Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 214
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
  • София, Лагера
Да, Алена, за твоите очи, въпреки че не са светли, и аз съм 200% съгласна!?  Peace Wink

# 646
  • в 1001-та нощ
сега се зачетох, че преди (много отдавна) - са правели чернилката от оловен сулфат

и арабите по-късно са го нарекли kohl  Peace

# 647
И аз нанасям едновременно горе и долу, като започвам от вътрешния ъгъл на окото и изтеглям към външния.
А каяла на Пучи ми е влязъл под кожата от известно време и сега като стана дума за него, съдбата му е решена  Mr. Green

# 648
  • Велико Търново
Момичета,препоръчайте ми сянка с цвят капучино Praynig Имах доскоро ето този цвят -
Искам нещо подобно да се взема,но да не е МАС или Инглот,тъй като тук ги няма-ако имат подобен цвят,който мога да комбинирам с друг,бих поръчала и от магазина Peace

# 649
  • Пловдив
  People No Good

Страх ме хваща като знам,че Денси ще се включи по темата с герленският кехол. Mr. Green
Като знам как обяснява и колко са ми слаби ангелите ще търча да го купувам Mr. Green
Ако ще да си изплача очите,но ще се науча да го слагам Grinning Grinning  Все искам да съм в черен грим..

There you go.... Mr. Green

Знаех си..ужас! Ще сънувам арабски принцеси докато не го взема Mr. Green

# 650
Може ли да ми препоръчате добър черен автоматичен молив за очи. Сега имам този на Буржоа, много ми харесва, но ми е на привършване, а бих искала да опитам нещо ново. Без значение от ценовия клас, да е добро.
Едно време ползвах автоматичния на Ейвън и определено ми харесваше  Peace, на Буржоа също ми харесваха. Сега обаче преминах само на гел очна линия - по-лесно ми е и ми харесва как става. Нося лещи и не мога да слагам отвътре на окото, та моливите ги премахнах от употреба изцяло, откакто открих тази в бурканчето на МАС Cry

elhi4ka, няма нищо общо със спиралите. Grinning Това е пудра на прах, като стрит въглен. Имам един от 5 години и не е мръднал, не му и личи, че е ползван.
С Метеоритите ги взех преди 5 години от Ягодата и още са с мен. hahaha Искам да свършат. Кохла със сигурност ще го изхвърля, никога няма да свърши. За Метеоритите Митик имам обаче надежда. Mr. Green
 Аааа, аз си мислех, че консистенцията е на очна линия,някакво мазно ooooh! Laughing Значи определено е труден продукт ....

*Biskvitka* бих погледнала палитричките сенки на Лореал - за мен цветовете им в палитрите са много добре съчетани и има в тази гама, качеството е добро. Алверде също имат много добра като качество и цветове четворка палитра сенки в бежово-кафява гама.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 23:41 от elhi4ka

# 651
  • в 1001-та нощ
Да, Алена, за твоите очи, въпреки че не са светли, и аз съм 200% съгласна!?  Peace Wink

az имам този кохл каял

# 652
Епона, моливите за очи на Шанел са наистина много добри. Има различни видове, с гумичка за опушване, без, писали сме.

# 653
Всъщност автентичните пустинни мъже са такива.  Mr. Green

Скрит текст:

Може ама конярите им. Mr. Green Те също обаче някога са били младоци с кохл. Whistling Crazy Flutter Joy

То в пустинята кон до коня.  hahaha

# 654
Елхичке, харесва ми Too Faced пудрата. Аз я ползвам за контуриране само, но ми е малко светла (вече се оплаках, че в Сефора ми дадоха млечния шоколад погрешка, а не стандартния шоколад). Като дойде класическия шоколад този сигурно ще отиде в размените или ще го подаря на някоя по-бледолика приятелка.
Ти какво ползваш за контуриране на МАК? На мен всичко, което разгледах като цветове ми се стори оранжевеещо сякаш  Thinking
На МАС ползвам пудрите скинфиниш натурал и студио фикс Heart Eyes, но не като контуриращ продукт, а на цялото лице.
Скинфинишът натурал дава мат, няма покритие, но тушира ефирно лицето и някак го прави по-свежо. Може да се сложи и само пудра с малко коректор тук там дори без да слагаш нищо друго, за да се подобри вида  Crazy... Студио Фикс е много фина, има леко покритие, тена е добър и успешно си я ползвам вместо фдт, много ми харесва, също дава мат и изобщо не отежнява.
Днес си сложих на Too Faced (на цялото лице)- еми няма този мат, които дават другите две. Не че лъщи, не, но някак като намазано стана  Close
Контуриране не правя - след пудрата слагам направо руж и без хайлайтер Stop- след продължително пробване реших, че за мен и кожата ми е излишно. Мазаха ме много и просто колкото и да бях добре настроена не ми хареса нищо. Пудрата и ружа достатъчно ми гланцират и придават хубав ефект  Peace
За оранжавеенето, което споменаваш чета по блогове, че много момичета поради тази причина си взимат за контуриране от обикновените пудри на МАС, които били ок за тази цел, а не бронзиращите им и т.н. А пък по-тъмния шоколад на Too Faced съм го пробвала и него, и също не оранжавее - по-светлата версия, която и аз имам стои по-убито. По-тъмния по- ми отиваше и пасваше на подтона на кожата някак, ама да ме питаш - да не ми е тъмна през зимата и затова взех светлата.. Ако ще е за контуриране си я вземи, ако за друго - на МАС  Wink

# 655
Мерси за включванията за молив. Важно ми е да е автоматичен, така съм си свикнала и ми харесват. Иначе имам и на UD 24/7 Perversion, но ми седи непипнат. Може би все пак трябва да го изпробвам.

Последно гледах на Chanel Stylo Yeux Noir Intense и на MAC Technakohl Graphblack. Шанелът ли ще да е по-доброто? И изобщо има ли ги и двата тука в България?

# 656
Мерси за включванията за молив. Важно ми е да е автоматичен, така съм си свикнала и ми харесват. Иначе имам и на UD 24/7 Perversion, но ми седи непипнат. Може би все пак трябва да го изпробвам.
О давай го него. Страхотен молив е. Пробвай го още утре и сподели как го чувстваш. Hug

# 657
Какъв е трика за нанасяне на конусовидният khol за да се изтрива равномерно? To най-вероятно е трудно да се обясни, по-добре ще е да се покаже. Някакво клипче да има с демонстрация?

Денси, специално ще те загледам следващият път като се видим. Искам да го видя това чудо на живо. До сега никога не ми е правило впечатление, че носиш такова нещо в очите.

Адри, за контуриране от MAC най-добре Harmony или някакви сенки като Еспресо, Charcoal brown и тн.

# 658
Е как Жаки, аз го носих на гримова среща и специално ти отворих пръчката. Малко шишенце в черен, кадифен пауч.
Ще покажа как се е изтрил моя стария, колко е дебел и какъв е новия ми каял и ще покажа как се върти, за да се маже отдолу в дебелата част, а не отгоре на тънкия връх, където разбира се винаги е най-лесно и всеки посяга там. Мен ме е научила консултантка.

# 659
  • София
Този молив khol kajal на GR, който е показала Алена е уникално добър. За мен лично е в топ 10 на козметичните ми продукти без оглед на цената. Ползвам само него, въпреки наличието на герленския кхол в същото чекмедже  Wink
Но само за водната линия и за такъв опушен ефект (както би се използвал и истинския khol)  - http://www.boldsky.com/img/2012/10/12-kajal.jpg
За прецизни линии не става.

Общи условия

Активация на акаунт