Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 065
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Миранда, ти ли беше пожелала да се отбележи този момент?

Май не съм аз  newsm78

# 361
Наистина - нямаше един ред за сериала - никъде!!! Казвам Ви, медиите са виновни и за пари правят всичко! Не се смущавайте от това! Изпращайте любовта си на Енгин!!!

# 362
  • София
Димана,  love001 txtloves

# 363
Димана,като добра орисница си-чул те Господ(и Енгин)!Нека сме и да си останем ултраски-мен пък това определение ме кефи.Интересни разсъждения за сериала с които аз съм съгласна.Истината за порядките,манталитета и отношението към насилието спрямо по-слабите боли и боде в очите.Затова не им е приятно,че този филм го има.Само не ми се вярва много Енгин чак толкова да се е впечатлил от тази реакция.Момчето явно си е непукист,защото бях чела,че по времето когато са ги спрягали с Берен че ходят по хотели в Чешме тя се е скъсала да отрича докато той е подминавал всичко с усмивка и мълчание.

# 364
Елинор, Димана  newsm10

А сега не искате ли малко екшън?

# 365

Май не съм аз  newsm78

Маричке,беше го обещала на мен  Hug Hug Hug
Дива  Hug Hug благодаря ти за клипа,направо ми се плачеше
докато ги гледах.

# 366
Ехаааааааааа! Simple Smile))

Вале, ектра ми дойдоха дивите танци. Simple Smile))   Hug

# 367

Май не съм аз  newsm78

Маричке,беше го обещала на мен  Hug Hug Hug
Дива  Hug Hug благодаря ти за клипа,направо ми се плачеше
докато ги гледах.

Бе... нали не съм Господ - забравям, забавям... Simple Smile)) Важното е , че адресатът не е забравил и си взима пратката! Simple SmileHug цунк! Simple Smile)

# 368
Момичета,на мен след три часа ми почва първата серия на 20мин с Туба(е и Фърат,де).Много се надявам да бъде успешен и интересен(а колко ми се искаше Енгин да играе в него)

# 369
Елинор, а още снимчици? Wink)) (Марица се пробва в ролята на змията-изкусителка във връзка с настъплението на годината на Змията ) Simple Smile))

# 370
Момичета,на мен след три часа ми почва първата серия на 20мин с Туба(е и Фърат,де).Много се надявам да бъде успешен и интересен(а колко ми се искаше Енгин да играе в него)

Начи ше докладваш! Тебе нарочвам за информатор по тая тема. Simple Smile) Щот аз "оня", със стъкления поглед органически не го изтърпявам на картинка. Simple Smile)

# 371
Ти не го и изтърпяваш(то и аз де),но ще играе момчето,няма да тъгува.Че и либов с Туба ще върти-кат пусне онзи ми ти французки чар,Туба направо ще падне. Joy Joy

# 372
Валя ,искам,искам... Laughing Laughing ооооооооооо......много се изкефих newsm44 newsm44
Супер ееееее. Hug Hug

# 373
Димана,като добра орисница си-чул те Господ(и Енгин)!Нека сме и да си останем ултраски-мен пък това определение ме кефи.Интересни разсъждения за сериала с които аз съм съгласна.Истината за порядките,манталитета и отношението към насилието спрямо по-слабите боли и боде в очите.Затова не им е приятно,че този филм го има.Само не ми се вярва много Енгин чак толкова да се е впечатлил от тази реакция.Момчето явно си е непукист,защото бях чела,че по времето когато са ги спрягали с Берен че ходят по хотели в Чешме тя се е скъсала да отрича докато той е подминавал всичко с усмивка и мълчание.

И аз се кефя на това, че сме ултраски.Моите усещания за Енгин е, че му пука. Това с Берен не му е пукало, защото е за някакви лични отношения, но му пука за ролите и това, какво послание те отправят към нацията. Казвам нацията, а не потребителите, защото Енгин е от поколението расло след военният преврат в Турция и това поколение е възпитано в сериозен национализъм и най-вечее възпитавано в лидерство, тоест ,че те като поколение ще изведат Турция на друго световно ниво.Ще дам пример от интервюто с арабската журналистка. Той тогава я поздрави с добре дошла в неговата родина, а не с добре дошла на снимачната площадка. В другите интервюта, които е давал той винаги говори за родината и новите нагласи на обществото.С двете си емблематични роли в АБО и КВФ той доказваше точно това си отношение към обществено-политическите настройки, за излизане от вековните клишета. И това неоценяване на КВФ го смазва, защото съм сигурна, че съществува политически натиск. Така си мисля, пак казвам, че е субективно усещане.

# 374
Валя ,искам,искам... Laughing Laughing ооооооооооо......много се изкефих newsm44 newsm44
Супер ееееее. Hug Hug

Съ присъединявам към възторга. Simple Smile) Ама сега, гледайки го отново, аз пък се накефих на Фатмето - как му съ фърли като дива котка на "оня", та да не стреля по Керимчо... Simple Smile)) Къф пинчер-нинджа - лъвица до лъва е тя. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт