Баща му се намеси...

• 33 311
  • 631
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Трещи, наричам го "мъжът ми" за ужас на Краси.  Mr. Green

# 376
  Мъжът ми, как да го наричаш. Е докато сте по-младички може и да му викаш гадже, ама фактите се си факти.
  Това за представянето и мен просто ме убива Joy

# 377
Бащата/майката на детето ми!  hahaha
Въпрос на личен избор и усещане.  Laughing

Да, де, те в самотните така го наричат БНД - което показва отношението им.

tonkabonka и Iris04 , вижте се колко сте задръстени. Мъжът ми, вместо да обясниш подробно, че не сте женени и нямаш право на това обръщение.

# 378
  • Пловдив

Да, де, те в самотните така го наричат БНД - което показва отношението им.

tonkabonka и Iris04 , вижте се колко сте задръстени. Мъжът ми, вместо да обясниш подробно, че не сте женени и нямаш право на това обръщение.

Трещи,окъсня да се включиш в темата качествено,но все пак успя.  Joy

# 379
Моля, моля, нямат право само към титулуването "съпруг", мъж е друга работа.  bowuu

# 380
  • София
Ааа, съпруг и не бих използвала. Звучи ми толкова... задръстено.  Joy

# 381
  • До морето :)
Моля, моля, нямат право само към титулуването "съпруг", мъж е друга работа.  bowuu

Да де, тогава не се ли представя - "Съпругът ми"?  newsm78 Това, че казваш за някой: Мъжът/жена ми, не означава, че имате брак.  Grinning

На мен пък много ми харесва: Това е годеницата ми!
Но съпругът ми един път не ме представи така за 9 месеца.  Crossing Arms

# 382
  Точно, ако бяхме женени, щях да го представям "съпругът ми". А сега ми е най-обикновен мъж, нищо забележително.

Съпругът е малко като другарят - това  като в оня стар филм - Другарю, тази другарка на другаря ли е другарка?"

# 383
Да де, тогава не се ли представя - "Съпругът ми"?  newsm78 Това, че казваш за някой: Мъжът/жена ми, не означава, че имате брак.  Grinning

Аз това съм използвала само в официални документи. Не се сещам и мъжът ми да ме е наричал "съпруга", освен ако не реши да ме дразни със "Съпруго моя, слагай масата".  

# 384

Много е антисексапилно.

# 385
  • София
Ааа, съпруг и не бих използвала. Звучи ми толкова... задръстено.  Joy
Много е антисексапилно.
Да, ама от друга страна няма да се противя, ако мъжът ми ме извика, за да си изпълни съпружеските задължения.  Mr. Green

# 386
Да, ама от друга страна няма да се противя, ако мъжът ми ме извика, за да си изпълни съпружеските задължения.  Mr. Green
Официално са отменени  Mr. Green

# 387
  • До морето :)
То и аз моя не го представям така, освен тука във форума, но няма как. Трябва да избягвам повторенията на "мъжът ми"  hahaha

# 388
 Точно, ако бяхме женени, щях да го представям "съпругът ми". А сега ми е най-обикновен мъж, нищо забележително.

Съпругът е малко като другарят - това  като в оня стар филм - Другарю, тази другарка на другаря ли е другарка?"

Мда, вярно, че съм срещала - това е другарката ми. Веднага разбираш всичко, което се крие зад думата. Не просто жена, съпруга, а другарка.  

# 389
Официално са отменени  Mr. Green
Би ли цитирала къде.  Grinning В Семейния кодекс ли?

Съпружески задължения ми звучи като домакински задължения. То щом е задължение, за*би го. Не е ли с кеф, няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт