Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Скрит текст:

Една следобедна почерпка за уталожване на страстите! Joy

Питие според нуждите и предпочитанията  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 331
Дилеми,може ли и от двете?

# 332
  • София
Дилеми,може ли и от двете?

Може, може, заповядайте !!!

# 333
Благодаря за почерпката!!! Бъдете здрави през новата година и ако нищо не помогне - предлагам най-късно през септември 2013 да направим стачки пред турските консулства във всеки град под мотото "ЕНГИН АКЮРЕК НА ЕКРАН, ИСКАМЕ ГО ВЕДНАГА" и "ЕНГИН АКЮРЕК - БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН" (за да ни е по-лесно да направляваме кариерата му  Joy Joy Joy )!!!

# 334
Аз имах едно друго плахо предложение-ако има желаещи в удобно време за всички да си спретнем една екскурзийка до Истанбула града-заслужава си!

# 335
  • AMS
Привет, дружки!!! newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме и мен в първия ден на Нова 2013 във вашата приятна компания!!!
Първо искам да се похваля, че като отворих компа, получих един много хубав подарък от една от вас!!!
Благодаря ти, за милото писъмце, дружке и за хубавия музикален поздрав!!!
Гони, благодаря за "подаръка" и за почерпката!!! Желая много здраве, успех и верни приятели на именника и на теб!!!
Благодаря на всички ви, за поздравленията и пожеланията!!! Много сте мили!!!
Но въпреки еуфорията на празника, не мога да не споделя болката, от липсата на любимия ни Енгин. Всички други могат, само той мълчи! Обидно ми е някак си. Боли ме! Горчи ми!!! Бива ли така? Вече не намирам никакво оправдание!!! От сутринта съм се заровила да търся поне една дума от него. Та ние изписахме томове!!! Не се заблуждавайте, че съществува някаква персонална  ПР-ка, или менаджерка. Никой не може да реагира вместо него!!! Не обвинявайте журналистите!!! Не са тъпи всичките и не може да се слагат под общ знаменател! Не прием това, че няма покани за интервюта и участия в предавания.  Ако той не чете в нета, в което изобщо не вярвам, другите около него, не са слепи и глухи!!! И това с "пазене на личното пространство"  не е оправдание, а даже се злоупотребява с него. Наистина любовта /на феновете/ - задължава!!! И дори да няма работа в момента, ние сме неговия капитал, неговата работа!!! А, колкото до забравата - да не дава Господ, но се случва!!! Човек, с такава професия, сам трябва да се погрижи да не стане това!!!
Вече започвам да се питам:

ЕНГИН,
Има ли те, или те измислих???

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 16:54 от di...va

# 336
Отново ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен!
Атмосферата е нажежена още от първия ден.Старата песен на нов глас сте подели.
Сама съм и вътрешно се смея като чета за болката,умората (която аз ,ей богу, не виждам,може би защото съм оптимист), как си погубва кариерата и скоро ще потъне в забвение и т.н и т.н. " Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш това е любов."Аз се моля само да е здрав и всички в семейството му да са здрави,всичко друго е незначително и с търпение и постоянство се преодолява.
Не се  измъчвайте мили мамчета!

# 337
На мен изобщо не ми пречи, че не го виждам постоянно в интернет как върви насам-натам. Напротив! Мисля си, че е супер, че си пази личното пространство. Помните ли как се молеше да не му снимат колата, а не спряхме да я виждаме. Радвам се, ако успява да запази личното си пространство!!!
Както писах и преди за мен Енгин е един много сложен актьор! Това не е Къванч, който може да се появи като всеки красив мачо, във всеки сериал!!! Ролите на Енгин съчетават в едно и страха от мъжа и любовта към него! Така, че аз лично съм спокойна, че скоро ще ни побърка с нова роля!!! (Както Мерал бе казала (лека й пръст), това е един невероятен талант, на който има да се радваме тепърва в най-различни роли!)
Турското кино в момента е в застой и аз лично не мисля, че на Енгин му е лесно да продължи със следващия филм! Но това е НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, който дълго не може да остане скрит!!!  Peace

Пак съм за минутки! Crazy Embarassed

Колко добре си го написала Миранда !  Peace Peace
Толкова ли е необходимо да се ровим в личният му живот!???
Ако става въпрос за Професионалният - Да, имаме  право да си задаваме въпроси. Но след като ясно ни казаха, че няма финализиран проект ---- какво да се тръшкаме ли???
И на мен ще ми е приятно да го виждам всеки ден  в ново измерение, с нова визия, с евентуална любима, нооооо явно момчето си знае. И аз дълбоко в себе си уважавам това негово право!

