Жива вода

• 101 539
  • 133
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Нямя как да ти дам линк защото баща ми ми я прати от италия ами чувствам се доста добре нз дали е на внушение а със мъртвата вода си миех кожата и найстина акнето ми изчезна от нея

Не може ли поне марка,  модел ............ някакво инфо   bouquet

# 16
Ще говоря довечера с една позната тя също си беше купувала само че от троян от някакъв личител на моята няма нито марка нито модел...

# 17
# 18
Недейте да ги мерите с лакмусче . Вкарате ли наука в един мит балона се пука  Joy

# 19
Няма ли кой да подбутне темата, някой от обещалите да проверят за кани или уреди, моля да пишат!

# 20
Аз бях купила една кана за повишаване на алкалността на водата,но се оказа,че тя въобще не променя ph- то и съответно я върнахме.В магазина ни обясниха,че трябвало да ползваме минерална вода  #Crazy както и да е.. няколко дни след нашата рекламация вече такива кани не се предлагаха в магазина.

# 21
  • У дома
Аз пък поръчах озонатор. След ден-два ще пия вода, обогатена с озон. Гледам, че и в БГ има подобни машинки. Някой да е чувал/пробвал?

# 22
Извинете , а хемороиди лекува ли?

# 23
  • Пловдив
Atalanta , а от къде я поръча , може ли линк   bouquet

# 24
Здравейте, днес си купих активаторът за жива вода на д-р. Нешо Нешев. Искам да ви попитам, защото нещо не ми е ясно "Живата вода" е тази която  е алкална и е с ph например 10. Всъщност тази вода ще намали ph-то в организма.

# 25
Живата вода е тази, които има високи стойности на ph. така че ако това, което си взела нaмалява ph-то няма как да неутрализира киселинността в организма. с други дума няма да е никаква жива вода и едва ли ще има голяма полза.

# 26
Живата вода е тази, които има високи стойности на ph. така че ако това, което си взела нaмалява ph-то няма как да неутрализира киселинността в организма. с други дума няма да е никаква жива вода и едва ли ще има голяма полза.

Мислила съм си да си взимам жива вода за прочистване, обаче не знаех, че можеш да си я направиш. А пък аз гледам по-често да слагам някакви витамини в нея, че като знам какво наистина тече от тръбите...

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 11:57 от stefanie_m

# 27
пробвала ли си с минерални капки, те даже много помагат на метаболизма?

# 28
Какви са тези минерални капки??

# 29
Минералните капки са содичка бикарбонат с добавен овкусител обикновено с вкус на мъх или дървесна кора . В някои случаи и добавена боя тип перла .
Винаги идват от Тибет , Хималаите или Северна Индия .

Общи условия

Активация на акаунт