Подарък за мама

• 9 759
  • 14
  •   1
Отговори
Моля, дайте ми идея за подарък за родната ми майка. На 56 години е, но със самочувствието на модерна жена. Само дето е толкова капризна, че аз вече не смея да й купя каквото и да е.
Ако е дреха или бижу, винаги му намира кусур или се оказва, че би могло да й е малко по-мъничко или големичко. Толкова е критична, че на всичко може да намери недостатък и това на мен честно казано ми вгорчава избирането на подарък. Дори и да й хареса поадръкът като например пръстени и парфюми, които съм й подарявала, се започва с изказванията: "Ама защо беше нужно да си даваш парите, аз закъде вече да се кипря... итн, итн."
Напоследък пък съвсем нищо не иска. Вярно е, че ние всички имаме празници с разлика от 2-3 дни помежду им, но пък не мога съвсем нищо да не и подаря, па макар и да е нещо символично.
Пробвала съм с книги и тях поне ги чете, но аз в момента имам толкова много, които биха й били интересни, че няма смисъл да рискувам с нещо непознато.
На всичкото отгоре рожденият й ден е днес, а аз още нямам никаква идея.

Баща ми е друга работа. Той на всичко се радва съвсем неподправено.

# 1
Нямаш време-напълни кошница с хубав шоколад и бутилка от каквото пие.
И-да ти е жива и здрава! Hug
..Комплект чаши за каквото пие, ако не е стандартното?Аз например пия мартини и все си нямам от чашите за мартини.

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 10:53 от Jizzlobber

# 2
# 3
Много магазини вече предлагат подаръчни ваучери. Ако живеете в един град купи и ваучер за магазин, в който предполагаш, че ще има голям избор по неин вкус и и дай него. Да си избира сама.

# 4
Бих пробвала с ваучер за масаж.
Или красив, голям шал. Или пък кожени ръкавици.

# 5
Това е, че и шалове има един куп, и ръкавици кожени си има.
Баща ми й подарил кожен колан. Ама тя, нали е разбирачка, не го харесала и ходили да го сменят.
Онзи ден я хванах, че няма достатъчно малки вилички за десерт, ама не знам колко е удачно да й подарявам такива неща.

# 6
  • София
В подобен случай ваучър, мисля, е идеално.

# 7
Пие ли кафе ? Френска преса за кафе дали ще и хареса ?
Иначе - моята майка е същата , даже по зле ... По този случай тази година получи един шоколад с бутилка вино .

# 8
  • София
Да ти е жива и здрава мама! Simple Smile
Моята се радва на чанти, часовници. Това са от успешните засега подаръци. Приятелки й бяха подарили ваучер за екскурзия, на което също се зарадва, но предполага включването на повече хора.

# 9

някаква козметична процедура, маникюр?

# 10
Няма десертни вилички - има сребърни и много стилни,
но алтернативата е тя да си ги избере т.е. - ваучер за магазина.

# 11
Благодаря ви, момичета за идеите.
Ходих, гледах, зяпах, но молът до нас определено не предлага безкрайни възможности за импровизиране в последния момент. Та в крайна сметка реших, че още един шал няма да й дойде в повече.
Поне тях ги носи и сменя редовно и няма да мрънка толкова, че съм се похарчила. Иначе идеята за маникюр и козметична процедура като цяло я намирам за прекрасна, но тя определено би го сметнала за безразсъдно пилеене на пари ( ако е различно от подстригване). Все пак може да я пробвам с нещо такова за някой друг повод.

# 12
Нещо с перли - има доста избор/бели, розови, черни/ - гердани, брошки, комплекти...

# 13
  • в 1001-та нощ
Аз много обичам да подарявам книги и винаги е било оценявано  Blush

# 14
Сега се сетих и за хубав комплект козметика - дневен, нощен крем, серум за под очи.

Общи условия

Активация на акаунт