Нека не насилваме нещата! Нека се доверим на нашето си момче! Той знае какво прави и  искрено се надявам, че ще ни сюрпрезира подобаващо! Peace Peace

А що се отнася до рейтинги - имам малко по-различно мнение и ще го напиша, но малко по-късно-----сега тъча на два-три стана! Laughing Laughing Laughing

# 338
  • София
Дива, точно за това си "хортувахме" с Миранда и момичетата, даже пихме по едно питие! Всички се тревожат за Енгин, дори и непукистите, сигурна съм! Защото е невероятен талант, защото предполагаме, че е и добър човек, защото ни е омагьосал с ролите си! Дай боже да е жив и здрав, и да преодолее това, което му пречи. Дай боже много скоро да го видим отново с тези пламъчета в очите!  

Милка,  Hug

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 16:13 от Dilemi

# 339
Дива, точно за това си "хортувахме" с Миранда и момичетата, даже пихме по едно питие! Всички се тревожат за Енгин, дори и непукистите, сигурна съм! Защото е невероятен талант, защото предполагаме, че е и добър човек, защото ни е омагьосал с ролите си! Дай боже да е жив и здрав, и да преодолее това, което му пречи. Дай боже много скоро да го видим отново с тези пламъчета в очите!  

Милка,  Hug
Ох, леле! Това ми е любимата снимка! Изпращам цялата си любов на Енгин! Сигурна съм, че всичко във вселената е в равновесие, така че чакам и неговата любов да ме застигне от някъде!!!

# 340
Май говорим на различни езици, жалко! Мненията ни са различни, но поне се опитайте да ни разберете, моля! Никой не иска да се ровим в личния живот, нито да направляваме кариерата на Енгин, нито да му оспорваме правата, нищо подобно!

Но, нека се съсредоточим вместо на различията помежду ни, на общото. Дива, клипът ти е чудесен, независимо от контекста, в който го предлагаш  Simple Smile Да се радваме на това, което имаме в момента! А един ден ще изскочи истината, и ще се разбере, че нашето виждане е било резонно, сигурна съм в това.  Simple Smile Извинете ме за моята увереност, не искам да засегна никого, аз съм част от вашата компания и държа това да продължи!  Hug

# 341
Май говорим на различни езици, жалко! Мненията ни са различни, но поне се опитайте да ни разберете, моля! Никой не иска да се ровим в личния живот, нито да направляваме кариерата на Енгин, нито да му оспорваме правата, нищо подобно!

Но, нека се съсредоточим вместо на различията помежду ни, на общото. Дива, клипът ти е чудесен, независимо от контекста, в който го предлагаш  Simple Smile Да се радваме на това, което имаме в момента! А един ден ще изскочи истината, и ще се разбере, че нашето виждане е било резонно, сигурна съм в това.  Simple Smile Извинете ме за моята увереност, не искам да засегна никого, аз съм част от вашата компания и държа това да продължи!  Hug
Валя  Hug Hug Hug
Резонно е разбира се! Аз не съм казала, че не е! Въпросът е, че всеки има свои усещания за нещата, но всички искаме едно и също в крайна сметка!
Аз това, което искам е веселието да ни заобикаля в темата (и затова малко се натъжавам, че толкова Ви е мъчно за Енгин в момента)!!!

# 342
Мене ми не е мАчно. Я си гу гледам и толкуз. Simple Smile)))

# 343
И аз, и аз!!!

# 344
И аз, и аз!!!

Wink baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт