МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 355
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
искам да попитам намалението от 20% ,което е за децата родени в болницата ,важи ли и при  гостуващите лекари в случая за д-р Шивачев ?
Да, тази отстъпка важи за прегледи и при гостуващи лекари. Децата родени в болницата използват  20% отстъпка до навършване на 3 години.  Peace

# 571
Като сте отворили темата за отстъпките, да попитам че ми наближава редът... още ли важат отстъпките за раждане, ако си водим ЖК при лекар на Девата? Говоря за цени за нормално - нищо не плащаме, а за секцио - 250лв? Има ли някоя мама, която да се е възползвала? Каква е процедурата, за да ползваме тази отстъпка? Simple Smile

# 572
  • Бургас
margaritta83, доколкото знам да, важат все още. Предната седмица говорих с д-р Минчев точно затова. Мами хайде някоя да сподели как да си добавя втора лентичка, че сега се вижда само тази с близнаците, а все пак ще имам мома скоро, трябва и тя да се вижда  Hug

# 573
Като сте отворили темата за отстъпките, да попитам че ми наближава редът... още ли важат отстъпките за раждане, ако си водим ЖК при лекар на Девата? Говоря за цени за нормално - нищо не плащаме, а за секцио - 250лв? Има ли някоя мама, която да се е възползвала? Каква е процедурата, за да ползваме тази отстъпка? Simple Smile

Здравей Маргарита, отстъпката важи все още. Миналата седмица подавах заявление за раждане на рецепцията в Девата и със сигурност мога да го потвърдя. Има и допълнителни услуги, които могат да се заявят - например изследванията на бебето след раждане, посещения по всяко време и т.н. Каквото заявиш - това заплащаш и при подаване на заявление се вижда конкретната сума. Все пак, дори и човек да се колебае за дадена услуга и да не я впише в първоначалното заявление - може да се добави по желание при раждане или след раждане. На самото заявление няма поле за вписване на дата за секцио, уговаря се с лекаря, който следи бременността. Предполагам, че самият лекар си го записва в системата и в календара. Simple Smile

# 574
искам да попитам намалението от 20% ,което е за децата родени в болницата ,важи ли и при  гостуващите лекари в случая за д-р Шивачев ?
Да, тази отстъпка важи за прегледи и при гостуващи лекари. Децата родени в болницата използват  20% отстъпка до навършване на 3 години.  Peace
А дали намалението от 20% за родени в Дева Мария деца, важи и за прегледи при гостуващите специалисти в Света София.
Запазила съм час за  доц. д-р Миглена Георгиева, дм заради сериозен запек на дъщеря ми. Някой може ли да сподели отзиви за нея?..!

# 575
  • Бургас
Oт д-р Миглена Георгиева аз съм много доволна. Водила съм сина ми няколко пъти. Помогна ни много.
Прегледът беше 50лв. Съмнявам се да важи някаква отстъпка  Peace

# 576
Oт д-р Миглена Георгиева аз съм много доволна. Водила съм сина ми няколко пъти. Помогна ни много.
Прегледът беше 50лв. Съмнявам се да важи някаква отстъпка  Peace
Благодаря ти Мон..
Сега прегледа е 70лв, та за това се зачудих и реших да попитам.. Simple Smile

# 577
Моя позната също искаше да води детенцето си на преглед при доц.Георгиева през януари и също бяха казали,че прегледът е 70лв.Сега говорих с нея,не са ходили newsm78 newsm78 newsm78

# 578
  • Бургас
Явно са го увеличили  Mr. Green Ние ходихме преди 2г някъде.
Но поне жената си разбира от работата и я върши добре.

# 579
  • Burgas, Bulgaria
честно да ви кажа , като гледах как д-р Ралева борави с апаратурата и прегледа е 50лв. , предпочитам и 80лв. да дам , поне човека разбира какво прави и не ползва инструкции докато гледа .... някак си ,колкото и да е опитна създава едно чувство ... егати ,уж много опитна ,пък ....

# 580

Здравей Маргарита, отстъпката важи все още. Миналата седмица подавах заявление за раждане на рецепцията в Девата и със сигурност мога да го потвърдя. Има и допълнителни услуги, които могат да се заявят - например изследванията на бебето след раждане, посещения по всяко време и т.н. Каквото заявиш - това заплащаш и при подаване на заявление се вижда конкретната сума. Все пак, дори и човек да се колебае за дадена услуга и да не я впише в първоначалното заявление - може да се добави по желание при раждане или след раждане. На самото заявление няма поле за вписване на дата за секцио, уговаря се с лекаря, който следи бременността. Предполагам, че самият лекар си го записва в системата и в календара. Simple Smile

Благодаря ти, Инна Simple Smile Гледам малко ти остава до раждането, така че ти желая красиво и здраво бебче за финала  Heart Eyes

# 581
Отстъпката за децата важи за Дева Мария. Доц. Георгиева преглежда в МЦ Св. София и прегледа там е 70лв.  Peace

# 582
  • Бургас
да попитам за някакви отзиви за ХУбчев и Драгнева за ФМ? При кой е по-добре? И Недялков прави ли ФМ?

# 583
Здравейте, искам да попитам момичетата, които са раждали със секцио, какви изследвания се правят преди самата операция. Доколкото разбирам, няма да ми правят изследвания към упойка или към медикаменти, но аз имам алергии към прах, полени, плесен, мухъл и т.н. Та се чудя дали аз да не си направя някакви изследвания сама. Примерно към някаква упойка или за време за кръвосъсирване. Не съм наясно дали тези изследвания не се правят непосредствено преди самата операция и каква е политиката на болницата. Надявам се да има момичета, които имат прясна информация по въпроса.   bouquet

# 584
  • Бургас
Лекарят, който ще те оперира ще ти каже какво е нужно.
Кръвни изследвания, урина, консултация с кардиолог и анестезиолог обикновено.
Преди самата операция се правят тестове за алергии, по-подробни ако искаш ще трябва сама да правиш.

Общи условия

Активация на акаунт