Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 245
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
СТРАХОТНА КАРТИЧКА!!! Супер е Маричке!  Hug Hug Hug
Валя, определено целувката по дланта е страхотна, но леко е свел поглед, показвайки че мислите му са само за ФГ, а за нас остава много малко Simple Smile
В предишната анкета едната от целувките, които избрах беше именно тази по дланта  Hug

И аз и аз! Simple Smile))

# 91
# 92
Леле, Ели направо ме разби! Явно не съм следила внимателно снимките на Енгинчо! Сега вече се чудя къде съм гледала  hahaha
  bouquet   bouquet   bouquet

# 93
Валя, определено целувката по дланта е страхотна, но леко е свел поглед, показвайки че мислите му са само за ФГ, а за нас остава много малко Simple Smile
В предишната анкета едната от целувките, които избрах беше именно тази по дланта  Hug

Той е свел поглед, но като я погледна изпод вежди.............................мислех, че аз ще побягна, пък ФГ как оцеля, не знам.
А че за нас остава малко, така си е, но не можем да видим всичко, не можем да знаем всичко.  Simple Smile

# 94
Само така, Елинор! Да подпалим фитилите на фойерверките! Simple Smile)) Все по-горещо! Simple Smile)))

# 95
# 96
Момичета, какво стана с анкетата? Изпуснах му края!

# 97

Не този поглед, а малко преди това, преди да каже "благодаря".
Но иначе, Елинор, наистина ще запалиш форума, за което ти благодаря  Hug

# 98

Той е свел поглед, но като я погледна изпод вежди.............................мислех, че аз ще побягна, пък ФГ как оцеля, не знам.
А че за нас остава малко, така си е, но не можем да видим всичко, не можем да знаем всичко.  Simple Smile
Аз малко съм си ревнива  hahaha Искам повече за мен! Иначе, ако бях на мястото на Берен и ме беше целунал така по ръката, сега щях да му сервирам десерта от новогодишната вечеря  Joy

# 99
Дилеми - винаги беше перфектна и ми доставяше истинско удоволствие да те чета !
Нека и през новата година да продължим все така !

# 100
Момичета, какво стана с анкетата? Изпуснах му края!

Аз я зарязах. Simple Smile)) Калдъръм не обичам. Simple Smile)) Блазни ме червения килим за Енгин... Simple Smile))

# 101

Не този поглед, а малко преди това, преди да каже "благодаря".
Но иначе, Елинор, наистина ще запалиш форума, за което ти благодаря  Hug

Валя,знам за кой поглед,но не мога да намеря снимката в момента
и се ядосвам #2gunfire много бавно се зареждат страниците.

# 102
Елинор
Миранда 78   - страхотни сте тази вечер !

Бих ви пратила един екип професионални  "Fireman" - но понеже виждам, че виждате само определен "man" - то за вас ! За настроението което създавате !

# 103
# 104
Вале, този момент ли? Simple Smile

Горррррещоооооооо гюзелище! Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт