Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 155
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • AMS
Искаше ми се предишния пост да бъде последен по този болен за мен въпрос с мълчанието на Енгин. Но не би. Няма да се заричам!
Сега ще се постарая да ви отговоря на това, с което не съм съгласна, НО в никакъв случа не искам да ви кажа, с отговорите си, че ви обиждам!!! Напротив - Обичам, ви!!! На вас дарявам всичкото си свободно време!!! Вас сънувам, с вас разговарям ... Вие сте моя живот!!!
milkaradeva - "Старата песен на нов глас сте подели. ... " Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш това е любов." - Обичай ме сега, когато те обичам, когато твоя съм,.. защото утре ще е късно и непоправимо

Скрит текст:
Кога ще дойдеш ти?
Когато си отида
и сетните ми стъпки
отехтят далече?
Кога ще си със мен?
Когато те зазида
сред четири стени
самотната ти вечер?
Кога ще ме съзреш?
Когато в друго рамо
притисната отмина
с поглед във земята?
Кога ще ме зовеш?
Когато видиш само,
че губиш ме - далечна,
чужда, непозната?

Обичай ме сега,
когато те обичам!
Когато твоя съм,
жадувай ме, зови ме!
Сега простри ръце,
когато ще дотичам!
Че утре ще е късно
и непоправимо.

Блага Димитрова

Скъпа, моя приятелко, Димана!!! Знаеш колко те ценя, но не мога да се съглася с някой неща, като например - "Дори смятам, че са подписали договори за  недаване  на интервюта. ... В Турция явно сериалът е анатемосан,.." "И това неоценяване на КВФ го смазва, защото съм сигурна, че съществува политически натиск."
Както и не съм съгласна с Марица -  "В простотии той няма да се включи..." и  miranda78 -  "Наистина - нямаше един ред за сериала - никъде!!!"

За мен сериала дори в самата Турция  си каза думата!!! Този филм има кауза!!! Тя, може би там, не се харесна на политиците, но не на всичките!!! Дори да е имало забрана за даване на интервюта и политически натиск,  борбата трябва да продължи с други средства!!! Да това е борба!!! Това не са простотии! Нима така може да се остави двугодишния живот, труд, кръв, пот и сълзи!? Всеки намери по един, или друг начин да продължи да е верен на каузата на филма!!!  Участва в обществени проекти, прави други филми, появява се по някакъв начин в медиите, макар и под друга форма, но всички го свързват с КВФГ. А този, който мълчи - казва с мълчанието си  - Аз бях до тук!!!   Нима Ферат Челик, с образа си от КВФГ, е по-достоен да поддържа каузата на сериала? Нима за всички участници не важи политическия натиск и ...? Явно е желанието на зрителите, да обсъдят този сериал с изпълнителя на главната роля!!! Как и къде да стене това ли? Ами нета е медия!!! и то най-силната напоследък!!!

# 406
Искаше ми се предишния пост да бъде последен по този болен за мен въпрос с мълчанието на Енгин. Но не би. Няма да се заричам!
Сега ще се постарая да ви отговоря на това, с което не съм съгласна, НО в никакъв случа не искам да ви кажа, с отговорите си, че ви обиждам!!! Напротив - Обичам, ви!!! На вас дарявам всичкото си свободно време!!! Вас сънувам, с вас разговарям ... Вие сте моя живот!!!
milkaradeva - "Старата песен на нов глас сте подели. ... " Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш това е любов." - Обичай ме сега, когато те обичам, когато твоя съм,.. защото утре ще е късно и непоправимо

Скрит текст:
Кога ще дойдеш ти?
Когато си отида
и сетните ми стъпки
отехтят далече?
Кога ще си със мен?
Когато те зазида
сред четири стени
самотната ти вечер?
Кога ще ме съзреш?
Когато в друго рамо
притисната отмина
с поглед във земята?
Кога ще ме зовеш?
Когато видиш само,
че губиш ме - далечна,
чужда, непозната?

Обичай ме сега,
когато те обичам!
Когато твоя съм,
жадувай ме, зови ме!
Сега простри ръце,
когато ще дотичам!
Че утре ще е късно
и непоправимо.

