Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 952
  • 464
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
alina_si ,много ти благодаря! Ние май ще си резервираме за август,бяхме решили да ходим да търсим квартира на място ,но в хотел Черноморец ми изглежда много хубаво и на много добра цена.Нали във всички стаи има климатик и не се доплаща нищо за него?Ти как резервира,през агенция или направо в хотела по телефона?

Направо по телефона се обадих на собственика на хотела.
За климатика не се доплаща, има и хладилник във всички стаи.
Ако ходите в началото на август, пиши ми, ще се радвам да се запознаем.
Тези дни ще го решим точно за датите и ако е във вашия период ще ти пиша   bouquet

# 121
  • На погрешната планета
Имам питане и за тези бунгала - http://pochivka.bg/o-22474-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D1%8F%D1%82%D0%BE
Някой знае ли на какво разстояние от плажа се намират?

# 122
Имам питане и за тези бунгала - http://pochivka.bg/o-22474-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D1%8F%D1%82%D0%BE
Някой знае ли на какво разстояние от плажа се намират?

Тази снимка ми прилича на ето това място. Което е на 1 минута от плажа, направо си е на плажа.

# 123
  • На погрешната планета
Благодаря ти  много  bouquet

# 124
търся координатите на бунгалата на агенцията по безопасност на храните. ако имате инфо моля пишете ми защото тази година смятаме да сме там. Също така миналата година 2012 се строеше един голям хотел на плажа и ако имате инфо дали е пуснат цени и друго вкл. координати пишете.

Ето сайта на хотела в новопостроения комплекс. ЦениPeace

Направих резервация за този хотел миналата седмица. Използвах booking.com Излезна ми доста по-изгодно. Апартамент за 4 човека, 5 дена, около 730 лв.
Надявам се да ни хареса, досега не сме били на Шкорпиловци.

# 125
Здравейте.Може ли някой да напише актуален номер за връзка с хотел  "Черноморец" в Шкорпиловци.Ще съм Ви много благодарна Grinning

# 126
тук ги има.
Тук е посочена цена 15 лв за сезон 2013.По телефона,обаче чичото каза 20 лв. Не ми прави добро впечатление  Thinking

# 127
Здрасти момичета! Имате ли инфо за тези бунгала,далече ли са от плажа?
http://pbogosta.alle.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/

# 128
Не, не са далеч.

# 129
Благодаря  Grinning

# 130
# 131
Здравейте, може ли някой да сподели мнение или актуални впечатления от к-с Джордаш? Как е храната? Плажа изглежда близо ...?
Ще бъда сама с две деца до 7 г и се колебая м/у хотелската част и бунгалата .. newsm78 В стари теми прочетох за някаква дискотека към комплекса - ако е така, сигурно е доста шумно вечер. Много ще се радвам на коментарите ви.
Също така търсих информация дали вече е изградена и функционира пречиствателна станция в ройона, но не намерих нищо? Знаете ли нещо категорично по въпроса?
Благодаря и весело лято на всички!

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 22:56 от PUM

# 132
Здравейте вече и от Шкорпиловци, почивна база "Огоста". Не зная кой беше питал, но бунгалата стават, не са последен лукс, но са с нови легла и матраци, ПВЦ дограма, банята не е ремонтирана, но поне всичко работи, има нов голям бойлер. Базата е разкошна за деца, особено ние както сме си сами, не ги мисля изобщо, цялата площ е на тяхно разположение, оградено е, няма къде да идат. Единственото нещо, което леко ни дотяга е прехода до плажа, през дюните, защото малкия не иска да ходи сам и се налага да го носим, но пък снощи реши, че сам ще си ходи, та може и да преодолеем и това препядствие.
На плажа сме си само ние, още един голям плюс. Морето не е зле от към температура, но по дъното има големи камъни с водорасли по тях, но има и чисти пространства с хубаво пясъчно дъно - става!
В базата има работещ стол със седмично меню, от предния ден заявяваш за следващия ден, няма избор, просто избираш от менюто. Закуските са - мекици, палачинки, баница, пържени филии. За обяд има таратор и една супа - пилешка или топчета, основно и десерт. За вечеря - основно и десерт. Вкусно е!
Това е за сега от мен. Надявам се да съм била полезна на някой.

# 133
jatze,много благодаря за отговора за база " Огоста "

# 134
  • София
Резервирах днес за http://www.boarbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/ след колямо звънене и чудене. За хубавите бунгала места вече няма. Има за по-мизерните, за  други дето са по-високо в гората или "Авеста", където обикновените нямат хладилник, а скъпите са между 70 и 85лв (за сравнение цените на Горска фея в Албена, където към бунгалото има климатик, страхотна инфраструктура и закуска е 60лв).

Тези "Синьо лято", за които резервирах, не ги знам къде са, не сме ходили на север от кея. Изглеждат добре и имат изглед Simple Smile. Цената също изглежда много добра.
Бихте ли ми казали дали има охраняем плаж близо до тях или изобщо някакъв хубав плаж без камъни по дъното. Някакви отзиви ако ги знаете?

Общи условия

Активация на акаунт