Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 24 997
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Честита, Ками! Simple Smile) Здраве и късмет! Simple Smile)

# 676
  • Пловдив
Четох във EAUF , че днес си спомнят за един техен известен музикант и певец - Баръш Манчо.
По една случайност преди известно време бях попаднала на тази негова песен докато си търсех музика за клип.
Доста мелодична, независимо заглавието "Черна любов"

Скрит текст:

Този певец е спечелил 1 място в реалитито Стар Академи в Турция. Няколко месеца след това загива в катастрофа.

# 677
Пак извън темата за КВФ, но в темата за духовното... Simple Smile))

http://www.youtube.com/watch?v=4MdwDng0i2c

Да припомним оценката на красотата на нашите песни... в произведенията на чужди творци. Simple Smile) 300 е филм, направен като че ли за да се демонстрират ефекти... далеч от историческата действителност... но пък има един забележетилен Джералд Бътлър там като цар Леонид, на фона на наша песен...

И може да не ви харесва Бътлър с брада (крие красивото лице Simple Smile)) но пък си е супер в тая роля. Simple Smile))

Ех, дано брадата на Енгинчо е екранно превъплъщение... Simple Smile))

# 678
Маричка,навремето имаше един румънски хуморист  Мирча Кришан,та той каквото и да говореше все стигаше до това,че краставицата съдържа 99% процента вода,та и ние-въртим сучем все до Мустафа и Керим стигаме-мен приятелката ми вече ме е взела на подбив и знае,че за каквото и да говорим ще стигнем до Енгин-та днес след като ми се възторгва 20 мин от филма 20 мин,а аз се съгласявах накрая й плеснах това,че са се рекламирали чрез Енгин.Сигурно милата си е мислила,че днес Енгин ще й се размине,но къде ти.

# 679
Маричка,навремето имаше един румънски хуморист  Мирча Кришан,та той каквото и да говореше все стигаше до това,че краставицата съдържа 99% процента вода,та и ние-въртим сучем все до Мустафа и Керим стигаме-мен приятелката ми вече ме е взела на подбив и знае,че за каквото и да говорим ще стигнем до Енгин-та днес след като ми се възторгва 20 мин от филма 20 мин,а аз се съгласявах накрая й плеснах това,че са се рекламирали чрез Енгин.Сигурно милата си е мислила,че днес Енгин ще й се размине,но къде ти.

Joy Joy Joy

Ми... ще кажа и аз като онази дама - Болна съм, но не ща да оздравявам. Simple Smile))

# 680
Хм... някой, на който не му е достатъчна проявата на страст в КВФ, е направил доста интересно съчетание на кадри в началото на този арабски клип спесен на английски... Simple Smile)

Ама съ отплеснах... Клипчето ми харесва - събрани всички прегръдки... има си идея и послание... Simple Smile

# 681
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.

Честита и на теб !

Здраве и късмет !

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 17:59 от Марта_49

# 682
Велияна - то това е обща болест, не е само при теб !

Марица - нищо не видя - сал една иконка - дай клипа, дай песента и прочие ...

# 683
Велияна - то това е обща болест, не е само при теб !

Марица - нищо не видя - сал една иконка - дай клипа, дай песента и прочие ...

Кък шъ видиш, кът съм потънала в прегръдки и вместо прикачи видео съм нацъкала прикачи изображение? Simple Smile)) Поправих го - отваря се вече. Simple Smile))

# 684
Видях го вече, но... имам едно "дежавю" още от първите кадри - това като материал съм го гледала някъде, някога и то скоро ...но този клип е качен на 01.01. А сега де ?! Чуденка !

# 685
Видях го вече, но... имам едно "дежавю" още от първите кадри - това като материал съм го гледала някъде, някога и то скоро ...но този клип е качен на 01.01. А сега де ?! Чуденка !

Аз го взех от форума на Ксения - Мсалем го е споделила... може да е от 01.01 - не знам, аз сега го открихи го нацъках във ФБ - хареса ми да се разтапям в прегръдки на фона на нежната музика. Simple Smile))

# 686
Я да споделя още нещо, което ми хареса като идея и реализация от ФБ... Simple Smile

Самотна роза за Булута...

# 687
И готин колаж за страницата на гъркините... Simple Smile

Баш майстора. Wink))

# 688
Я да се порзкършим и тонизираме с гръцка музика... Simple Smile))

На лицето на този момък много му тичка гръцкото за фон. Simple Smile)

# 689
Здравейте,момичета wavey wavey wavey
Най-после ви настигнах  Rolling Eyes по повод на това,че народните ни песни
се оценяват повече от чужденци,съм съгласна,че е така.
Тогава защо се учудваме че и Енгин е харесван и оценен
най-вече по света,отколкото в Турция.Те не могат да разберат
какво имат.,че той е богатство.Даже съм си мислила,че ако са
достатъчно умни,ще направят филм с Енгин,с който да участват
за Оскарите за чуждоезичен филм.

Общи условия

Активация на акаунт