Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 188
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Разград

# 241
Наистина май няма да се спи и ще се танцува до сутринта Simple Smile
Изобщо не ми се спи! Все едно незнам какво е сън! Много странно  Joy
И мене ми се не спи, ама раменети ми пищят вече... направо се тикосах цял ден пред компа, че и зор по товавреме на денонощието. Simple Smile))

хахахах сетих се как мукадедессссита мяткаше коси на посрещането на 2011-а))))))

туй асоциация с вариантите за разкършване, де))))

# 242
Боже,обърках клиповете.... newsm78 newsm78

# 243
Изобщо не ми се спи! Все едно незнам какво е сън! Много странно  Joy
И мене ми се не спи, ама раменети ми пищят вече... направо се тикосах цял ден пред компа, че и зор по товавреме на денонощието. Simple Smile))

И на мен....  Peace
Скрит текст:
Да ми се чуди човек, на това тичане днес  и навън и в къщи.  newsm78 newsm78 newsm78 Но толкова много отсъствам от темата, та сега поне да се отсрамя Embarassed Embarassed

# 244

newsm10

Пак спря да мърда... давам си цигара почивка. Simple Smile) И време за деееееееееенс Simple Smile))

# 245
Изобщо не ми се спи! Все едно незнам какво е сън! Много странно  Joy

И на мен....  Peace
Скрит текст:
Да ми се чуди човек, на това тичане днес  и навън и в къщи.  newsm78 newsm78 newsm78 Но толкова много отсъствам от темата, та сега поне да се отсрамя Embarassed Embarassed

Hug Hug Hug

Embarassed

Wink

# 246
Първи сме в анкетата  Rolling Eyes
Тук ми се струва, че има нещо странно! Как става този номер незнам! Ими сме първи, или втори! А тука ту първи, ту втори!  #Crazy

# 247
# 248
  • Разград

# 249
кат затропат калдъръмите, пак ще ... Simple Smile)))

бе дъ бест сме и туй то! Simple Smile))

сря да мърда... фейсовете ли заспаха отвово... нямам представа и аз кво става. накрая ше зема да им тегля по една на тия, дето са я направили тая анкета... много популярни ще станат, ъхъ )))

# 250
# 251
А,какво намерих.... nono nono nono

# 252
Момичета, аз гася и лягам, щото анкетата не мърда, а аз съм на път да престана да шавам. Simple Smile))

Обичам ви! Simple Smile

Hug

# 253
# 254

Елинор, Елинор....

Пак ме караш да шавам... Simple Smile))

Ама по някое време днес ще направя един и по твоя намек... Simple Smile)) Керимчо без синки и люкарства. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт