БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 115
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
samokovi пликчета са това - от онези, които се затварят горе като стиснеш на червената лентичка. Визитниците ги загледах, ама при тях отвора е отстрани (не отгоре) и реших, че има вероятност да ми изпадат конците Thinking. Джобове, залепих хоризонтално 3 ленти двойно лепящо тиксо и върху тях наредих на три реда пликчетата.
Това  с  бубинките  на  еминав  и  бачийска  също много ми харесва  -  пригледно е и всички цветове са ти пред погледа,  ама като си купиш чиле,  трябва да го навиваш на бубинката. А аз съм от мързеливите Mr. Green, така прибирам направо в пликчето Laughing
Реа страхотно сладурски картички Hug
samokovi къде мога да видя тези перминчета - много са готини, пъстрички Heart Eyes
albenapd и аз всяка вечер слагам ракийка и мезенце, ама никой не дойде  Joy и накрая си ги оправих сама hahaha. Така, че не прави моята грешка - да чакаш някоя от нас по желание и доброволно да дойде, ами направо посочвай конкретно  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 21:43 от didida

# 601
Всеки ден влизам и гледам само красоти.До скоро се занимавах с неща за игрите и за това няма какво да показвам.Преди няколко дена започнах Дъждовна вечер ,но не съм напреднала много.Една колежка го донесе рамкиран и много го харесах.Поставила съм си за цел да шия всяка вечер след работа по 1-2 часа и то докато си" гледам "филма по Нова Тв.

# 602
Ето схемичката. Не помня от къде я взех  http://media.snimka.bg/s1/1632/029508086.jpg?r=0

# 603
Здравейте момичета,

от много време ви чета, но чак сега се реших да пропиша. Дано приемате нови попълнения. Blush
Толкова красоти видях на тези страници - поздравления и продължавайте така!  Hug

Ще започвам да шия тази магнолия на Ланарте, а установих, че по легенда имам 2 различни знака, но с една и съща мартеница. (3608 и 3687 ДМЦ)  newsm78
Ще се радвам, ако някой вече я е шил и може да ми помогне.

# 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета,

от много време ви чета, но чак сега се реших да пропиша. Дано приемате нови попълнения. Blush
Толкова красоти видях на тези страници - поздравления и продължавайте така!  Hug

Ще започвам да шия тази магнолия на Ланарте, а установих, че по легенда имам 2 различни знака, но с една и съща мартеница. (3608 и 3687 ДМЦ)  newsm78
Ще се радвам, ако някой вече я е шил и може да ми помогне.

провери дали едното не е кръстче, а другото полукръстче  Hug не съм я шила и не мога да помогна с повече  Hug

# 605
Точно така си го представих и аз - много ми харесва идеята.
...............
samokovi пликчета са това - от онези, които се затварят горе като стиснеш на червената лентичка. Визитниците ги загледах, ама при тях отвора е отстрани (не отгоре) и реших, че има вероятност да ми изпадат конците Thinking. Джобове, залепих хоризонтално 3 ленти двойно лепящо тиксо и върху тях наредих на три реда пликчетата.
.................

А перминчетата са супер и са големички Simple Smile. Този, който шия, го купих оригинален комплект преди 2/3 години, но имам и пренабрани схеми, ето :
http://www.freefilehosting.net/permin90-4181

И другия с червените цветя и паячето го купих оригинал от ибей, но не съм го търсила още. Със сигурност се мотаят схеми някъде из сайтовете, ако ми попаднат ще ги дам.
................
samokovi къде мога да видя тези перминчета - много са готини, пъстрички Heart Eyes
................

