Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 154
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Само за куриоза. Simple Smile В анкетата калдаръмът пак се надига... неговото време на денонощието е. Simple Smile)) Да разбирам де мога да им постна едно мнение на тия организатори на анкетата, ще им кажа няколко сладки думи, ама... карай да върви. Simple Smile))

# 421
  • Варна

Аз, честно казано, съм спокойна относно Енгин. Сто пъти съм казвала - момчето е работохолик и си обича професията - ще снима. Simple Smile Но понеже мамчетата се вълнуват и споделят, вземам отношение. Simple Smile) Освен това съм май от тия, за които казват "шило в торба не стои". Simple Smile)) Имам ли вариант и възможност за действие, правя го. Simple Smile) Шило или мерудия, надявам се, че никого не затормозявам с мението си. Simple Smile) Пък и лаф да става... нищо, че понякога е само бошлаф. Wink))

То е ясно,че той ще иска да работи,лошото е ,че няма в какво Thinking
И така както върви,не се знае кога ще има нещо,което той да одобри.... Cry

# 422
# 423
  • София

# 424
Като са се хванали комшиите да правят римейки,да вземат да направят римейк на Дързост и красота с Енгин в ролята на Рич,тъкмо ще си го гледаме докато измрем. Joy Joy Joy

# 425
Като са се хванали комшиите да правят римейки,да вземат да направят римейк на Дързост и красота с Енгин в ролята на Рич,тъкмо ще си го гледаме докато измрем. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10  Аз съм "за", ама дали Енгин ще се съгласи да спи с всички актриси? Simple Smile)))

# 426

Велияна, сетих се за една реклама на бразилски сериал:
“Започва излъчването на нов сериал, състоящ се от 3456 серии. За хора над 70 години ще бъде излъчен в съкратен вариант.“ Joy Joy Joy Joy

# 427

Дилеми, да не би да си се научилада правиш гифчета? Simple Smile Ако е тъй - поздравления! Simple Smile

# 428

Велияна, сетих се за една реклама на бразилски сериал:
“Започва излъчването на нов сериал, състоящ се от 3456 серии. За хора над 70 години ще бъде излъчен в съкратен вариант.“ Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Мдам... да му мислим ние, с гайдите... Simple Smile)))

# 429
Маричка,по въпроса за спането с актрисите-нали знаеш онзи руски пияница,който казал,че пие,но с отвращение,та и Енгин-ще спи,къде ще ходи,дори и с отвращение. Joy Joy Joy

# 430

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10  Аз съм "за", ама дали Енгин ще се съгласи да спи с всички актриси? Simple Smile)))

и до 5 000 епизод да не знае за коя е женен? Joy

# 431

Аз, честно казано, съм спокойна относно Енгин. Сто пъти съм казвала - момчето е работохолик и си обича професията - ще снима. Simple Smile Но понеже мамчетата се вълнуват и споделят, вземам отношение. Simple Smile) Освен това съм май от тия, за които казват "шило в торба не стои". Simple Smile)) Имам ли вариант и възможност за действие, правя го. Simple Smile) Шило или мерудия, надявам се, че никого не затормозявам с мението си. Simple Smile) Пък и лаф да става... нищо, че понякога е само бошлаф. Wink))

А така,ние всички искаме да се снима в стойностен проект, но ако
няма скоро такъв newsm78 newsm78 ще се крие ли до тогава newsm78 newsm78
Сега около празниците сигурно е имало благотворителни прояви,
но него го няма никъде,не става въпрос за показност,а тази известност,
която вече има ,може да послужи за пример на много хора.

# 432
Дива, знаеш, че сме на едно мнение за мълчанието. Цитираното ти несъгласие с част от моя пост е така, но с малко изместен фокус. Аз бях направила една взаимовръзка с касовият актьор по принцип, без да спомена, че съм имала предвид Берен. Ето тя се хвърли веднага в ново начинание, както и Фърат, а Енгин не. Какво е това? Дали не е някаква криза?Това бяха само нахвърляни разсъждения по въпроса, както и за “анатемосванетото “ на сериала, защото и Берен не каза нито една дума или аз нямам достатъчно информация.  Не се знае какви са задкулисните натиски в арт обществото и прочее и кой как ги приема. Не си ми усетила докрай мисълта. Но така е след новогодишна нощ като сме почнали пак насериозно. Joy Joy Joy txtloves

# 433

А така,ние всички искаме да се снима в стойностен проект, но ако
няма скоро такъв newsm78 newsm78 ще се крие ли до тогава newsm78 newsm78
Сега около празниците сигурно е имало благотворителни прояви,
но него го няма никъде,не става въпрос за показност,а тази известност,
която вече има ,може да послужи за пример на много хора.

Кой знае как стоят нещата там, в Турция?  newsm78 Ще послужи в чужбина. Simple Smile Там КВФ е оценен и коментиран и популярен. Simple Smile) Последното може и да важи за Турция, но първите две?...  newsm78 А положителната оценка е важна за участието в благотворителни акции на местна почва... Берен си я обичат още от ЗП (въпреки, че аз не одобрявам тази "забранена любов" и затова и не гледам сериала Simple Smile)) С КВФ тя просто си затвърди позициите. Говорихме и за мениджмънта на майка и... какво още да кажа?  Бошлаф ще е, каквото и да кажа. Simple Smile)

# 434

Елинор, няма пък само ти да вадиш хубави снимки... Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт