Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 960
  • 464
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

Обещавам да огледам хубаво повечето бази и да пиша после как стоят нещата newsm10.

Плажа е много голям-над 10 км. ! Ако някой има представа как се прави карта с разположението на отделните бунгала и хотели много е добре да я сложи на 1 ва страница Simple Smile

# 106
Здравейте.
Ние ходим последните години само в Шкорпиловци в хотел Черноморец.
Много сме доволни.
Имам много снимки, ако някой иска да гледа, ще пусна.
Вчера резервирах пак за там за 04-09.08.2013г.
Нямам търпение.

# 107
  • Sofia
alina_si ,би ли разказала повече за хотел Черноморец.Видях в сайта ,че цената е 15 лева за нощувка,за деца има ли намаление?Колко излиза със закуска,обяд и вечеря,никъде не видях да има цени.Може ли само закуска или закуска и вечеря?Как е храната?Чисто ли е?Как са матраците на леглата,нали не са от тези от едно време твърдите?
Благодаря ти предварително! Simple Smile

# 108
Цена за нощувка, закуска, обяд и вечеря е 30 лева.
За детето не плащаме. До сега предишните години винаги е имало трето легло в стаята, само първата година нямаше, но ни сложиха походно легло, но не от онези гадните, а с матрак.
Мисля че за детето се плаща 10 лева ако искаш, но ние не плащаме, защото Ина не може да изяде целите порции.
Мисля че може само закуска или закуска и вечеря, обади се и попитай. Хората са много готини.
Храната е добра, но ние не сме претенциозни.
За закуска има сандвичи, принцеси, мекици,пържени филии, макарони с чай или айрян.
За обяд има супа или таратор, основно, което в повечето случаи е готвено и десерт - плод.
За вечеря има скара или риба със салата и десерт, който или е плод или торта или нещо от рода.
Матраците са от новите, на нас са ни удобни.

Пускам "малко" снимки от преди три години:

Скрит текст:

Това е пътят по-който ходехме пеша един километър до плажа първата година, защото нямахме кола:

Походното легло и спящата красавица:

Стаята преди две години:

Терасата:

Ако искаш нещо друго, питай.

# 109
Благодаря.Значи да не търсим  вариант преди Бургас ,мъжа ми ги мисли някакви второстепенни пътища,Рижки проходи и др. ( говоря наизуст,преди да съмгледала картата).

Рижки  и Върбишки проход са непроходими с автомобил/освен ако не е накакъв супер офроуд , аааа да ,с катър става Simple SmileSimple SmileSimple Smile.Айтоски и Котелски са с повече завои , а и не използвате напълно магистралата.Като свърши магистралата минете ВЕТРЕН , БАНЕВО , БРЯСТОВЕЦ , КАБЛЕШКОВО и на АХЕЛОЙ се качвате на пътя за Варна до посочната табела към ШКОРПИЛОВЦИ.Друг маршрут е глупав , пробвано е.На връщане под табелата за КАБЛЕШКОВО  има и жълта табела за  София, карайте по нея и  ще излезете в началото на магистралата.
АБСОЛЮТНО ГРЕШЕН МАРШРУТ.

# 110
Виж в тази карта.http://bg360.net/pano/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B … 0%D0%B8%D1%8F.php след Айтос  на разклона за с. Миролюбово се отбивате и тогава спестявате път за да не ходите до Бургас.На този разклон има табела и за Слънчев бряг.На самата карта като зададеш от Пловдив до  Шкорпиловци ще видиш ,увеличи я малко и ще ти даде подробно от къде да минеш.Няма смисъл да ходите до кв. Ветрен после Банево и пак се връщаш на прекият път за които ти говоря.Само да уточня,че маршрута който ти предлагам е ако минавате през Айтос.Иначе ако сте по магистралата няма смисъл на кв.Ветрен да обръщаш и да минаваш през селата за да излезеш на Ахелой.По-добре си продължете до Бургас не ти се налага да влизаш в града с две кръгови и излизаш на пътят за Варна.

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 12:51 от qvili

# 111
  • Варна
Цитат на: Трапезица link=topic=696060.msg25450619#.
[/quote
АБСОЛЮТНО ГРЕШЕН МАРШРУТ.

Не не е грешен.Нали никой не говори за Айтос.
Въпроса е като свърши магистралата дали да минат през селата по малко по калпави пътища до Слънчев бряг или да заобиколи по по хубави пътища през  Бургас.

# 112
Ок,аз просто обясних и двата варианта за тези които ще предпочитат да пътуват по магистралата и ако някой предпочете по старият път при Карнобат,Айтос-Ахелой.Все пак целта е да се информират и други които четат тук.

# 113
alina_si ,Благодаря за снимките Hug
Нощувките в Черноморец са по 20 лв. за възрастен тази година. С изхранване е 30 лв.

Благодаря и за втория вариант на пътя.Целта е да спестим не толкова бензин,колкото да е по-бързо пътуването и пътищата да са читави.Аз съм само навигатор. Ще предам на шофьора.Благодаря!

# 114
alina_si, страхотни снимки - благодаря!
Хотела си е в селото, а не в курортния комплекс, така ли?! Плажът също изглежда страхотно - спокоен, не е натоварен, няма блъсканица... истинска идилия Simple Smile Дано да ни хареса и на нас!

# 115
alina_si, страхотни снимки - благодаря!
Хотела си е в селото, а не в курортния комплекс, така ли?! Плажът също изглежда страхотно - спокоен, не е натоварен, няма блъсканица... истинска идилия Simple Smile Дано да ни хареса и на нас!

Не знам на кое казвате курортен комплекс.
Хотела е в центъра на селото.

# 116
Ами от всичко, което изчетох - курортния комплекс е успореден на плажната ивица и включва в себе си базите с бунгалата, май има и някой и друг хотел... Поне аз така разбрах, а селото е на около 1 км от плажната ивица.

# 117
  • Sofia
alina_si ,много ти благодаря! Ние май ще си резервираме за август,бяхме решили да ходим да търсим квартира на място ,но в хотел Черноморец ми изглежда много хубаво и на много добра цена.Нали във всички стаи има климатик и не се доплаща нищо за него?Ти как резервира,през агенция или направо в хотела по телефона?

# 118
alina_si ,много ти благодаря! Ние май ще си резервираме за август,бяхме решили да ходим да търсим квартира на място ,но в хотел Черноморец ми изглежда много хубаво и на много добра цена.Нали във всички стаи има климатик и не се доплаща нищо за него?Ти как резервира,през агенция или направо в хотела по телефона?

Направо по телефона се обадих на собственика на хотела.
За климатика не се доплаща, има и хладилник във всички стаи.
Ако ходите в началото на август, пиши ми, ще се радвам да се запознаем.

# 119
  • София
търся координатите на бунгалата на агенцията по безопасност на храните. ако имате инфо моля пишете ми защото тази година смятаме да сме там. Също така миналата година 2012 се строеше един голям хотел на плажа и ако имате инфо дали е пуснат цени и друго вкл. координати пишете.

Ето сайта на хотела в новопостроения комплекс. ЦениPeace

Общи условия

Активация на акаунт