# 606
Всички показвате такива красоти bouquet , че ахвам като вляза тук (въпреки че сега ми се случва по-рядко). Май е крайно време да се запиша с един етап. Вече имам два ушити цвята от подаръка ми от мама. Всъщност ушитото вече е малко повече, но ще добиете представа  Wink

Мисля, че дори и да не сте знаели кой гоблен ми е подарила, си личи от снимката Grinning

# 607
samokovi благодаря, но явно нямам програма, с която да отварям тези файлове. Ще ги търся при осинките евентуално тези перминчета. Simple Smile
Вики, аз веднага го познах гоблена Wink защото имам намерение той да ми е следващия.
boneli и аз се уча да гледам телевизия, да пийвам и хапвам и да бродирам едновременно Crazy, ама за сега съм на етап филми без субтитри поне, че нито успявам да чета, нито успявам да боцкам безгрешно Laughing после само разшивам hahaha. Мъжа ми пък иска и да си говорим.... Rolling Eyes, но това вече на следващото ми ниво на усъвършенстване ще го постигна hahaha   -  да бродирам, да ям и пия, да чета субтитри, да отговарям на безбройните въпроси на децата, коментирам филма или да водя разговор на друга тема....... Mr. Green. Всичко ще стане, тренинг му е майката bowuu
eletonbon не съм ги шила тези магнолии, но можеш да си сравниш ключа тук
http://club.osinka.ru/search.php?forum=57&q=%EC%E0%E3%ED%EE%EB%E8%E8

# 608
didida филма ,който следя е с дублаж.Домочадието е щастливо,че не говоря ,а  си боцкам и слушам тв.
Вики кой е гоблена,който шиеш?

# 609
  • София
Здравейте, момичета. Пак мноооооого красоти показвате.
Влизам да Ви покажа какво завърших снощи http://www.facebook.com/photo.php?fbid=591156397576608&set=a … ype=1&theater

# 610
st. Dobri, не, шие се само пълни кръстчета, благодаря ти все пак. Simple Smile
didida, благодаря и на теб. Simple Smile
Според ключа от Осинките, единия цвят  се шие с една нишка, при мен е с две, а моите 2 знака са един.  ooooh! (Ама като се замисля, този ключ ми допада  Mr. Green)

eminav, красива пеперуда!

Значи не съм единствената "мултифунктионална", лошото е, че домочадието иска още функции към наличните Crazy ...

# 611
...
boneli и аз се уча да гледам телевизия, да пийвам и хапвам и да бродирам едновременно Crazy, ама за сега съм на етап филми без субтитри поне, че нито успявам да чета, нито успявам да боцкам безгрешно Laughing после само разшивам hahaha. Мъжа ми пък иска и да си говорим.... Rolling Eyes, но това вече на следващото ми ниво на усъвършенстване ще го постигна hahaha   -  да бродирам, да ям и пия, да чета субтитри, да отговарям на безбройните въпроси на децата, коментирам филма или да водя разговор на друга тема....... Mr. Green. Всичко ще стане, тренинг му е майката bowuu ...

Ееее, значи мога да се гордея със себе си, аз трябва да съм на някакво следващо ниво - докато бродирам гледам филми само със субтитри.  Laughing

...Вики кой е гоблена,който шиеш?

Целувка за Снежен човек

# 612
  • Стара Загора
Аз също шия, докато гледам филм... Изобщо не мога да си представя да седна да гледам телевизия - ей така, със скръстени ръце, имам чувството, че ще се побъркам от толкова бездействие, което може да бъде оползотворено  Laughing

Ето и моята организация на конците ми:

Чантичката е временно решение, все пак запасите се очаква да се увеличават Mr. Green Имам си разпечатани и списъци с номера на ДМЦ и Анхор, както и на Дименшънс, и там си отбелязвам кои са ми налични. Когато си събирам конци за настоящия проект, си ги нанизвам на халкичка и не се разпръскват, докато шия. Тъй като са с отворчетата надолу, дори не ги вадя от пръстена, когато си взимам конец. Доста време се лутах, докато установя най-удобния за мен начин за съхранение и употреба на конците, но вече постигнах душевен мир Mr. Green

# 613
Вики, аз веднага го познах гоблена Wink защото имам намерение той да ми е следващия.
didida, Виктория напредва добре за сега, като се има предвид че ходи и на лекции и на работа, а и се е зарибила като баща си и играе игри в нета. Така че като го завърши веднага ще ти пратим оригинални мостри на конците, нали не си го поръчала.

# 614
Mмне, не съм си го поръчала.  Ще почакам Peace.
И без това искам да го ушия на 14К,  за да стане малко по-голям.  Благодаря   bouquet 

Еминав пеперудата е прекрасна. Ще шиеш ли и дневната?

Общи условия

Активация на акаунт