Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 352
  • 732
  •   1
Отговори
# 225

Момчето има белег на горна и долна устна - отвътрешната страна. Белег на брадата няма. Предното зъбче - горе ляво първо е имало ремонт...

Има белег и на брадата. Най-силно се забелязва този на горната устна, но има и на долната, а при определен ъгъл на светлината излиза наяве и този на брадичката...

# 226
# 227
Маричка,аз съм си 100% мъжка майка,май и в предишния си живот съм била и аз мъж или пък съм станала една злобна бабичка,защото гледам последните епизоди на ЗП и как пък капка състрадание не изпитах към великите терзания и страдания на Бихтер.

Ама аз тоя сериал никога пък няма и да го изгледам. Simple Smile)) Преди години дъщерята ме зарибяваше с него, сега една камара народ ми го вре под носа, но аз такава любов не приемам и не ща да я гледам и да се опитвам да и съчувствам. Не може ти да вървиш през трупове (е, не буквално), за да си надвиеш на мерака... Щото, както е посочила и пакистанката, в ЗП става въпрос за физическо привличане, не за духовно... и в ЗП любовта е по-скоро паразит, отколкото дар... Не може да се сравни по никакъв начин с изстраданата и трудно постигната невъзможна любов на Керим и Фатмагюл. Някой може да каже, че ЗП е по-реален, отколкото любовта на в КВФ. Е, аз пък не се интересувам какво ще ми кажат. Simple Smile)) Нека похотта да е реалност, а всеотдайността и саможертвата - химера. Щом съществуват думи, с които да ги назовем, значи ги има. Но тази любов не е "лесен път" и не пада наготово.... трябва да положиш усилия, за да я достигнеш... Въпрос на гледна точка и избор - както всичко в живота... Кой както ще да си поставя цели, приоритети и мераци... Simple Smile)) Мен ми не дреме за ЗП и си гледам отново и отново КВФ.

Чудесно казано smile3501 smile3501 smile3501 smile3525
Очарована съм от постове като твоя, карат ме да се замислям все повече и повече за красотата и смисъла КВФ. Не че го мисля от вчера, с филма съм от 2011г., това лято и есен имах малко повече работа, но сега мисля да започна да го гледам пак, не знам за кой път.

# 228
Към снимката, която постнах преди да изляза... добавям и тези:

Скрит текст:

Всички тези са от една и съща сцена. Само на последната не личи, защото светлинате не пада под ъгъл, а фронтално върху лицето му.

# 229

Чудесно казано smile3501 smile3501 smile3501 smile3525
Очарована съм от постове като твоя, карат ме да се замислям все повече и повече за красотата и смисъла КВФ. Не че го мисля от вчера, с филма съм от 2011г., това лято и есен имах малко повече работа, но сега мисля да започна да го гледам пак, не знам за кой път.

Гледай го. Simple Smile) И аз ще продължавам да си го гледам. Simple Smile)

# 230
Goni  wavey wavey прекрасен клип,благодаря ти  newsm51 newsm51

# 231
Само дето не вярвам, че заради белега си пуска брада. Не му дреме на него за белега. И ушите не си е коригирал... въпреки, че аз на негова място бих го сторила - но аз съм жена и съответно - суетна, колкото и да не си го признавам. Simple Smile)) Рускините казаха, че имало някакъв метод за временно придърпване на ушната мида назад чрез пръчица и лепило. Вероятно тона са изрползвали в 5-а серия на КВФ, където вятърът му повдига косата. Защото ушетата му определено не са във вида, който познаваме от БЧ и Караилан в тези сцени, но пък и не стоят много естествено във вида, в който са прилепени... Даже мислех да коментирам, че пластичния му хирург не струва, ама сега няма кво да коментирам, щото не ги е коригирал. Енгин си застава пред нас така, както природата го е създала.

# 232
  • Пловдив

Според мен има корекция на ушите - но няма лошо...Има такава медицина - ум да ти зайде....Лека намеса...

# 233
Охххх не мога да се нагледам на новото качество... даже руския в устата на Керим започва да не ми пречи. Simple Smile)

Виждат се хубаво красивите очи и изразителните погледи.. Simple Smile))Ако увелича, направо всяка мигличка се вижда. Simple Smile))) Много съм претенциозна към качеството на картината, ама то е заради работата с фотошопа...

Сега вече няма да завиждам на др. заради качествените снимки. Simple Smile))

# 234
  • София
Марианка,  Hug гледам Интикама-а с Берен по линка, който ни даде. Само не разбрах дали това е пилотна серия или редовна, в директно излъчване? newsm78 newsm78 newsm78

# 235
  • Пловдив
Марианка,  Hug гледам Интикама-а с Берен по линка, който ни даде. Само не разбрах дали това е пилотна серия или редовна, в директно излъчване? newsm78 newsm78 newsm78

1 серия, редовна. Като Фатмагюл - в най-тежките моменти - естествена...А партньорът - отврат грозен...Да го д...а пред наш Енгин. Музиката - нищо и тя. Не се настройвам, но това е истината.

# 236
Аз пък все още не мога да вдяна от какъв зор се прави турски римейк на Отмъщението-филм който в момента се излъчва в 58 страни с голям успех,а на всичкото отгоре със същия американски сценарист. newsm78

# 237
  • София

1 серия, редовна. Като Фатмагюл - в най-тежките моменти - естествена...А партньорът - отврат грозен...Да го д...а пред наш Енгин.

За сега само ходят напред-назад, Тцъъъ, не ми хваща окото и интереса Cry

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 21:04 от Dilemi

# 238
# 239
Мене пък не ми хвана окото и оригиналът на Отмъщението. Simple Smile Изгледах две серии по Нова и съм до тук... сюжетът не ме грабва. Предпочитам От местопрестъплението. Simple Smile Там поне научавам различни неща. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт