам от тях от който да съм толкова доволна.

# 669
Моят молив на UD е точно към смоукд палитрата. Сега обаче ме навихте, утре го пробрам и ще пиша впечатления.

# 670
Тези моливи на UD като ги гледам са нещо като Блекберито нали? Гел молив, който лесно се размазва, но трудно се трие.

# 671
  • в 1001-та нощ
Мен днес ме осветли да ползвам едни сенки бордо, с които изглеждах тъжна и разплакана, но този път не на подвижния клепач, а на костта, като във вътрешната част малко размесих с кафяво, а на клепача е светло.

Извинявам се за червилото - но трябваше да тествам една комбинация, която не се връзва с очите, въпреки, че пих кафе и в къщи и в колата - не пада и не пада, но ще видя до кога ще издържи  newsm78

също искам да отбележа, че с голям страх и за 1 път ползвам един нов бб крем, който е с такава покривност и така ме белоса, че ползвах бронзър - да си вкарам цвят и дори не ми се вижда звездата на носа - предполагам и Вие не я виждате, не само аз  Mr. Green

не можа да стане съвсем прецизно, но за 10 минути време за всичко - толкова, поне го пробвах, че тези сенки - мислих да ги разменям, а не ми се искаше, ето това е бордото

ето и предишния опит - разплаканите очи - толкова е зле, че ме е срам да го покажа - то е от отдавна  Mr. Green

# 672
Алена, много хубаво се е получило, харесва ми и черният молив отдолу как си го сложила.

Аз съм със светли очи, сравнително големи, но с черно във водната линия не се харесвам изобщо, много ми смалява очите.

# 673
Наистина много красиво.А светлите сенки какви са?

# 674
Аленка, много ми харесваш. Heart Eyes
Много харесвам черно в и около очите. Харесвам и панда очи и съм голям фен на Карбона. Имам около 20 различни черни пигменти и сенки и ги ползвам вечерно време. През деня нося също, но Мирифик на Шанел.
Smoked палитрата също ще купя и заради молива, и заради самите сенки.

Общи условия

Активация на акаунт