Блага Димитрова

Скъпа, моя приятелко, Димана!!! Знаеш колко те ценя, но не мога да се съглася с някой неща, като например - "Дори смятам, че са подписали договори за  недаване  на интервюта. ... В Турция явно сериалът е анатемосан,.." "И това неоценяване на КВФ го смазва, защото съм сигурна, че съществува политически натиск."
Както и не съм съгласна с Марица -  "В простотии той няма да се включи..." и  miranda78 -  "Наистина - нямаше един ред за сериала - никъде!!!"

За мен сериала дори в самата Турция  си каза думата!!! Този филм има кауза!!! Тя, може би там, не се харесна на политиците, но не на всичките!!! Дори да е имало забрана за даване на интервюта и политически натиск,  борбата трябва да продължи с други средства!!! Да това е борба!!! Това не са простотии! Нима така може да се остави двугодишния живот, труд, кръв, пот и сълзи!? Всеки намери по един, или друг начин да продължи да е верен на каузата на филма!!!  Участва в обществени проекти, прави други филми, появява се по някакъв начин в медиите, макар и под друга форма, но всички го свързват с КВФГ. А този, който мълчи - казва с мълчанието си  - Аз бях до тук!!!   Нима Ферат Челик, с образа си от КВФГ, е по-достоен да поддържа каузата на сериала? Нима за всички участници не важи политическия натиск и ...? Явно е желанието на зрителите, да обсъдят този сериал с изпълнителя на главната роля!!! Как и къде да стене това ли? Ами нета е медия!!! и то най-силната напоследък!!!

Дива, грешно си ме разбрала. Simple Smile)) Казвам, че няма да се занимава с простотии, като имам предвид жълтини. Simple Smile)) Каузата не е такава (клюка, имам предвид). И не само Фърат Челик участва в благотворителните акции във връзка с тази кауза. На снимките Енгин Акюрек/ Керим е застанал рамо до рамо с Мустафа Налчалъ в името на тази кауза. Тъй че, да се говори за отдръпване и мълчание от негова страна е преувеличено и прибързано.

Колкото до желанието на зрителя да обсъжда, ами той де факто си обсъжда - форуми, фейсове и пр. са за тази работа. И защо само Енгин да е длъжен да обсъжда КВФ? Simple Smile) Сценарист, режисьор, останалите изпълнители не са ли замесени в създаването на филма? Simple Smile) Но и те си малчат... Какво става в Турция по отношение на КВФ можем само да гадаем. Едно е ясно - има някакви задкулисни игри. Инак щяха открито да обсъждат изводите от филма в пресата и медиите си.

# 407
Аниста  Hug Hug Честита Нова Година!
Да ти донесе здраве,любов и много радостни мигове!

# 408
  • София
Дива,  

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 19:13 от Dilemi

# 409
Тъкмо надниквам в темата, чета за нов международен фен клуб, и изведнъж като бомба емоционалния пост на Дива!  Hug

Страхотен пост! Моето мнение го знаете, няма да се повтарям, само че бих искала да ви обърна внимание, че писмото до г-жа Дурак беше публикувано на много фен страници във ФБ и получи добра подкрепа. Тъй като го публикувах от моя профил, имах удоволствието да проследя харесванията и коментарите, главно от админите на тези страници, все изказващи съгласие с нашето мнение.
Мисля, че обединението е налице. Както знаете, има кампания и в туитър, така че трябва само да продължим тази линия. Не сме само ние, които се чудим какво става. Не сме само ние, които чакат официална информация за ЕА.
Според мен, има достатъчно фен клубове във ФБ, които са активни. Нека използваме тяхната сила. Следващия път да публикуваме писмото от името на всички тях.
Честно казано, след като Engin Akyurek hayran Sayfasi го споделиха, мисля, че текстът ще стигне и до Енгин. Така или иначе, началото на обединението е поставено, нека го продължим, помощта ни за Енгин ще бъде по-силна.

