Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 212
  • 732
  •   1
Отговори
# 435

Познахте ли кои са очите под маската?

Joy Joy Joy

Миле, с тия шлемове и маски... врът ставам. Simple Smile))

# 436

И аз бих искала да го гледам... нали съм си едно непорасло на акъл дете - умирам си за фентъзита. Simple Smile)

Има, няма домати,  Rolling Eyes  май няма да ми хареса!  ooooh! Не харесвам фентъзи филми, дразни ме бутафорията, и в сюжета и в реализацията на този род филми. Crossing Arms  Ще се прежаля заради Енгин, Hug  ама ще се насилвам!  Cry Поне сега така мисля. Thinking

Дилеми  Hug ще го гледаш и още как  Shocked Shocked и даже много ще
ти хареса.... Laughing То и аз не обичам да гледам фантастика,обаче
няма да изпусна този филм,само да не ни пратят за зелен хайвер.... newsm03

# 437

https://www.facebook.com/Hititya.1

Това е фейсът на "Тайната на медальона". Като се влезе в него и се кликне на информация има редче Участват:Emir Berke Zincidi,Serra Yılmaz, Gürkan Uygun, Avni Yalçın, Uğurkan Erez, Okan Yalabık, Mete Horozoğlu ve Engin Akyürek.

Вътре в снимки е и Енгин....Да се забавляваме и занимаваме. Истината през февруари. Може и трите филма да са готови...Знае ли се. Може само първият да е готов. Ще се снимат другите два и извън Турция.

Направо го мразя тоя фейсбук... като тръгнеш да дириш нещо в него, мое си Умреш, докато го намериш. Simple Smile))

# 438

И аз бих искала да го гледам... нали съм си едно непорасло на акъл дете - умирам си за фентъзита. Simple Smile)

Има, няма домати,  Rolling Eyes  май няма да ми хареса!  ooooh! Не харесвам фентъзи филми, дразни ме бутафорията, и в сюжета и в реализацията на този род филми. Crossing Arms  Ще се прежаля заради Енгин, Hug  ама ще се насилвам!  Cry Поне сега така мисля. Thinking

Дилеми  Hug ще го гледаш и още как  Shocked Shocked и даже много ще
ти хареса.... Laughing То и аз не обичам да гледам фантастика,обаче
няма да изпусна този филм,само да не ни пратят за зелен хайвер.... newsm03

Ако Енггинчо е вътре, не само няма да го изпуснем, ами ще го гледаме пак до безкрай. Simple Smile)))))))))

# 439
# 440
Ох че красота... каква интересна идея! Simple Smile)

# 441

Коя е тази кака?

# 442

Някоя от многото... мое ли се оправи с тех чувяк? Simple Smile)

# 443
# 444
Според мен е от родата.

# 445
Ето ви ръка да сравнявате ... newsm78
еееееее,сега пък не мога да намеря съблечен Керим..... #Crazy

# 446
Ето ви ръка да сравнявате ... newsm78
еееееее,сега пък не мога да намеря съблечен Керим..... #Crazy

хахахахахах ми да ти го съблека? Simple Smile))))

Те ти и ръчичка...

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 17:16 от marytza

# 447
Да ви се хапва нещо сладко ?
По едно  парче торта от Фатмагюл, може и от Керим - ако все пак се реши да ви отреже едно парченце / нещо много се колебае / защото твърдо бил решил да си хапва сам при това всичката торта.

Някой вече е започнал.

Рових се в старите си "драсканици" и вижте какво открих.

Скрит текст:
Тортите на семейство Ългаз !
Винаги подарявани и и най-важното  правени с любов към най-скъпия човек – какъв по-красив спомен от това !

Тези които подари Керим на Фатмагюл за рожденните и дни винаги обаче бяха  съпътствани с важни събития.

На първият рожден ден  - вече се бяха научили да живеят заедно / макар и в различни къщи /, към Фатмагюл беше отправен  много важен въпрос  „ Ще се омъжиш ли за мен  с желание и  по собствена воля ?” , а самата Фатмагюл даде спонтанно отговор  -  „ Няма да ме загубиш, ще бъда с теб”   на друг   въпрос .

Но  другият рожден ден /следващата година / освен с красивата изненада –парти,  ще бъде запомнен  и с още една изненада – неочакваното откритие, чe още някой  макар  и невидим, недвусмислено заяви своето участие във семейното  празнуване.   Фатмагюл  и Керим получиха най-ценният си дар от живота.

Тези които направи Фатмагюл за Керим  с много любов също бяха придружени с  важни и за двамата  събития.

Първата годишнина от сватбата – „ Да не се разделяме Керим!” – тези думи го направиха най- щастливият човек, защото той беше готов да си тръгне  въпреки обичта си към нея.

След това, когато беше болен  -беше и  обгрижван по най-добрият начин. Получи  и засвидетелстване на обичта която другите изпитват  към него  – както от сестра си,  така и от семейството.  Най-хубавото и силно лекарство обаче бяха искрените думи „Обичам те Керим”  изречени от Фатмагюл.

Първият му празнуван рожден ден – подареният семеен албум и пожеланието „ Да остареем заедно, Керим”.

Сватбената торта – красив и пълен с любов семеен спомен.

Това бяха сладките изкушения предлагани  „ от” и   „ за”  Фатмагюл и Керим.

Бъдещето  естествено ще добави нови, красиви и вълнуващи  „сладки” спомени  в техният семеен  албум.

# 448
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGv8ejttF103lBhwmJApnR3-ESOIUaN62IDIs35fFVbGyLzsIQyR8uVb8GWg[img]
Обзалагам се,че ще се видим скоро.ТЪРПЕНИЕ!

# 449
Маричке,какво направи сега  Shocked целия го съблече  Embarassed Embarassed
Не така,нали ръцете сравняваме Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт