Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 079
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Ивъъъъъъъх щях дъ прая кгифче... само дано онкрия програмата, че след преинсталацията сичките ми фейвъритс заминаха))

# 346
Миранда, веселие има, само констатирам, че има нещо странно около Енгин, не мога да се примиря, че някои от вас го приемат за нормално и си затварят очите пред очевидното. Причините може да са всякакви, никого не обвинявам, никакви претенции нямам, но да отричаш, че има проблем!? Ей това не го разбирам!

Мирандамю,ни  хареса ми твоята теория за равновесие във Вселената, значи да чакаме любовта на Енгин да застигне?! Ура, ще чакам!

Хареса ми също предложението на Веляна за екскурзия до Истанбул, отдавна мечтая за това.  Grinning

# 347
  • София
Валя  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Резонно е разбира се! Аз не съм казала, че не е! Въпросът е, че всеки има свои усещания за нещата, но всички искаме едно и също в крайна сметка!
Аз това, което искам е веселието да ни заобикаля в темата (и затова малко се натъжавам, че толкова Ви е мъчно за Енгин в момента)!!!

Cry Не само ми е тъжно,  hahaha   по-скоро му се ядосвам...    Naughty  
Ако продължава така, ще го гледаме в рубриката "Усмивки от старите ленти!  Joy Joy Joy
Това май ще е последното нещо, което ще кажа по старата тема днес!
Thinking

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 16:41 от Dilemi

# 348
Димана  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:

[/spoiler]

Ели, благодаря ти!!!  love001Радвам се, че споделяш и ти моите усещания!  bouquet

# 349
Миранда, веселие има, само констатирам, че има нещо странно около Енгин, не мога да се примиря, че някои от вас го приемат за нормално и си затварят очите пред очевидното. Причините може да са всякакви, никого не обвинявам, никакви претенции нямам, но да отричаш, че има проблем!? Ей това не го разбирам!

Мирандамю,ни  хареса ми твоята теория за равновесие във Вселената, значи да чакаме любовта на Енгин да застигне?! Ура, ще чакам!

Хареса ми също предложението на Веляна за екскурзия до Истанбул, отдавна мечтая за това.  Grinning
Равновесие има! Обаче с тази теория ще вземе да излезе, че аз съм жената на живота му  hahaha
Сигурно има нещо странно около Енгин, но нима всеки един от нас не е малко странен?!
А на екскурзия в Истанбул много искам да отида, но не искам да се връщам обратно! Ей това е лошото при мен! Отида ли, трябва да остана при Енгин!!!  ooooh!

# 350
Миранда,лесна работа чоджум-започваш с мантрите-той актьор-значи не може човек да е сигурен в истинските му чувства,той е чешит,пияница,въобще започваш да му приписваш всички мъжки грехове(бъди сигурна че на един мъж каквото и да му припишеш няма да сбъркаш Joy Joy Joy) и ще си се прибереш без проблеми.

# 351
Миранда,лесна работа чоджум-започваш с мантрите-той актьор-значи не може човек да е сигурен в истинските му чувства,той е чешит,пияница,въобще започваш да му приписваш всички мъжки грехове(бъди сигурна че на един мъж каквото и да му припишеш няма да сбъркаш Joy Joy Joy) и ще си се прибереш без проблеми.
Абе, актьор ама странен  Joy Joy Joy
Може и да мога да разчитам на чувствата му  newsm78
Чешит и пияница не мога да си го представя   Stop
Много съм се настроила, че отида ли в Истанбул там ще остана да живея!!! Мантрите са в тази насока! И всеки ден с лицето на Енгин, така съм се матирала, че незнам какви мантри ще ми трябват, за да ме върнете обратно, ако тръгна с вас  Joy

# 352
Скъпи дами, най-напред да ви честитя новата година! Бих искала да ви кажа, че сте невероятни, много забавни и интелигентни. Аз не участвам като вас в темата, защото нямам време и знания, но ви чета редовно и ми е много приятно. Това, което ни обединява всички тук, е Енгин Акюрек - един мъж, който много ни харесва - де като актьор, де като човек.Това е без значение. Но тук искам да споделя нещо, което не ми изглежда логично. Предполагам, че в темата участват и представители на телевизията Канал Д. Показаха ни снимки от снимачна площадка. За съжаление Енгин не изглежда така, както бихме искали да го видим - обрасъл е като пещерен човек. Очевидно е, че се снима -  не ми се вярва, да се изостави така и да не се постригва и бръсне, ако не участва в някой филм. Освен това, нали казахте, че играел и в театрални постановки. Е, логично ли е, никой да не знае за него - къде играе и какво. Очевидно е, че това се прави нарочно, за да ни държат в напрежение. Но за съжаление те не разбират, че психически това ни се отразява зле. Аз лично много съм изнервена и смятам, че има нещо нередно. Може би трябва да си запазя психиката и да откажа да влизам в тази тема. Причината според мене не е Енгин, а организаторите на този форум. Има два варианта - първо, Енгин снима филм за пещерния човек или второ, Енгин има сериозен личен проблем (имам предвид косата и брадата). Нека ни се даде отговор на този въпрос. В противен случай ще приема, че аз вече имам психическо отклонение.