# 410
Привет момичета !

На тези с които не сме си честитили Новата 2013 година снощи на online посрещането - да сте живи и здрави, да имате късмет, щастие и много любов !

Понеже аз си дадох една дълга следобедна почивка - сега почти един час наваксвам с четене.

По дискутираната тема - ще си замълча / каквото съм имала да кажа - казала съм го /.

Дива - страхотна песен и подбрани кадри - много ми допада тази симбиоза между двете !

Аз имам въпрос -  дайте малко Ф 5 - за да прочетете нещо на по задните страници и да ми отговорите на един въпрос " Как е възможно някой регистриран като мъж - да пише толкова хубаво в ж.р. ед.ч. /

Ако е мъж - що не се представи и даде - мъжкото си виждане ?
Ако е жена - що се регистрира като мъж ?

# 411
Тъкмо надниквам в темата, чета за нов международен фен клуб, и изведнъж като бомба емоционалния пост на Дива!  Hug

Страхотен пост! Моето мнение го знаете, няма да се повтарям, само че бих искала да ви обърна внимание, че писмото до г-жа Дурак беше публикувано на много фен страници във ФБ и получи добра подкрепа. Тъй като го публикувах от моя профил, имах удоволствието да проследя харесванията и коментарите, главно от админите на тези страници, все изказващи съгласие с нашето мнение.
Мисля, че обединението е налице. Както знаете, има кампания и в туитър, така че трябва само да продължим тази линия. Не сме само ние, които се чудим какво става. Не сме само ние, които чакат официална информация за ЕА.
Според мен, има достатъчно фен клубове във ФБ, които са активни. Нека използваме тяхната сила. Следващия път да публикуваме писмото от името на всички тях.
Честно казано, след като Engin Akyurek hayran Sayfasi го споделиха, мисля, че текстът ще стигне и до Енгин. Така или иначе, началото на обединението е поставено, нека го продължим, помощта ни за Енгин ще бъде по-силна.

Така е. Обединението прави силата (да предположим, че цитирам кан Кубрат Wink))) Въпросът е вече към г-цата ли да се насочват въпросите, или да се търси турската преса, която е достъпна в електронен вид... както и др. медийни страници като гечета-мечета и пр. Simple Smile))

# 412
# 413
  • Пловдив

Тук съм...не сте забравени.

# 414

Смее ли ни се, или ни се радва?  newsm78 Simple Smile)) Wink))

# 415

Скрит текст:

Добрутро! Simple Smile))

# 416
  • Варна
Марица,Елинор  Hug

Гледам,темата "къде си Енгин" пак на дневен ред Laughing
Всъщност, тя винаги си  е била актуална и сигурно ще продължи да бъде......
Това е избора на Енгин и вече си мисля,че май нищо не ще е в състояние да го промени ooooh!
Великолепния век има много по-големи проблеми с правителството,но не пречи да излизат с актьорите му интервюта newsm78

# 417
# 418
Марица,Елинор  Hug

Гледам,темата "къде си Енгин" пак на дневен ред Laughing
Всъщност, тя винаги си  е била актуална и сигурно ще продължи да бъде......
Това е избора на Енгин и вече си мисля,че май нищо не ще е в състояние да го промени ooooh!
Великолепния век има много по-големи проблеми с правителството,но не пречи да излизат с актьорите му интервюта newsm78

Аз, честно казано, съм спокойна относно Енгин. Сто пъти съм казвала - момчето е работохолик и си обича професията - ще снима. Simple Smile Но понеже мамчетата се вълнуват и споделят, вземам отношение. Simple Smile) Освен това съм май от тия, за които казват "шило в торба не стои". Simple Smile)) Имам ли вариант и възможност за действие, правя го. Simple Smile) Шило или мерудия, надявам се, че никого не затормозявам с мението си. Simple Smile) Пък и лаф да става... нищо, че понякога е само бошлаф. Wink))

# 419
  • Пловдив

Скрит текст:

Добрутро! Simple Smile))

Толкова уважавам мълчанието му.... За това да му издирим мобилния - е, няма да стане, но накрая на клипчето ще чуем гласа му.

Общи условия

Активация на акаунт