Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 951
  • 464
  •   1
Отговори
# 135
  • На погрешната планета
Елл, аз мисля утре да звъня на същите бунгала. Би ли ми казала, моля те, вие какво бунгало резервирахте и на каква цена? Кога ще почивате там? Може да се засечем Grinning

# 136
  • София
Двойно бунгало, 30лв, от 28 юли до 10 август. Не искат капаро. Бунгалото  е с изглед на изток (може би към морето Simple Smile ) Специално питах дали е на сянка и казаха, че имало дръвчета. Това ми е най-голямото притеснение - да не е адска жега, защото бунгалата нямат климатик.
Другото ми притеснение е как се стига до плажа, но ако никой тук не каже ще видим като отидем.

# 137
  • На погрешната планета
Супер, мерси много, днес ще звъня и аз. Ние сме 2 възрастни с 1 дете и куче, да видим ще има ли нещо подходящо за нас. Ако стане, живот и здраве ще сме там от 26 юли до 1 август, така че може да се видим, ще намерим плажа с дружни усилия Mr. Green. По назад бях пуснала питане за тези бунгала и някой каза че били на 1 мин. от плажа.

# 138
  • София
Предполам, че няма начин да не се забележим, ако отидете, защото и ние сме с куче Simple Smile
Това, което ме убеди за тези бунгала окончателно беше текста "Домашните любимци са добре дошли!" Simple Smile

# 139
  • Варна
Ами то там от плаж повече няма - 11 км.!!!!
Не пропускайте да посетите часта м-у устието на Камчия и Шкорпиловци-ходи се с кола през гората за стария къмпинг.

# 140
Някой знае ли как е плажа пред хотел Лонг бийч. Каменист ли е?

# 141
  • София
Това да не е новия комплекс от кооперации?

# 142
Да, той трябва да е.

# 143
  • София
Виж стрийт вю-то на картите на гугъл. Строежът е настоящия хотел,  а точно срещу него е централния плаж. Охраняем, чист, миналата година нямаше никакви камъни. Миналата година беше и почти пуст, но тази може да  е по-различно, зависи колко нови туристи ще има.

# 144

Там е Централният плаж, не е каменист, нито с дупки, морето е идеално за деца. Бийч бара на Лонг бийч е доста добре изглеждащ, но пък и доста скъп за мизерното си меню.
Ние вече 5-ти ден сме на Шкорпиловци, на Централния плаж, голям кеф. Има едни шатри пред бар "Sunset", много са удобни за такива като мен с 2 деца. Обедното меню за 5лв също ми идва идеално за децата.
Хубава почивка на всички!

# 145

Т Има едни шатри пред бар "Sunset", много са удобни за такива като мен с 2 деца. Обедното меню за 5лв също ми идва идеално за децата.

Какво вкл това меню? И само за деца ли е? Мерси.   bouquet

# 146
  • София

Там е Централният плаж, не е каменист, нито с дупки, морето е идеално за деца. Бийч бара на Лонг бийч е доста добре изглеждащ, но пък и доста скъп за мизерното си меню.
Ние вече 5-ти ден сме на Шкорпиловци, на Централния плаж, голям кеф. Има едни шатри пред бар "Sunset", много са удобни за такива като мен с 2 деца. Обедното меню за 5лв също ми идва идеално за децата.

Миналата година само там ядяхме. Вкусна и интересна храна и невероятно ниски цени, много приятни, мили сервитьорки. Да не говорим, че е на плажа Simple Smile ОООО, как ви завиждам Simple Smile Много е красиво там. Приятно прекарване!
Плажът как е, пълен ли е? Той верно  е 11км, но май само централиня го почистват и има съвсем малко чадъри.

# 147
]

Има едни шатри пред бар "Sunset", много са удобни за такива като мен с 2 деца. Обедното меню за 5лв също ми идва идеално за децата.

Какво вкл това меню? И само за деца ли е? Мерси.   bouquet

Не, не е само за деца, хаха. Таратор+ основно ястие ( избираш м/у 2)  + десерт, най-често плод. Това е за 4,99лв. А порциите са си съвсем редовни. Вечер пак има някакви промоции, но аз залагам на морските дарове, защото са им уникални, а цените доста добри.

Елл плажът не е пълен, има толкова много свободно пространство и е много чистичко наистина.

# 148
Благодаря много за информацията. Звучи чудесно.
Обедното меню е точно като за децата, особено голямата - дай ѝ само таратор и е готова.

Ние сме там от 9-ти.

# 149
Кое е това място с обедно меню?
Аз се сещам само за ето това заведение на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт