Отзиви за Kangen вода?

• 17 766
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте. Някой има ли уредите на Канген и може ли да даде отзиви? Наистина ли тяхната вода помага за много здравословни проблеми или е само маркетинг?

# 1
интересна тема сте поставили, ще следя с интерес. Водата Канген е алкална, а много от хората имат страшно кисела среда в организма, така, че тази вода неутрализира положението. Но от др страна на мен ми липсват доказателства по темата, какво става след продължително използване на тази вода. Нужни са изследвания, дали е толкова добре пък да се алкализираме. То всяко прекаляване и залитане в едната или другата посока, сигурно си има и недостатъци.

# 2
Здравейте,
Да побутна и аз темата .. Има ли хора, които да са доволни от водата, да са излекували здравословни проблеми и които да не участват в маркетинга на фирмата т.е не са пристрастни ?

# 3
Шарлатанска работа е тази канген вода както и всички алкализиращи диети.

# 4
  • Варна
Ще следя и аз темата , скъпи са , но видях че има и по евтини машини на други производители ..... те също гарантират за продукта си

# 5
Поне едно намаляване на киселинността на тялото нe се  ли получи  с тази вода, нали е алкална, и това може да се провери с лакмус?
А твърдят, че се  и отслабва, при вас получи ли се нещо такова?

# 6
Тъй като цената е над 5000 лева ,  ги карат да тръбят навсякъде пред всички(ако искат да им излезе по-евтино) ,понеже е МЛМ компания  и високата цена се образува от комисионни.А хора с малко по0богат опит могат да постигнат и по-добри резултати натурално  с 5лв за материали . Но който има излишни 5-6 хиляди  парички и желае да ги даде и тества ,най-вероятно ще попадне в капана да зарибява всичко що шава.

# 7
Сега попаднах на информация  от преди 10 месеца за цената на най-базовият им модел .Дръжте се .....  8300лв , но ако отделите 10 000 лв ще имате на възможност да ползвате по-луксозните опции.
Спокойно ако това Ви се вижда скъпо  ... можете да помолите някоя банка да Ви отпусне кредит и да плащате примерно ,само около  1000 лв на месец (което е 1 заплата по нашите географски ширини). Помислете си колко излишни пари давате за кафета ,цигари ,напитки , храна  ,наем  и дори сметки ,за ненужни улуги ,като електричество ,вода (със съмнително качество за битови нужди Simple Smile ), телефони и интернет ,а някой дори си позволяват обществен или по-зле СОБСТВЕН транспорт. А сега си помислете ,че ако се лишите от този лукс и живеете скромно 1 година и безгрижно под небето,на фастинг и продължите да работите - Ще имате уникалната възможност да притежавате уред с който ще можете да се похвалите на всички ,че го притежавате и да им кажете ,че това ще им подобри качеството на чешмяната вода(освен ако ВИК не решат да им я спрат).Но сега бихте имали възможност ако продавате такива уреди на близки и познати да вземете комисионна от 400-500лв за всяка продажба -Яко А? Естествено ,не всеки би си заинтерисовал ,но 1 на десетима би могъл.Или ако на ден споделите на 200 човека и 10% от тях имат интерес- Това прави 20х500 -около10 000лв. на ден, а за месец по 20 работни дни 200 000лв. А ако работите 10 месеца в годината с 1 почивка лятото от 2 месеца ще можете да си докарате около 2 000 000 лв годишен доход - ,но има уловка - 10% процета от тях е данък за държавата - така ,че не знам дали си струва .Все си мисля ,че би било добре ,ако бях чисти доходи , но няма как .Това е добър вариант , но пазара и хората в България са ограничени от около 6 млн. човека или 600 000 потенциални клиенти, ами ако се стигне това ниво - човек трябва да се замисли да спре основната си работа и да помисли да работи изцяло като търговец , но вече на международно ниво във всички познати и непознати държави и така пазара се разширява до няколко милиарда  с десетки милиони потенциални продажби.А ако уреда е толкова добър наистина бих се радвал да сложат един по-голям на входа на общата вода от ВИК и всички да имат  достъп до нея .
*Така свършва моя разказ , но изводите всеки сам си ги прави. по кой път е поел в живота  .

Общи условия

Активация на акаунт