Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 121
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Маричке,видях го асланчето във Фейсбук,доста работа си
свършила по страниците  Hug Hug
Браво на теб! smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 391
# 392
Маричке,видях го асланчето във Фейсбук,доста работа си
свършила по страниците  Hug Hug
Браво на теб! smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Ох, мамин тъжен... цунк по разплаканите очета! Simple Smile)))

Благодаря, аз просто действам според разбиранията си. Simple Smile Ако всички фен-клубове се обединят с искане Енгин да се покаже, мисля, че ще успеем. Simple Smile)) Инак всеки да си ахка на своята си страница не върши работа...

# 393
Маричка,гласувайте и заради мен,че аз съм заредила три екрана STAR TV за 20 мин и компютърът ми направо се задъхва.

# 394
Ето, например за онова писмо, което искахте да напишем до пресата... брига ги бг-новинарите Енгин... той да не е бат` Бойко? (не че съм му фен на батето... Simple Smile))) Но едно такова писмо, написано от името и по някакъв начин - заверено - от феновете, преведено на турски и изпратено до електронните им медии вече би могло да свърши работа... Така поне си мечтая. Simple Smile))

# 395
Маричка,гласувайте и заради мен,че аз съм заредила три екрана STAR TV за 20 мин и компютърът ми направо се задъхва.

newsm10 Simple Smile))

# 396
  • Варна

Момичета  Hug здравейте и честита новата 2013 година
Да ви донесе много,много здраве и късмет..........
И сбъдване на мечти....

# 397
Честита да е и твоята година, Аниста! Simple Smile  Hug Липсваше ни. Simple Smile

# 398
Ето, например за онова писмо, което искахте да напишем до пресата... брига ги бг-новинарите Енгин... той да не е бат` Бойко? (не че съм му фен на батето... Simple Smile))) Но едно такова писмо, написано от името и по някакъв начин - заверено - от феновете, преведено на турски и изпратено до електронните им медии вече би могло да свърши работа... Така поне си мечтая. Simple Smile))

Е тази идея ми харесва,да се прати до турските медии и да е от името
на много голяма група фенове от различни държави,ама как ще се
осъществи ..... newsm78 newsm78

# 399

Е тази идея ми харесва,да се прати до турските медии и да е от името
на много голяма група фенове от различни държави,ама как ще се
осъществи ..... newsm78 newsm78

Е, как се осъществи подкрепата с гласуването? Нали това е ролята на фейсбук - да бъде мрежа за общуване. Simple Smile)) Дава се предложение във всички групички, като помислят много глави заедно, ще се измисли начин. Simple Smile

# 400
Ели,ще създадем Engin International-"фенове от всички страни обединявайте се!" Joy Joy Joy

# 401
Ели,ще създадем Engin International-"фенове от всички страни обединявайте се!" Joy Joy Joy

Па лошо ли е? Simple Smile)) Щом и на мен, сакатата в иглиша, чичко гугъл помогна... ше се разберем някак с всички останали - фарси, франсе, спаниш, грек, сербиан и прочее. Simple Smile))

# 402
За сега групичката ни за 20 мин е малка-десетина човека-като си спомня ,че за КВФ се събираха по 300-400 човека в темата!!

# 403
Оф беееееееееее Тъжен, но хубав клип...

# 404

newsm10
Велияна,той универсалния клуб е такъв, ама не пречи
да има и интернационал.

Общи условия

Активация на акаунт