Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 031
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Сборна група фенки на Енгин от бг-мамма Joy Joy Joy

Велиянке !!!

Мисля си нещо и ще го кажа ...

Струва ми се, че в бързината да сложиш снимката си я объркала нещо ... сигурно си била без очила ... да речем... пък и нещо  забравяш - тоалетите бяха в червено пак де ... ама бяха други ...    

Истинската снимка

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy   Ще ме задавите от смях! Simple Smile))) овек да не ви изпусне от поглед за малко... я какви ги вършите!!! Simple Smile)) Мчи то от тоалета нищо не е останало... толкоза да го киприм и накрая - ачик-ачик! Simple Smile)

# 46
Мартичка,твоите са от подгряващата група!

Как подгряваща, тя направо прегряваща тая група... Simple Smile))

# 47
Мартичка,разкри ме-наистина са камуфлаж-слагат се много фистанчета едно над друго,че със всяко махане на фистанче,меракът се засилва!Абе изпитани мурафети! Joy Joy Joy

# 48

И Керим се парфюмира,нещо подгряващи-прегряващи групи имало..... newsm57 newsm57 newsm57

# 49
Дилеми,страшно обичам момента когато Керим си подготвяше тоалета за сватбата,но да ти призная тази музика я свързвам с особено неприятен момент от ЗП и затова някак си не ми се връзва към този щастлив момент за Фатмето и Керим.

# 50
Ели,много секси аромат има този парфюм,който Енгин използва-Gerlaine for men-на мен страшно ми допада.

# 51
Хъ... това го бях забравила... Simple Smile) Някой направил сравнение в раздел "най-красивите мъже на света"... (? къде това, не разбрах) Но резултатът бил 3:1 в полза на Енгин срещу принца на Дубай.. Simple Smile)

# 52
# 53
Мартичка,не искам да те притеснявам,но този принц като стъпи върху кредитните си карти,пък като се разхубави,нашият ще му диша прахта от джапанките!

# 54
Керим не само се парфюмира, но и премрежил поглед.............................направо ви вижда без фустанчета май  Laughing

Вижте какво пишат в Уноверсала, но дали е измислица от техния Енгинополис, не разбрах. Моля, който знае английски, да погледне.

Today, Engin Akyurek stopped by the Mirjana Basic Film Studios to discuss the details of the new offer presented by the movie director Mirjana Basic. When we asked the details of their conversation, Ms. Mirjana kindly explained that there wasn't anything certain yet but Engin Akyurek would review the details before giving a definite answer.

PP Усетих де вече, разходка из Енгинополис, ох, гладна кокошка просо сънува.

# 55
Ели,много секси аромат има този парфюм,който Енгин използва-Gerlaine for men-на мен страшно ми допада.

Велианка,при нашто момче всичко е на ниво.  Wink  Wink

# 56
Валя,пишат,че днес Енгин се е отбил в студиото на Миряна Башич,за да обсъдят детайлите по нов проект.Нищо още не може да се каже със сигурност е казала програмният директор Башич,но г-н Акюрек щял да разгледа подробно детайлите и да даде отговор-според мен е някаква измислица,защото каква е тая Миряна Башич в Турция?

# 57
Мартичка,не искам да те притеснявам,но този принц като стъпи върху кредитните си карти,пък като се разхубави,нашият ще му диша прахта от джапанките!

Таа пъ. Simple Smile))) Що така, бе, Миме? Simple Smile)) Ногу комерсиално... аз си оставам романтичка и пренебрегвам материалното като кредитни карти и прочее подробности. Simple Smile) Инак принцчето става - убаво очо вади... като на камилче...  ама на Енгин очото е по-убаво. Simple Smile))
Да не говорим за това как умее да го използва... това убаво очо... и двете, де. Simple Smile))

Не е най-доброто, с което разполагам ама не ми се търси... пък и още не съм стигнала на етапа на анатомистките - да дялкам снимките му на части - тук - очо, там - устни, на третото място... квото все сетите от анатомията му... Simple Smile)

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 23:12 от marytza

# 58
Валя,пишат,че днес Енгин се е отбил в студиото на Миряна Башич,за да обсъдят детайлите по нов проект.Нищо още не може да се каже със сигурност е казала програмният директор Башич,но г-н Акюрек щял да разгледа подробно детайлите и да даде отговор-според мен е някаква измислица,защото каква е тая Миряна Башич в Турция?

След като ми утихна вълнението от новия проект на Енгин, видях, че става дума за разходка из Енгинополис. Сори, подведох ви. Hug

# 59

След като ми утихна вълнението от новия проект на Енгин, видях, че става дума за разходка из Енгинополис. Сори, подведох ви. Hug

Споко... остай чиляка да се поразходи... ше ни мине. Simple Smile)) Wink) Тия бабочки с тоя Енгинополис ш`мъ уморят. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт