Баща му се намеси...

• 33 425
  • 631
  •   1
Отговори
# 120
  • София
на практика той е завел официално снаха в бащиния си дом. Обаче не съвсем. Цялата работа излиза като "малко бременна" - ни с женените са женени, нито със свободните са свободни.

# 121
  • София
За мен още от начало ултиматумът - "местим се или се разделяме" е бил някаква преломна точка в отношенията им.
Мъжа явно дъжи да става на неговата и не признава много чуждо мнение. А сега, едва ли не притиснат от баща си да се изнесе, е решил, че не си струва тази "жертва" заради жената, с която е.

И само да добавя, че тати може да е наясно с повече подробности от теб самата.....за личния ви живот и особено за този на сина си....

# 122
  • София
Авторката така и не отговори на въпроса - Как реагира милото като разбра, че няма да бъдат заедно на Нова година?
Затова аз ще задам друг - С кого отиде милото на бизнес празнуването на Нова година?

# 123
Дзвер, е, с кого....с "бизнес" партньори. ))))))

На авторката явно хич не и се отговаря на въпроси. Но иначе недоволства от изказаните предположения. )
Сега пък оправданието беше, че е работен ден...
Винаги съм се чудела, защо човек пуска тема, когато не желае да чува различно мнение....

# 124
Ами, предполагам, че е очаквала, имайки предвид насоката от първия й пост, повечето мнения да са от типа:
"ама как може родителите така да се месят в отношенията/връзките на децата си!Що не си гледат своя живот и да оставят младите да живеят своя.....!"
а то не се получи точно така.
Та, разбираемо е нодоволството, когато очакванията се разминават с полученото.

# 125
  • София
Защото всъщност не иска да чува разминаващи се мнения.
Авторката не е готова за челния сблъсък. Налага се да се повари още малко в собствен сос.  Peace

# 126
Аз така и не можах да разбера какво е наложило това преместване при родителите му.
Или е очаквал човека, че мама и тати ще се грижат за гаджето му, да не му е скучно....докато той уж е в командировки по работа. )

# 127
Аз така и не можах да разбера какво е наложило това преместване при родителите му.
Или е очаквал човека, че мама и тати ще се грижат за гаджето му, да не му е скучно....докато той уж е в командировки по работа. )

Или му трябват повечко пари, или иска да премести гаджето малко по-надалеч. Или и двете. 

# 128
  • Пловдив
ШоШ,нещата между вас двамата не може да са перфектни и той да те принуждава да се местиш при родителите му,баща му да води такива разговори с теб и да приема спокойно ти да празнуваш отделно Нова година.Имате някакви противоречия,неизгладени неща и ти си ги знаеш.Не си ги написала,което не е странно,но е невъзможно да се погледне картинката цялостно.

Пожелавам ти да се решат нещата и най-важното ти да вземеш решение за себе си

# 129
  Нова година, та Нова година... Може да не държат хората толкова на празнуването на Нова година.

Според мен на мъжа и му е криво, че баща му не одобрява мацката да живее там, сигурно се сърди и на нея, че не се е сближила с родителите му, и затова и се цупондри. Явно си е правил сметка там да живеят и да не плащат квартира, важно му е, а сега - пак изнасяне. Развалили сте му рахата на човека.

# 130
  • Плевен
Според мен проблема в подобни теми е, че всеки си разсъждава от собствена гледна точка, като съпоставя дадения казус със собствените си виждания за нещата. Което всъщност си е напълно нормално. Точно за това и няма как авторката да получи някакъв съвет, който да й е полезен.
По казуса имам следните хипотези:
Както и други тук, си мисля че разговора между сина и бащата е бил в посока да се изнесете, тъй като бащата не одобрява отношенията ви в този им вид. Причините може да са много - консервативен е, иска вече да има внуци, знае че сина му кръшка и му е жал за теб, мисли че ти кръшкаш докато сина му го няма....
Мисля също, че приятелят ти плаче и страда наистина, но че това е продиктувано, че той не е готов за живота, който другите очакват от него.

За мен посрещането на Нова година с бизнес партньори си е в реда на нещата. Незнам защо толкова се чудите. Това си е вечеря като всяка друга. Това, че голяма част от хората са свикнали да са с родата до девето коляно, съвсем не означава, че няма хора които да си празнуват отделно. Като тук аз си мисля, че става въпрос бизнес партньори със семействата си да празнуват, а авторката просто не е искала да отиде.
Ако мен ме поканят на Нова година, хора с които мога да правя бизнес, ще отида, пък дори и човека до мен да ми се разсърди.

# 131
Цитат
За мен посрещането на Нова година с бизнес партньори си е в реда на нещата. Незнам защо толкова се чудите. Това си е вечеря като всяка друга.....................................
Ако мен ме поканят на Нова година, хора с които мога да правя бизнес, ще отида, пък дори и човека до мен да ми се разсърди.

Ами , ето, различни сме.И затова и има такова разминаване в мненията....    Laughing
Аз не празнувам с родата до девето коляно, а само със съпруга и децата си.
Но смятам, че празниците са за това, да се празнуват с най-близките ни хора.И без това в забързаното ежедневие не остава кой знае колко време за общуване....
А извън празниците, годината има още около .....300 и повече дни, за бизнес общуване.
Не е необходимо и празника да превръщаме в бизнес.

Но, все пак , не това е същността на проблема в темата,макар че, мъжът й много пътува и не общуват явно кой знае колко...
Дано авторката внесе яснота.....
Иначе, пожелавам нещата да се развият според очакванията й.

# 132
  • Пловдив
Ние също не празнуваме с родата до 9 то коляно,а с приятели.Не си представям НГ с бизнес партньори.Това ще бъде една много скучна новогодишна вечер за всички.

# 133
Познавам доста такива отявлени бизнесмени, които се появяват на бизнес вечери с различни дами, но дори и те на Нова година са със съпругите си.

# 134
  • Плевен
Познавам доста такива отявлени бизнесмени, които се появяват на бизнес вечери с различни дами, но дори и те на Нова година са със съпругите си.
А да, тези всички ги знаем.
И аз познавам поне десетима такива, а съм виждала още повече.
Ама, ако питаш жените им е недопустимо на нова година да са с бизнес партньори, ама бизнес вечерите /с чужди дами придружителки/ през всичките останали дни, за тях си затварят очите.

Общи условия

Активация на акаунт