Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 051
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Димана,като добра орисница си-чул те Господ(и Енгин)!Нека сме и да си останем ултраски-мен пък това определение ме кефи.Интересни разсъждения за сериала с които аз съм съгласна.Истината за порядките,манталитета и отношението към насилието спрямо по-слабите боли и боде в очите.Затова не им е приятно,че този филм го има.Само не ми се вярва много Енгин чак толкова да се е впечатлил от тази реакция.Момчето явно си е непукист,защото бях чела,че по времето когато са ги спрягали с Берен че ходят по хотели в Чешме тя се е скъсала да отрича докато той е подминавал всичко с усмивка и мълчание.

И аз се кефя на това, че сме ултраски.Моите усещания за Енгин е, че му пука. Това с Берен не му е пукало, защото е за някакви лични отношения, но му пука за ролите и това, какво послание те отправят към нацията. Казвам нацията, а не потребителите, защото Енгин е от поколението расло след военният преврат в Турция и това поколение е възпитано в сериозен национализъм и най-вечее възпитавано в лидерство, тоест ,че те като поколение ще изведат Турция на друго световно ниво.Ще дам пример от интервюто с арабската журналистка. Той тогава я поздрави с добре дошла в неговата родина, а не с добре дошла на снимачната площадка. В другите интервюта, които е давал той винаги говори за родината и новите нагласи на обществото.С двете си емблематични роли в АБО и КВФ той доказваше точно това си отношение към обществено-политическите настройки, за излизане от вековните клишета. И това неоценяване на КВФ го смазва, защото съм сигурна, че съществува политически натиск. Така си мисля, пак казвам, че е субективно усещане.

Не знам дали го смазва, ама че има нещо гнило в Турция по отношение на КВФ, има. Самият факт, че по време на АБО са направени толкова интервюта, а за КВФ - само арабското и тук-там по две думи в различни тв "новини" за мен е показателен.

# 376
Димана  newsm10 аз това още от лятото си го мислех,че има
натиск,за да не се дават интервюта.Щом са стигали до съд,
имало е и искане за спиране на сериала.

# 377
На уше... Simple Smile))

Скрит текст:
Engin Akyürek (Fatmagül'ün Suçu ne?)  44.51%  (18,448 Oylar) 

Murat Yıldırım - Suskunlar  43.7%  (18,114 Oylar) 

Дали акцията от тези дни дава резултат? Simple Smile)) Ако е така... честита ми Нова година! Simple Smile)) Хич и да не я броя тая анкета (щото има нещо сбъркано и в нея), важното е, че феновете на Енгин са ФЕНОВЕ! Simple Smile))

# 378
Маричке,ще има и снимчици   Kissing Heart Heart Eyes

# 379
Вярно, че е имало съд и други прояви на неодобрение, но сериалът е имал и солидна поддръжка на високо ниво. Така че не мисля, че натискът е причина за инф. затъмнение.

Маричке, това дето го каза на уше, и аз го чух. Краен резултат ли е?

# 380
# 381
Вярно, че е имало съд и други прояви на неодобрение, но сериалът е имал и солидна поддръжка на високо ниво. Така че не мисля, че натискът е причина за инф. затъмнение.

Кое тогава? Може би  нагласите на обществото, неготово да възприеме, че жената не е виновна?
Не знам, дано стане ясно някога, но надали!

Ако данните от Марица за анкетата са крайният резултат,  тогава: Честито, момичета!!!

# 382

Не знам. Simple Smile) Във фейса публикувах това:

Момичета, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Искам още веднъж да ви благодаря, че показахме на света, че феновете заслужават своя Енгин бей, а той - своите фенове! Simple Smile
Engin Akyürek (Fatmagül'ün Suçu ne?) 44.51% (18,448 Oylar)
Murat Yıldırım - Suskunlar 43.7% (18,114 Oylar)

Каквото и да се случи по-нататък с тази анкета (на която май не всичко и е наред Simple Smile)), важното е, че ние действахме заедно!

# 383
Маричке,ще има и снимчици   Kissing Heart Heart Eyes

Страхотна снимка! Някоя от нас под подобна снимка бе писала, че не е виждала по-хубав кюрд.

# 384

Само да поясня,че това го мислех лятото,когато чакахме интервюта
след края на филма.Сега вече няма оправдание да не каже поне
две думи .

# 385
 Joy

В Пакистан имат ток. Simple Smile)) Дано си гледат на спокойствие КВФ. Simple Smile)  InshaAllah!

Скрит текст:
Engin Akyurek Fans Pakistan харесва Вашата Публикация на стена: "Girls HAPPY NEW YEAR! I want to once..." 18:04

# 386
# 387
Постнах им асланчето... Simple Smile))

И сръбкините са много дейни фенки. Simple Smile) И те се обадиха от файса си (не по единично, а офишъли Wink) Wink Правят страхотни колажи те с Булута... много ме кефят. Simple Smile

# 388
Момичета, гласувах, резултатът се променя, значи анкетата не е затворена все още, не знам докога е.

# 389
Момичета, гласувах, резултатът се променя, значи анкетата не е затворена все още, не знам докога е.

Затова постнах и посланието. Радвам се, че не само ние се ядосахме на простотията, ами всички се амбицираха и задействаха. Сега, каквото и да стане, резултатът стои в нет-пространството, зафиксиран (плюс изказаното предположение-намек за манипулации)... ония, манипулаторите, мое си дрънкат после квот си щът! Simple Smile

Това ми звучи като отговор...

Engin Akyurek Universal Fans Club
We hope that you will come up with an outstanding project in 2013 and bring the house down once again

И ние, момичета, и ние... Simple Smile))

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 18:20 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт