Жива вода

• 101 556
  • 133
  •   2
Отговори
# 45
Magi, да разбирам, че си против живите води, нали? Или поне не вярваш в ефектите им?  Wink

# 46
Magi, да разбирам, че си против живите води, нали? Или поне не вярваш в ефектите им?  Wink

Да разбира се това е поредния продукт , при който идеята е правенето на пари.

# 47
То реално доста от добавките са така Simple Smile Да речем би трябвало да можем да си добавяме живите бактерии от киселото мляко, вместо да пием пробиотици...

# 48
Уредите, които правят жива алкална вода се наричат йонизатори за вода. На принципа на електролиза разделят водната молекула на отрицателно заредени OH- и положително заредени H+.
Йонизаторите са скъпи уреди. На пазара се предлагат кани за активиране на водата, които на практика не повишават алкалността на водата. Също така евтините, китайски модели йонизатори не постигат добри резултати.
На времето Японците са направили връзка между живата вода и здравословното състояние на човешкия организъм. Доразработили са започнатото от Руснаците и сега йонизаторите са доста разпространени именно в Япония.

# 49
  • Sofia
АКТИВАТОРИ За ЖИВА ВОДА
http://www.bio-produkti.com/

# 50
pavirani ,

не искам да засягам никого и за това ти се извинявам ама... четете малко химия или физика преди да изцепите някое такова изказване де Simple Smile
Така рискувате да се скарате с милионите последователи на Ил Браун  Laughing

# 51
Нямам намерение с някого да се карам, а в никакъв случай с последователите на Ил Браун.  Simple Smile

Все пак се замислям защо са толкова търсени йонизаторите за вода.

# 52
 Когато пътувам, остава да нося и йонизиращ уред. Допада ми идеята за капките, защото е практична, мога да ги нося навсякъде със себе си, не заемат място. Това със замразяването на водата съм го чувала и преди, но в положителен смисъл.

# 53
Те много неща са търсени на пазара, но това не означава, че са най-практични. На мен йонизаторите ми идват малко в повече, при положение, че хората са измислили капки/добавки за тази цел. За мен не е много правилно без да си пробвал да твърдиш, че нямат действие и "всичко се прави за пари".

# 54
Уредите, които правят жива алкална вода се наричат йонизатори за вода. На принципа на електролиза разделят водната молекула на отрицателно заредени OH- и положително заредени H+.
Йонизаторите са скъпи уреди. На пазара се предлагат кани за активиране на водата, които на практика не повишават алкалността на водата. Също така евтините, китайски модели йонизатори не постигат добри резултати.
На времето Японците са направили връзка между живата вода и здравословното състояние на човешкия организъм. Доразработили са започнатото от Руснаците и сега йонизаторите са доста разпространени именно в Япония.
Въпрос Simple Smile
Това как точно го разбираш? И какво е добър, не чак толкова добър и лош резултат?

# 55
Въпрос Simple Smile
Това как точно го разбираш? И какво е добър, не чак толкова добър и лош резултат?

Всичко това казваме- че има връзка между живата вода и здравия организъм. Но и аз се присъединявам към въпроса на АннаМария.

# 56
Въпрос Simple Smile

Всичко това казваме- че има връзка между живата вода и здравия организъм. Но и аз се присъединявам към въпроса на АннаМария.
Може би пък да има начин да разбереш степента на йонизация?  newsm78

# 57
  • Sofia
Утре ще ми дадат домашноправен уред за жива вода. Изгорих се доста и се надявам да ми мине по-бързо с нея. В момента мажа с дефламол.

# 58
Въпрос Simple Smile
1. Не крия, че продавам йонизатори за вода. Името ми тука е същото като на фирмата ми.
2. В резултат на йонизацията на водата се повишава нейното pH  и понижава ORP (това е много опростено, защото всъщност водата се разделя на кисела и алкална)
3. ORP и pH на водата могат да бъдат измерени.
4. Тези стойности зависят от повърхността на електродите и мощността на йонизатора. Зависят също от параметрите на захранващата вода.
5. Евтините китайски уреди не постигат нито ниско ORP, нито високо  pH. Мерихме, имаме и такива йонизатори.
6. По-важният параметър е ORP.
7. Не пускам линк, за да не се сметне за реклама. Който иска ще намери, има много информация на тази тема на сайта ми. Описах също в блога на сайта какво е ORP на водата. В момента има промоция на система за пречистване на питейна вода с понижаващ ORP и повищаващ pH на водата филтър. Може да ми пишете лично съобщение.

# 59
pavirani,
значи според теб водата от уред е по-добра от тази с капки? Би ли обяснил?

Утре ще ми дадат домашноправен уред за жива вода. Изгорих се доста и се надявам да ми мине по-бързо с нея. В момента мажа с дефламол.

Shocked Сега пък и за изгаряния ли???

Общи условия

Активация на акаунт