# 353
Скъпи дами, най-напред да ви честитя новата година! Бих искала да ви кажа, че сте невероятни, много забавни и интелигентни. Аз не участвам като вас в темата, защото нямам време и знания, но ви чета редовно и ми е много приятно. Това, което ни обединява всички тук, е Енгин Акюрек - един мъж, който много ни харесва - де като актьор, де като човек.Това е без значение. Но тук искам да споделя нещо, което не ми изглежда логично. Предполагам, че в темата участват и представители на телевизията Канал Д. Показаха ни снимки от снимачна площадка. За съжаление Енгин не изглежда така, както бихме искали да го видим - обрасъл е като пещерен човек. Очевидно е, че се снима -  не ми се вярва, да се изостави така и да не се постригва и бръсне, ако не участва в някой филм. Освен това, нали казахте, че играел и в театрални постановки. Е, логично ли е, никой да не знае за него - къде играе и какво. Очевидно е, че това се прави нарочно, за да ни държат в напрежение. Но за съжаление те не разбират, че психически това ни се отразява зле. Аз лично много съм изнервена и смятам, че има нещо нередно. Може би трябва да си запазя психиката и да откажа да влизам в тази тема. Причината според мене не е Енгин, а организаторите на този форум. Има два варианта - първо, Енгин снима филм за пещерния човек или второ, Енгин има сериозен личен проблем (имам предвид косата и брадата). Нека ни се даде отговор на този въпрос. В противен случай ще приема, че аз вече имам психическо отклонение.
Е, няма такъв смях   Joy Joy Joy
(извинявай - знам, че сериозно се тревожиш, но просто не спирам да се хиля)

# 354
Охо, Миранда, тебе няма да те вземем с нас в Истанбул, много си опасна!  Joy
Аз пък колкото и да обичам Енгин, няма да му дам никакъв шанс, защото знам, че не е влюбен в мен.  Joy Ама ще го преживея, само да ми каже какви са бъдещите му творчески планове  Joy

# 355
Охо, Миранда, тебе няма да те вземем с нас в Истанбул, много си опасна!  Joy
Аз пък колкото и да обичам Енгин, няма да му дам никакъв шанс, защото знам, че не е влюбен в мен.  Joy Ама ще го преживея, само да ми каже какви са бъдещите му творчески планове  Joy
Вале, наистина съм опасна!!!
Може и да не е влюбен "засега" в мен, но няма страшно - ще се влюби момчето  Joy Joy Joy
(надявам се, че носите на майтапи и не се тревожите особено за психическото ми състояние  Wink )

# 356
Миранда, ти ли беше пожелала да се отбележи този момент?

# 357
Май говорим на различни езици, жалко! Мненията ни са различни, но поне се опитайте да ни разберете, моля! Никой не иска да се ровим в личния живот, нито да направляваме кариерата на Енгин, нито да му оспорваме правата, нищо подобно!

Но, нека се съсредоточим вместо на различията помежду ни, на общото. Дива, клипът ти е чудесен, независимо от контекста, в който го предлагаш  Simple Smile Да се радваме на това, което имаме в момента! А един ден ще изскочи истината, и ще се разбере, че нашето виждане е било резонно, сигурна съм в това.  Simple Smile Извинете ме за моята увереност, не искам да засегна никого, аз съм част от вашата компания и държа това да продължи!  Hug

Аз мисля,че и най-големият талант да е в света,не го ли виждат хората,
постепенно ще го забравят.Живеем в 21 век,време на прекалена динамика,
хората са затрупани с информация,с медиино облъчване.Натрапват им
се измислени герои,измислени ''звезди''.
Енгин дори в пещера да живее,пак ще го обичам.
Но той много добре знае със какво се е захванал,като е избрал тази
професия.Не може да се прави ,че ние,милионите фенове по целия
свят,които го подкрепяме,не съществуваме.

# 358
Здравейте “ултраски“!!! Нали така ни наричат в другите теми, заради безгланичната ни любов към Енгин, който вече сме превърнали едва ли не във фетиш.
И понеже сме“ ултраски“ затова се тормозим толкова много от липсата на всякаква информация за Енгин и от вече неуважението към феновете. Защото аз така се чувствам - неуважена като фен.
Не че ще ме стопли едно негово приветствие или обръщение към феновете, но най-елементарната
професионална етика го изисква. Той е доста интелигентен, от младото поколение е и знае много добре що е то фен и има ли той почва в професионалното развитие на актьора.
Тогава нерде е? Нещо става с него. Поведението не е нормално. Или е в емоционална криза след двегодишно снимане или пък може да иска да уреди личният си живот, далеч от медийни намеси, визирам женитба и семейство.
Но е ясно едно, че след КВФ, както каза и Валя, никой не даде интервю за сериала. Имам чувството, че нещо във втори сезон се случи и то най-вече с властта в Турция. Дори смятам, че са подписали договори за  недаване  на интервюта. Нямам друго обяснение. В Турция явно сериалът е анатемосан, но пък ние сме информирани колко невероятно положително се приема в арабския свят и не само. Но пък нито един актьор  от КВФ не е отишъл в друга страна да дава интервюта, както се е случвало с други актьори от турски сериали. С това затвърждавам още повече тезата си за отричането на сериала в Турция.
Считам, че Енгин не може да преодолее този факт емоционално и понеже не е с поведение на касов актьор, се е затворил в себе си. Но познавайки характерите на такива хора от тяхната зодия, повярвайте ще се появи с блясък, но когато прецени, че всичко е много гарантирано и е искан на всяка цена за някой проект. Тогава той ще извади най-големият коз. Ще постави всичко е всеки на място. Това са моите субективни усещания.

# 359
Никъ`ф фетиш не е. Simple Smile)) Бог на екрана е той. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт